Pokaż pełną wersje : Palladyn pare pytan?
Witam mam taki problem pomimo tego że oslabili dośc mocno palla nadal chcem nim grac. Mam 27 prawie 28 lvl skill 63/48(słabe wiem) EQ: B robe vampire shield c helmet p legs fur boots. Nie wiem z czym teraz chodzic ani gdzie (wiadomo bez waste). Moze mi porzecie. Poza tym mam pytanka. jaki zasięg ma kusza i łuk oraz jaki teraz mają speary,noze gwiazdki? Czy moge lightowo huncic dragi? Gdzie mozna kupic assasiny stars? i czy jest cos co zamienia na platynki w czasie expienia bo widzialem na ss ze tak chyba mozna
Przede wszystkim podbij dista do 70 chociażby. Eq Ci styka, a z dragami może być ciężko, ale powinieneś dać sobie rade ,tylko musisz znaleźć resp pojedynczych i z miejscem do uciekania. Kusza i łuk mają taki sam zasiięd jak przed Upem. Assasin stars możesz kupić tylko na Goromie po zrobieniu Full assasin outfit. Nie ma czegoś takiego co zamienia w platynki. A jeśli tak widziałeś to pewnie to był OTS.
Z tego co wiem to bow/crossbow maja zasieg na cala plansze/pole gry czy jak kto to nazwie. Speary, gwiazdki i inne maszkety maja zasieg 3-4 "kratek" na dragi nie masz co isc bo szybko padniesz gdy spotkaja cie 2 dragi, na twoim miejscu poszedl bym sobie na GhostLand - fajna kasa sam tam expilem ze zwyklymi sperami ktore zbieralem na amazon camp (na polnoc od Carlin), jak co to mozesz jeszcze isc na Dwarfy Guardy. no to tyle moga powiedziec
fajny resp draga pojedynczy jest w thais. Niedaleko są 2 DSy. po pójściu na nie dragon już będzie zrespiony. 8o
ZonaRomana
19-12-2007, 02:18
Witam mam taki problem pomimo tego że oslabili dośc mocno palla nadal chcem nim grac. Mam 27 prawie 28 lvl skill 63/48(słabe wiem) EQ: B robe vampire shield c helmet p legs fur boots. Nie wiem z czym teraz chodzic ani gdzie (wiadomo bez waste). Moze mi porzecie. Poza tym mam pytanka. jaki zasięg ma kusza i łuk oraz jaki teraz mają speary,noze gwiazdki? Czy moge lightowo huncic dragi? Gdzie mozna kupic assasiny stars? i czy jest cos co zamienia na platynki w czasie expienia bo widzialem na ss ze tak chyba mozna
Idz exp na słownikach ortograficznych. Waste na pewno nie będziesz miał. Jedynie możesz zyskać. Skile masz dobre a skoro sądzisz że masz słabe to se doskiluj a nie żalisz sie na forum. Exp z royal spearami. Ładny exp ponoć teraz jest pod cycami. Ghule, Beho itd. Nie wiem. Sprawdz. Zyskasz troche doświadczenia a nie tylko porady na forum.
Assasin stars możesz kupić tylko na Goromie po zrobieniu Full assasin outfit.
nie musisz mieć Full ssassin outfit wystarczy że się podpalisz i npc będzie z Tobą rozmawiał
Z tego co wiem to bow/crossbow maja zasieg na cala plansze/pole gry czy jak kto to nazwie.
powodzenia
Wariat381054x01
24-12-2007, 22:42
Przedewszystkim nie spamuj tylko przeczytaj www.tibia.pl X(
To jest żałosne pytanie ,, gdzie kupić jakies tam gwiazdki ,,
ŻAL;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.