zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dwa pytanka o PACC

Progmaniak
17-12-2007, 19:07
Witam
Bylem juz szczesliwym posiadacem pacca dwa razy ale teraz jest wprowadzona taka potrzeba posiadania spersonalizowanego konta. Pytam - czy przy aktywacji pacca podaje sie rec keya? Pytam bo rec key jest na dysku, ktory padl - czyli de facto nie mam rec keya [zgubilem], ale jest zrobiony. Czy to w czymsz przeszkadza?

Teraz - kto kupowal pacca przez Droma ostatnio? Na ktore konto wyslac pieniazki? Jutro ide do banku i wolalbym bez niespodzianek

W temacie o nowym reco keyu mam ten namiar:
50 10205558 1111 1483 9390 0388

A w temacie o pacc taki:
50 1020 5558 1111 1483 9390 0097

Chyba, ze pan Bartek ma dwa konta - na jedne wplywaja pieniadze do recover keyow, a na drugie na pacce. Jak w koncu jest?

Prosze o odpowiedzi osob, ktore:
kupowaly ostatnio pacc / lub poprostu znaja odpowiedz na 100%

Nie chcialbym poprostu jakis przykrych sytuacji typu pieniadze nie tu trafily, albo musze dodatkowo dokupic nowego recover keya

Pozdrawiam

Rybzor
17-12-2007, 19:15
Witam
Bylem juz szczesliwym posiadacem pacca dwa razy ale teraz jest wprowadzona taka potrzeba posiadania spersonalizowanego konta. Pytam - czy przy aktywacji pacca podaje sie rec keya? Pytam bo rec key jest na dysku, ktory padl - czyli de facto nie mam rec keya [zgubilem], ale jest zrobiony. Czy to w czymsz przeszkadza?
Aby aktywować PACC, r-key nie jest potrzebny.

Teraz - kto kupowal pacca przez Droma ostatnio? Na ktore konto wyslac pieniazki? Jutro ide do banku i wolalbym bez niespodzianek

W temacie o nowym reco keyu mam ten namiar:
50 10205558 1111 1483 9390 0388

A w temacie o pacc taki:
50 1020 5558 1111 1483 9390 0097

Chyba, ze pan Bartek ma dwa konta - na jedne wplywaja pieniadze do recover keyow, a na drugie na pacce. Jak w koncu jest?

Pozdrawiam
Już był taki wątek, że ktoś wysłał kasę i nie wiedział, czy na dobre konto. Odpowiedź jest następująca. Lepiej jak wyślesz na to w temacie o pacc, aczkolwiek jeśli kasa pójdzie na to drugie, to zlecenie również zostanie zrealizowane.

Dr. Omader
17-12-2007, 20:51
Są 3 konta:
Jedno na wpłaty z tibia.pl, jedno na wpłaty z tibia.org.pl i jedno na wpłaty na recovery keye. Jeśli chcesz zamówić pacc to prosiłbym o wpłatę na konto od paccow(końcówka 0097) usprawnia to nam realizacje zamówień, aczkolwiek jak ktoś się pomyli to oczywiście wszystko jest okej też :)

Do zamówienia pacc po prostu potrzebujesz mieć zrobiona personalizacje konta(nie muszą być prawdziwe dane).
Do aktywacji pacc nie musisz podawać recovery keya, wystarczy zalogować się na swoje konto na Tibia.com.