zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ciągłe crashowanie gry

wasyl124
18-12-2007, 18:09
Mam taki problem że mi co 2-3 minuty gre wyłacza i pokazuje się komunikat że jest jakiś błąd w tibii.po 5 takim błędzie dostałem blocked IP (co nie powinienem dostać mając PACCA albo przynajmniej tak mi się zdaje).Wkurzony myślałem że to coś u mnie dlatego w czasie blocka IP wszystko przeinstalowałem ale po przeinstalowaniu znowu był crash, dzięki crashowi był dead i znowu mam blocked IP. Teraz mam pytanie jeśli to było z winy serwera a nie mojej to jest możliwość odzyskania expa i skilli? (swój eq mogę jeszcze odżałować) i czy ktoś ma może taki sam problem?

Adow Adan
18-12-2007, 18:21
Mam taki problem że mi co 2-3 minuty gre wyłacza i pokazuje się komunikat że jest jakiś błąd w tibii.po 5 takim błędzie dostałem blocked IP (co nie powinienem dostać mając PACCA albo przynajmniej tak mi się zdaje).Wkurzony myślałem że to coś u mnie dlatego w czasie blocka IP wszystko przeinstalowałem ale po przeinstalowaniu znowu był crash, dzięki crashowi był dead i znowu mam blocked IP. Teraz mam pytanie jeśli to było z winy serwera a nie mojej to jest możliwość odzyskania expa i skilli? (swój eq mogę jeszcze odżałować) i czy ktoś ma może taki sam problem?

1 pytanie:
Jest mozliwosc , ale zaden CM(lub osoba wyzsza) nie zrobi reseta serwa dla ciebie(innej mozliwosci nie ma). Czyli jakby nie bylo mozliwosci ;](no chyba ze dasz m 20~tys euro ;])

2 pytanie:
Ja naszczescie nie mam takiego problemu. Moze IP blocked jest przez jakiegos "kumpla" osiedlowego(jezeli masz neta osiedlowego).

wasyl124
18-12-2007, 18:27
Własnei znalazłem podobny temat i wynika z niego że nie tylko ja mam ten problem.

Askaral
18-12-2007, 19:47
Dokladnie mam taki sam problem ide sobie i nagle tibia sie wylancza i pisze ze jest jakis error aff -.-

Biovital
19-12-2007, 13:50
Moich 6 kumpli ma to samo... Boje się iść expić z obawy o crasha ;/// Powinni cofnąc server, bo dużo osób już pewnie padło przez te debugi.

Batman666
19-12-2007, 14:02
I ja to samo :) pogram 5 min i juz crash ; ).