Pokaż pełn± wersje : Annhilator po update [wersja wma.]
MatImmortal92
17-12-2007, 14:10
No wiec annhi po update w wersji wma. na youtube, na zyczenie wielu graczy, wiec zapraszam do ogladania i komentowania :p
http://youtube.com/watch?v=fKNcaEHv_pU
Duch Niespokojny
17-12-2007, 14:26
Chyba teraz rycerze i paladyni nie maj± innego wyboru jak brać druida na Annihilator...
WMA oznacza Windows Media Audio - format kompresji dĽwięku.
Mamy użytkownika magika z wma zrobił film.
http://img404.imageshack.us/img404/8971/22kd1.jpg
który był na ani?? przyznać się!
@down
Jak i Twój! 2 najbardziej niezbędne posty w tym temacie =]
Gdyby kolega z gory tego nie napisal ja bym to zrobil za niego albowiem twoj post nie wnosi nic do tematu procz wymadrzania, nie kazdy jest specem i ma prawo sie pomylic.
@topic
filmik pokazuje jakimi debilami sa ludzie z cipsoftu i ogolny efekt balansowania (nazwal bym to raczej udupianiem melle polepszaniem magicznych), leczenie to jedno wielkie dno i babelki a dmg z assasin starow na demonach jakis... dupny?
To tylko moja opinia, napewno znajdzie sie jakis 30 facc pro druid ktory bedzie zachwalal update bo jest w stanie zabic dla... ciesz sie poki mozesz bo znajac cipsoft bedzie nastepny "balance" i wtedy wszyscy zaplacza, imo ta gra stracila swoj klimat od 7.6 update'u.
MatImmortal92
18-12-2007, 22:41
..........
mendible
19-12-2007, 16:33
omg ja jak to widzalem to az mi szczena opadla
No coz, nie ma lekko na anni po upie ;S
Btw. Moglby mi ktos podac tytul i wykonawce tej piosenki? Bylbym wdzieczny ;)
@Down
Ty
Duch Niespokojny
20-12-2007, 23:53
Sum 41 - Still Waiting
Kup.Se.Musk
21-12-2007, 12:18
Nareszcie przej¶cie Anni będzie jakim¶ wyczynem, a nie tak jak przed uptade. Szła ekipa 100-110 lvl i robili prawie bezproblemowo. Teraz potrzeba zgranej i silnej ekipy.
Nareszcie przej¶cie Anni będzie jakim¶ wyczynem, a nie tak jak przed uptade. Szła ekipa 100-110 lvl i robili prawie bezproblemowo. Teraz potrzeba zgranej i silnej ekipy.
... Teraz 100 lv tego nie zrobi... Bez przesady ludzie.. A ciekawe jak jest na PoI.. hmmm?
Jendrektsw
21-12-2007, 13:19
nie widziałem jeszcze takiego anhi;)
Pozdro