Pokaż pełną wersje : Rashid i Silki u syrenki
Przepraszam cie Rybko, ze przezemnie musisz czytac takie bzdety na forum ale mam problem, szukalem, szukalem na forum i nieznalazlem wiec chcialem sie spytac was drodzy foruwicze jak zrobic quest ze mozna u rashida sprzedawac, bo wiem ze tylko w poniedzialki dzisiaj juz nie zrobie bo musze sie uczyc, ale w nastepny poniedziale wigilia to bede mial troche czasu i o to czy ktos zna link co zrobic zeby muc sprzedawac itemy i jescze jedno chce zamienic 100 pajeczynek na 10 ale wiem ze rybo mowiles ze na tibia.pl>questy ale szukalem jak Boga kocham i niema nic =/
Jak to zrobic z gory thx.
Może poszukaj w questach na www.tibia.org.pl
Ancient900
17-12-2007, 20:16
potrzebujesz 15 fish fin, deer trophy, DL trophy, 10 red dragon scales, death ring i coś jeszcze ; ] ogółem jakieś 100k+
@up
Może najpierw sam wykonaj misję, zamiast podawać ściemy z eriga?
Dzisiaj np. nie trzeba przynosić żadnych finów etc... tylko dostarczyć paczkę... ale niektórzy wolą wyrzucić w błoto xxx k, zamiast poczekać dzień dłużej... śmiać mi się chce z takich ludzi ~~
Lord_Piterek
18-12-2007, 14:00
Co ty sie tak rybie podporzatkowujesz? Co to twoj boss jest? Mam to co on mowi i jego samego w dupie. Forum jest dla wszystkich i glownie po to by pomoc a nie po to zeby jakis cieć rozkazywał i opieprzał. Pozdro.
Co ty sie tak rybie podporzatkowujesz? Co to twoj boss jest? Mam to co on mowi i jego samego w dupie. Forum jest dla wszystkich i glownie po to by pomoc a nie po to zeby jakis cieć rozkazywał i opieprzał. Pozdro.
Dobrze, że na temat.
@topic
Idź w poniedziałek do Rashida (tawerna Svargrond) i popytaj go o misję.
ok dzieki juz wiem, ale nadal niewiem co z syrenka xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.