Pokaż pełną wersje : Beholdery
Może wie ktoś albo może wkleić mapkę gdzie jest jakiś większy respawn beholderów na pacc przynajmniej żeby było tak z 10. Przeszukałem całe forum i o tak dużym jest mowa tylko w hellgate.
Donpeyot
19-12-2007, 00:56
może na kultach, ale nie są tam same
Największe chyba są na FACC area:
-villa bk (~5)
-mummy quest (~5)
-ancient temple (~7)
Największe chyba są na FACC area:
-villa bk (~5)
-mummy quest (~5)
-ancient temple (~7)
gdzie Ty na mummy quest masz 5 beholderów? ja zawsze widiałem 3
Na PACC to chyba na Helheim? Tylko, że tam jest podobnie do Hellgate, tyle że nieco więcej potworków.
Up@
O tak na glębszych poziomach znajdziesz tam elder beholdery i braindeathy ale radze sie glęboko nie zapuszczać potwory z poi możesz spotkać tam
Po tombach jest porozrzucanych kilka beholderów. Na banucie - za teleportem razem z efreetami, Cult cave w Liberty~ No i na helheim'ie, jak nie będziesz się pchał bardzo daleko to nie trafisz na te potwory z poi. Betrayed Wraith'y, Lost Soul'e i Undead Dragi bodajże.
motorolka164
21-12-2007, 23:54
Up@
O tak na glębszych poziomach znajdziesz tam elder beholdery i braindeathy ale radze sie glęboko nie zapuszczać potwory z poi możesz spotkać tam
:baby: naprawde? patrzenie nie boli. Sa one w tak jakby domkach. miedzy niby sa tylko beho eldery i bonebasty.
Fajne miejsce ale nie bylam po upie. Pallem 75 lvl tam jest luuuuzik. Tzn byl xD i ladny zysk. Tyle ze zejscie z -3 na -4 troche hardocore moze byc jak sa lurniete ;p
Najlepiej zobacz mape respa.
Ja myślę, że pod Thais jest sporo Beholderów, pod Fibulą też jest ciekawy respawn, tylko, że są tam też DSy, ale jak ktoś umie to można je omijać. ;) I z tego co wiem, na niższych poziomach Mount Sternum też można te owe wielookie stworzenia spotkać. ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.