jeremie111
16-12-2007, 21:35
Ja jestem po prostu zrozpaczony tym co się stało. Historia więc jest taka: Szedłem sobie pierwszy raz do trolli w Ab'dendriel i zamiast zejść na poziom -2, zszedłem niżej, z niewiadomego powodu tamtejsze drzwi były otwarte, a ja idiota wszedłem w teleport myśląc że prowadzi do jaskini z trolami. Okazało się że zamiast trolli w pomieszczeniu były ghohule i skeletony. Wybiłem je ale wydało mi się to dziwne i wylogowałem się na środku tego cmentarza na -4. Sprawdziłem na mapie respawnu gdzie ja trafiłem i się okazało że to miejsce nazywa się Hell Gate i są tam oprócz ghohuli i skeletonów potworki takie jak: Beholder, Elder beholder, Demon skeleton i Giant Spider. Analizowałem mapki z ilością występowania tych potworów i doszedłem do wniosku, że sytuacja nie jest beznadziejna ale za nim zacznę cokolwiek robić zapytam was. Parę słów o mojej postaci: w hell gate utknął 22 level knight ze skillami 50/50 z two-handed swordem, golden armorem, plate legsami i dragon shieldem. Każdy mądry powiedziałby że można na tym lvlu paść i w godzinę się odrobi. Prawda, ale gdyby pech chciał i zdobyty w innej niewiarygodnej historii golden armor (nie będę przytaczał, ale każdy wie chyba że go nie kupiłem ani mi nie wypadł z potwora) wypadł ze mnie stała by się swoista tragedia. W związku z tym muszę się stamtąt za wszelką cenę wydostać. Oprócz knighta mam jeszcze 22 lvl sorcerer, 36 mlvl, różdżka itp. Wracając do taktyki wyjścia: GS można ominąć, tak, DS-ów nie, beholderów również. Są trzy wyjścia: pierwsze, knightem dam radę wrogom, przed najgroźniejszymi się schowam i tyle, drugie: przyjdę na pomoc sorcererem (sorc łatwiej da radę Ds-om, a knight łatwiej pokona Beholdery), trzecie: jakiś wysokopoziomowy gracz mnie uwolni i zaprosi na kawę ;-).
Jaką prośbę mam do was, jako bardziej doświadczeni zaproponujcie mi najbezpieczniejszą drogę przedostania się do jaskini z waspami a z tamtąd na powierzchnię. Bardzo proszę o pomoc. Dodam tylko że gram na świecie ZANERA.
POZDRAWIAM: Jeremie
Jaką prośbę mam do was, jako bardziej doświadczeni zaproponujcie mi najbezpieczniejszą drogę przedostania się do jaskini z waspami a z tamtąd na powierzchnię. Bardzo proszę o pomoc. Dodam tylko że gram na świecie ZANERA.
POZDRAWIAM: Jeremie