zaloguj się

Pokaż pełną wersje : AvP wreszcie w kinach!

Khan
31-10-2004, 23:20
W końcu. Legendarny Predator i mroczny evul Alien powracają na szerokie ekrany w nowiuśkim filmie 'Alien versus Predator'. Akcja ma rozgrywać się na biegunie północnym. Tam pewien naukowiec ma zamiar udać się obejrzeć pozostałości prastarych cywilizacji. I co spotyka?... :evul:

To jak nasi dzielni Marines bedą wżerani przez hordy Alienów, lub padać z plerami podziurawionymi plazmą wystrzeloną z działka tajemniczego ufoka w dredach, już w krótce przestanie być jedynie fantazją fanów komiksów, a stanie się dostępne dla każdego kto uiści marne 20 złociszy w Multikinie.

Jak to mawiał slang reklamowy: "No matter who win. We lose."

Enjoy!

/btw. sory za zły dział. Skapnałem sie po napisaniu. Miało być w Owionie, ale trudno. Może jakiś miły mod przeniesie/

Dr.Unknown
31-10-2004, 23:24
Hmm...Sorry Khan, ale jak wiesz, że zły dział to czemu tu napisałeś0_o?
@Topic
<me zaciera rączki:p)>

Vanhelsen
31-10-2004, 23:32
No prawie, pomyliłeś się o 5 dni, w piątek ujrzymy wyczekiwany od dawna film. Ale czy będzie to czego się spodziewamy ?? Przeglondając recki na www.filweb.pl (http://www.filweb.pl) a dokładniej komentarze na temat Alienków i Predatorków niezapowiada się zbyt optymistycznie, ale wiele krytyki mogło być napisane przez zwolenników księdza Tadka R :D. Ja należe do grona ludzi wuielbiających mroczne klimaty horrorów i choć premiera AVP jest 5.XI to wybiorę się puźniej, narazie idę do kina na Texańską masakre. Wiele horrorów obejrzałem w swym żywocie i jestem wyczulony na jednym elemencie: klimacie, jesli film nieposiada klimatu (co według opini jest wadą AVP) to dlamnie żaden horror. Więcej będe mugł napisać po obejrzeniu. Przyokazji powiem, że po trailerze przypomina mi to film z mojego gatunku "Horrorystyczna sieczka kałachem" a nie typowego horrora.

Khan
31-10-2004, 23:53
No prawie, pomyliłeś się o 5 dni.
:evul: Ja mam przedpremiere jutro i dzis z okazji Halołin. Ale to kosztuje sporo.

Poza tym akurat na to chcialbym isc nie ze wzgledu na klimę mroczną tylko ogolnie na dobry film akcji.

Wyzzer
01-11-2004, 00:00
To dopiero wchodzi !?
Omfg...ja to od tygodnia mam na DivX :|...(odtwarzacz DivX pod TV rox XD)

Vanhelsen
01-11-2004, 00:15
:topic: up: Fajna godzina 00:00. Ale jak masz kino domowe to dopiero :D:D (ale ja niemam ;() Ale kina nic nieprzebije i to jest jedyny powód dla którego jeszcze pozwalam im wyduszać 12zł z mojego itak cienkiego portfela :P