Pokaż pełną wersje : Sonda: Najwierniejszy przydupas VU
Bosy_Wiesniak
19-12-2007, 16:35
Jak w temacie wybieramy najwiekszego FANA FU tfu VU
10 miejsc to za mało, przy wyborze musiałem zrezygnować z kilku nie mniej oddanych ludzi, jak:
Archer of Fear
Nodois Tyranum (czy jakos tak)
De' Downy (cała rodzinka)
Giant evil hero
Jerphyn tarks (czy jakos tak)
Neavon
Rodonator
CZY WIELU WIELU INNYCH.
Coż, wybieramy z tego co jest :P
Oczywiście przewidziano nagrody dla zwyciezcy plebiscytu. Za miejsca:
1. - Invite do guildi Viribus Unitis, ranga "Przydupas Roku 2007"
2. - Zapasowy język z latexu (żeby w następnym roku poszło lepiej).
3. - Słoik nutelli orzechowej (dla osłody na zabicie smaku).
Oddałem głos na Refferona.
;D
2. - Zapasowy język z latexu (żeby w następnym roku poszło lepiej).
UHAUAHUAHUA, Xaem wymiata _/
Aaaaa, mój głos idzie na Nodoisa, tylko że go nie ma w ankiecie, więc wybiorę hmm, zaraz coś wybiorę ;s
I wybrałem, Refferona aka wiecznie najebanego
Nie ma spoko ziomka w ankiecie to nie głosuje. I HUJ! X(
Mietek919
19-12-2007, 18:20
Refferon _/ Refferon _/
On ma najbardziej brązowy języczek :p Refferon _/
straciles wszystko co osiagnales w zyciu, to teraz probojesz byc gwiazda tibii.pl? zalosne :)
straciles wszystko co osiagnales w zyciu, to teraz probojesz byc gwiazda tibii.pl? zalosne :)
Do kogo to było? ;s
Sniezynka
19-12-2007, 20:05
Oddałem głos na Refferona, chociaż najmocniej liże Rodonator, ale "jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma"
Gdyby w sondzie był Rodonator, z pewnością przybliżyłbym go do lateksowego języczka. Dzięki niemu może w przyszłym roku będzie mógł zagościć w VU na jakże honorowej pozycji Dupoliza roku 2008.
Xaem, swoją drogą, zawiodłeś mnie nie dodając go do listy...
Bosy_Wiesniak
19-12-2007, 21:13
Oddałem głos na Refferona, chociaż najmocniej liże Rodonator, ale "jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma"
Gdyby w sondzie był Rodonator, z pewnością przybliżyłbym go do lateksowego języczka. Dzięki niemu może w przyszłym roku będzie mógł zagościć w VU na jakże honorowej pozycji Dupoliza roku 2008.
Xaem, swoją drogą, zawiodłeś mnie nie dodając go do listy...
___
Oboje wiemy, ze wielu pominalem, np:
Avalan Asmon
Bros Tarvillo
Skul Xend
Wina Romex
Aymoraxis
Shiru the asassin
Sir'Bandar
Tinti Zareda
Szalony Magus
Aurenix
Eowino Xensa
Mad Worior
Korgan Bloodly Blade
Ende Durau
Wachu of nebula
Vux'xi
Mad Adziu
... ale sa przeciez jeszcze inne nagrody do rozdania.
Naprawde ciezko bylo wybrac finalowa 10. Jest tyle tego scierwa na nebuli, ze trzebaby robic kwalifikacje ogolnopolskie.
Więc, nie narzekajcie tylko glosujcie.
Thunderbolt
19-12-2007, 22:22
@up
Skoro jako "lizodupow" wymieniasz membersow VU to zastanow sie ile jest lizodupow w LH zwlaszcza ze jest was 3x wiecej...
Bosy_Wiesniak
19-12-2007, 22:33
@up
Skoro jako "lizodupow" wymieniasz membersow VU to zastanow sie ile jest lizodupow w LH zwlaszcza ze jest was 3x wiecej...
___
Rozumiem twoje rozgoryczenie, nie załapałeś się nawet na rezerwową liste przydupasów. :( Teraz, będzie ciężko przetrwać. Przepraszam, że cie nie dopisałem. Niestety, nie znam ciebie, wiec wybacz. Nastepnym razem stań sobie gdzies w venore i krzycz przez pół dnia "hail vu". Albo jak ktos z VU cos powie pod depo napisz "HAHAHAHAHA" i tak 4 razy, zeby all widzieli, ze joke był fajny.
Nic straconego AWARDS'2007 obejrzysz przed monitorem, a już za rok kto wie, kto wie.
Pozdrawiam, i nie top smutku w alkoholu jakos to będzie!
Thunderbolt
19-12-2007, 22:58
Ahahahahah Xaem musze Ci przyznac, ze masz duuuze poczucie humoru. Pozdrawiam i dzieki za pocieszenie :D. Pozdrow tez syna i zonke ;)
Jak można pisać że członkowie gilidi liżą sobie dupe ? Poco to nie macie co wymyśleć Żydy :D na przypał zmyślają głupie teksciki i myślą że są extra i wogóle super.
Xaem co ty sobą reprezentujesz ? Poniżasz wszystkich a sam jesteś śmietnikiem weś odejdz od tej klawiatury bo ci sie palce w nią wrosły.
I pamietaj !
Twój dom to DePo :)
PZdRO for u :*
Kartofel
TheDwarf
20-12-2007, 06:56
Mysle ze Meksyk and company powinni zyskac nie tylko nagrode '2007, ale całej dekady 2000-2010 za najwieksze lizanie w Tibii.
Mysle ze Meksyk and company powinni zyskac nie tylko nagrode '2007, ale całej dekady 2000-2010 za najwieksze lizanie w Tibii.
Hidek nie bądź taki cwany, bo jak wbijałem na venta, to odrazu, "Wawiernia co słychać? Może ci śniadanie zrobić? Dasz mi pro?"
<33333
Btw Hidek, czekam na pacca, i na*******am pg, z domu nawet nie wyjde zanim 100 nie wbije
El_payaso
20-12-2007, 13:28
Drogi Pawle jestem osobiście zawiedziony i zraniony do bólu, że pomimo moich usilnych starań nie znalazłem się w top 10. Niestety 10 fragów, pokonanie strachu, insulting i disy z Tobą to było za mało by znaleźć się w tym zacnym gronie :(:(:(:(. Małe rogi aka Refferon są przede mną :(:(:(:(:( boli mnie to :D.
Niestety w sondzie nie uwzględniono Tran niusa, a szkoda bo na niego chętnie bym zagłosował. Chłopak płacił 2 razy za każdym razem błagając o szanse, zbierał itemki na addony, żeby móc robić 300 k expa dziennie, donosił mfy, uhy, speary na expo, , był niezły, powiem więcej potem nawet był uprzejmy.
Drogi Pawle jestem osobiście zawiedziony i zraniony do bólu, że pomimo moich usilnych starań nie znalazłem się w top 10. Niestety 10 fragów, pokonanie strachu, insulting i disy z Tobą to było za mało by znaleźć się w tym zacnym gronie :(:(:(:(. Małe rogi aka Refferon są przede mną :(:(:(:(:( boli mnie to :D.
Niestety w sondzie nie uwzględniono Tran niusa, a szkoda bo na niego chętnie bym zagłosował. Chłopak płacił 2 razy za każdym razem błagając o szanse, zbierał itemki na addony, żeby móc robić 300 k expa dziennie, donosił mfy, uhy, speary na expo, , był niezły, powiem więcej potem nawet był uprzejmy.
Nie dodałeś też, że zapomnieli o takim przydupasie jak Thegi, zawsze pisał do każdego, chciał być fajny(i był oO)
Btw Tibia troche śmierdzi
Wasz Wawiernia
PS. Archer pożycz kasy na paymenta XDDDD
Ancient900
20-12-2007, 17:22
Skul Xend
Eowino Xensa
To ta sama osoba..
Ta po tym co napisze możesz mnie tam dodać, ale żebyś był taki mocny na wojnie a nie na forum, to było by fajnie :) A że wam nie na wojnie nie wyszło, to trzeba się na forum pożalić. Cytując piosenkę z klanu: "czasem chcesz sie pożalić, ale nie masz do kooogo ;/"
Bosy_Wiesniak
20-12-2007, 18:54
__
Tran nius to był nasz tajny agent! Mial lizac ci dupe, zebys poczul sie wazny. Po czym mial zwabic cie do bardaszki, zebys stracil pare lvl. Coz nie udalo sie, co zrobisz?
Druga sprawa zwiazana z TOP10. Chcialem cie dac, ale chlopaki mowia ze wybory najwiekszej łajzy i tchórza które zrobimy w styczniu nie miałyby bez ciebie większego sensu.
Takze ustalmy, ze jestes 11 dupolizem na nebuli, przy 800 graczach to wynik calkiem przyzwoity, za to masz wielkie szanse juz w styczniu dostac inna nagrode. Prosto z rąk DON DIEGO ARMANDO, a to juz cos.
Mam nadzieje, ze zanim przyjdziesz ja odebrac, to ogolisz wrescie te brwi i plecy.
TWOJ WOJ CH...
TheDwarf
20-12-2007, 18:54
To ta sama osoba..
Ta po tym co napisze możesz mnie tam dodać, ale żebyś był taki mocny na wojnie a nie na forum, to było by fajnie :) A że wam nie na wojnie nie wyszło, to trzeba się na forum pożalić. Cytując piosenkę z klanu: "czasem chcesz sie pożalić, ale nie masz do kooogo ;/"
Grono przydupasów wlasnie powiekszylo sie o jedna sztuke. Nie wiem co jeszcze robisz na forum, powinienes juz biec do kogos z VU, bo ostatnio ilosc miejsc MOCNO ograniczona.
Bosy_Wiesniak
20-12-2007, 18:58
Grono przydupasów wlasnie powiekszylo sie o jedna sztuke. Nie wiem co jeszcze robisz na forum, powinienes juz biec do kogos z VU, bo ostatnio ilosc miejsc MOCNO ograniczona.
___
I to jest piekne na nebuli. Robisz sonde o przydupasach, i ci ktorzy w niej sa sie nie martwia. Martwia sie ci, ktorych tu nie ma :)
POPROSTU CUDO.
Plose pana ja tes chce zostac psydupasem. HHEHEHEHEE zapadam.
Ancient900
20-12-2007, 19:09
Grono przydupasów wlasnie powiekszylo sie o jedna sztuke.
:cup:
Wiem, że porażka na wojnie i paymenty bolą, ale odejść z honorem by wypadało. Btw, ilu byłych (oj niestety:( ) przydupasów VU macie w swych szeregach?
A sonda niepotrzebna, bo nie od dziś łatwo odróżnić kto jest kolegą a kto ass lickerem. Wątpię że znasz to pierwsze pojęcie, więc Ci wytłumaczę- ass lickerzy nie dostają nic w zamian, koledzy/przyjaciele- owszem.
Bosy_Wiesniak
20-12-2007, 19:13
:cup:
Wiem, że porażka na wojnie i paymenty bolą, ale odejść z honorem by wypadało. Btw, ilu byłych (oj niestety:( ) przydupasów VU macie w swych szeregach?
A sonda niepotrzebna, bo nie od dziś łatwo odróżnić kto jest kolegą a kto ass lickerem. Wątpię że znasz to pierwsze pojęcie, więc Ci wytłumaczę- ass lickerzy nie dostają nic w zamian, koledzy/przyjaciele- owszem.
Mam nadzieje, ze to co dostaniesz nie bedzie cieple i wilgotne.
kolego - ass lickerze
Ancient900
20-12-2007, 19:25
kolego - ass lickerze
Akurat nie o sobie tu mówiłem. Bycie fajnym wśród VU nie jest dla mnie priorytetem (tak wiem, że Tobie to trudno pojąć, bo dla Ciebie wszystko co ma związek z VU to dupolizy, ass lickery i przydupasy). Nie wiem czy to z zazdrości czy z głupoty ;/
TheDwarf
20-12-2007, 19:30
kolego - ass lickerze
A ja mialbym nadzieje, ze w ogole cos dostanie. Czasy jak wiemy sie zmienily i na jedno stanowisko jest ogromna liczba chetnych. Trzeba sie naprawde starac, zeby cos dostac, ale nasz kolega - asslicker, jest na dobrej drodze.
Wiem, że porażka na wojnie i paymenty bolą, ale odejść z honorem by wypadało. Btw, ilu byłych (oj niestety ) przydupasów VU macie w swych szeregach?
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAH, nie sądzilem ze dozyje czasow w ktorych jakis koles z brązowym językiem będzie mi mówił o honorze. Żarcik dobry. Nie powinienes nikogo uczyc honoru, bo sam go nie masz.
Idź lepiej dalej lizac, bo to ci zdecydowanie lepiej wychodzi.
Wręcz przeciwnie - asslicker w zamian dostaje ciepłą posadkę na servie, darmową wersję "brązowej" gumy barwiącej Orbit oraz ta niepowtarzalna satysfakcje. Potem jeden przydupas chwali sei drugiemu:
"A ja dzisiaj przyniosłym bolty na exp Castorowi",
"A ja kurde manasy Finixowi, ale fajnie".
Ale nie martw sie powoli wkraczasz w to liżące srodowisko wiec szykuj jęzor i zapomnij o honorze. Przełom nastał, rozdział w życiu nowy, kiedyś język czysty, staje sie brązowy. Taki maly wierszyk na koniec to byl.
Johanes19
20-12-2007, 19:37
wogule o co chodzi w tej sondzie??? wtf??
Ancient900
20-12-2007, 19:39
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAH, nie sądzilem ze dozyje czasow w ktorych jakis koles z brązowym językiem będzie mi mówił o honorze. Żarcik dobry. Nie powinienes nikogo uczyc honoru, bo sam go nie masz.
Zacznij odróżniać brak honoru i lizanie dupy od własnych poglądów. A tego, że Ci się to nie podoba, nie potrafisz wyrazić w kulturalny sposób.
Wręcz przeciwnie - asslicker w zamian dostaje ciepłą posadkę na servie, darmową wersję "brązowej" gumy barwiącej Orbit oraz ta niepowtarzalna satysfakcje.
Nie na długo :>
Potem zostanie odtrącony, a na końcu stanie po stronie wroga.
No powiedz, ilu to odtrąconych przydupasów przygarnęliście :)
TheDwarf
20-12-2007, 20:14
Zacznij odróżniać brak honoru i lizanie dupy od własnych poglądów. A tego, że Ci się to nie podoba, nie potrafisz wyrazić w kulturalny sposób.
W kulturalny sposób mówisz? Kultury też nie powinieneś mnie uczyć - do każdego lizania pamiętaj o śliniaczku, sztućcach i tego żeby nie kłaść rąk "na stole" - taki mały savouir vivre by hidek.
A co do rekrutacji to nie jestem od tych spraw. Zapytaj działu ds. rekrutacji.
Bosy_Wiesniak
20-12-2007, 20:25
Nie prowadzimy statystyk, ale jedno wiemy kolejnym przydupasem odrzuconym i przyjetym przez nas mozesz byc TY.
A tak na marginesie - ONI juz widzieli Twoje posty widza to, zostałeś zauważony. Bedzie dobrze, możesz zrobić sobie przerwe, lub skocz pod depo popatrz moze trzeba jakis zarcik skomentowac gromkim "HAHA".
Ancient900
20-12-2007, 20:41
W kulturalny sposób mówisz? Kultury też nie powinieneś mnie uczyć - do każdego lizania pamiętaj o śliniaczku, sztućcach i tego żeby nie kłaść rąk "na stole" - taki mały savouir vivre by hidek.
Aj wygadany jesteś, tylko co z tego?:D Dla Ciebie ktoś kto nie jest z Tobą, jest przeciwko Tobie. Powiedziałem co myślę o tej sondzie i o Waszej (czyt. Twojej i Xaema~) postawie, a Ty mi srasz o jakichś śliniaczkach. Miałem Cię za nieco bardziej inteligentnego człowieka- cóż, każdy może się mylić.
A co do rekrutacji to nie jestem od tych spraw. Zapytaj działu ds. rekrutacji.
Rozumiem, że Ty należysz do działu "forum fighters & spammers"...
Nie prowadzimy statystyk, ale jedno wiemy kolejnym przydupasem odrzuconym i przyjetym przez nas mozesz byc TY.
Nie, nie mogę.
A tak na marginesie - ONI juz widzieli Twoje posty widza to, zostałeś zauważony. Bedzie dobrze, możesz zrobić sobie przerwe, lub skocz pod depo popatrz moze trzeba jakis zarcik skomentowac gromkim "HAHA".
Fajnie, haha.
TheDwarf
21-12-2007, 00:28
Aj wygadany jesteś, tylko co z tego? Dla Ciebie ktoś kto nie jest z Tobą, jest przeciwko Tobie. Powiedziałem co myślę o tej sondzie i o Waszej (czyt. Twojej i Xaema~) postawie, a Ty mi srasz o jakichś śliniaczkach. Miałem Cię za nieco bardziej inteligentnego człowieka- cóż, każdy może się mylić.
Ktos kto nie jest ze mna, jest neutralny badz wrogi. Ktos kto lize VU jest moim wrogiem. Mysle chyba, ze to jest jasne. Jezeli masz cos do mojej postawy wyraź to w sposob nie naruszajacy poziomu wilgotnosci jelita grubego Viribus Unitis, a nie takie lizanie odwalasz. Na to forum wchodza dzieci i pomysl jak sie zapytaja w przedszkolu "co to znaczy byc przydupasem?". Demoralizujesz mlodziez swoja postawa, wiec nie mow mi nic o mojej postawie, ktora uczy ludzi isc z podniesiona twarza i honorem, i co najwazniejsze czystym jezykiem. A to ze miales mnie za inteligentnego czlowieka - b. mi przykro ze juz tak nie uwazasz, ale moze kiedys jak juz ci jezyk odpadnie to docenisz moje slowa.
Rozumiem, że Ty należysz do działu "forum fighters & spammers"...
Ja jestem z dzialu "Anty-przydupas". A ze to forum to dosyc duza legarnia przydupasów to musze takze tu ich zwalczac.
/Hidek
@Ancient~
Po co wogole z takimi rozmawiasz? Przegrali wojne, hidek stracil pare pixeli, xaem rowniez - wszystko co zdobyl przez 35 +/- lat swojego zycia.
Nie dziw sie, teraz proboja sie wzajemnie pocieszac, Hidek ma stale miejsce pod stolem u xaema, wiec wie jakie przybory powinien posiadac prawdziwy asslicker.
Czemu nie wyzywacie teraz Sunzego i reszty co poplacili? :( Mieliscie byc tacy twardzi
TheDwarf
21-12-2007, 01:21
@Ancient~
Po co wogole z takimi rozmawiasz? Przegrali wojne, hidek stracil pare pixeli, xaem rowniez - wszystko co zdobyl przez 35 +/- lat swojego zycia.
Nie dziw sie, teraz proboja sie wzajemnie pocieszac, Hidek ma stale miejsce pod stolem u xaema, wiec wie jakie przybory powinien posiadac prawdziwy asslicker.
Czemu nie wyzywacie teraz Sunzego i reszty co poplacili? :( Mieliscie byc tacy twardzi
ta ty wiesz najlepiej gdzie mam miejsce, wielki wojowniku z VU. Ja stracilem pixele, pare osob stracilo honor, a pare osob jest dumnych ze "wygrało" wojne haha. Jednak dolaczyc do wygranego skladu to zadna zabawa, moim zdaniem lepiej podjac wyzwanie i dolaczyc do wojny 7 vs 40 i sprobowac swoich sił, niz dolaczyc do 50 ludzi na lvlach 130-200, ktorzy walcza z 25 na lvlach srednio 90-110 a potem pisac na forum jako wielki wojownik.
A tych co wyplacili nie wyzywalem jeszcze w tej wojnie i nie zamierzam. Ich char, ich sprawa, ich wybór.
A teraz popatrz sobie drogi stonkaterze w historie nebule i powiedz w jakim stopniu budowales VU, podpowiem ze wynik waha sie w okolicach 0-1%.
/hidek
^ to samo tyczy sie was wszystkich, wyzywajac kazdego jednego od asslickerow, ale to nie moj problem, pocieszajcie sie dalej
a co do samej wojny, tez gowno wiesz. do wygranego skladu? nie moja wina ze jestescie nierozgarnieci i nie potraficiliscie niczego konkretnego zrobic poza paroma sneakami. bylo was 10x wiecej i jakos nic wam to nie dalo.
a co do historii Nebuli, skoro oskarzasz mnie, moze ty powiesz czego dokonales? wow miales ostatnie uderzenie na mnie co przyczynilo sie do fraga. mokre gacie? no a teraz juz wracaj, do wujka xaema, pewnie za te wszystkie posty dostaniesz jakiegos gratisa
TheDwarf
21-12-2007, 01:54
^ to samo tyczy sie was wszystkich, wyzywajac kazdego jednego od asslickerow, ale to nie moj problem, pocieszajcie sie dalej
Dla mnie niekazdy do konca jest asslickerem, ale nie kazdy tez moze sie pochwalic jakims wiekszym wkladem w budowanie waszej gildii.
a co do samej wojny, tez gowno wiesz. do wygranego skladu? nie moja wina ze jestescie nierozgarnieci i nie potraficiliscie niczego konkretnego zrobic poza paroma sneakami. bylo was 10x wiecej i jakos nic wam to nie dalo.
10x wiecej? Sklady byly mniej wiecej rowne pozniej, a wczesniej to was bylo kilka razy wiecej. Nie zapominaj ze gildii VU pomagaly tez inne gildie w walce :p
a co do historii Nebuli, skoro oskarzasz mnie, moze ty powiesz czego dokonales? wow miales ostatnie uderzenie na mnie co przyczynilo sie do fraga. mokre gacie? no a teraz juz wracaj, do wujka xaema, pewnie za te wszystkie posty dostaniesz jakiegos gratisa
Ja niczego wielkiego nie dokonalem, poza tym, ze walczylem o swoje, ale to nie ja tu pisze jaki to jestem wielki kozak. Co do fraga na tobie to jakos nie jestem z tego powodu specjalnie dumny i dla mnie liczy sie ze ktos padl, a to czy na jego liście dętek pojawie sie ja czy ktos inny to juz sie nie liczy, chyba ze w gre wchodzi Silver Chan to wtedy wpisanie sie na jego liste dętek spowodowałoby u mnie erekcję, ale mniejsza o to. A co tego z xaemem to zaczynasz sie robic zalosny - pisze dla siebie, a nie dla "wujka xaema". Co do gratisow to slyszalem ze koledzy zza atlantyku szykuja jakas promocje na PACC ;)
Dla ciebie nie, ale skoro xaem tak pisze to ty musisz tez tak udawac!
Tak?
Chyba niekoniecznie
Co do skladow, oferowalismy wam nawet opena bez, jakto nazywaliscie "przydupasow". Oczywiscie wymowke znalezliscie, a jakze :p Smiejecie sie z "asslickerow" a jakos to ich sie baliscie, na to wyglada.
Skoro widok pikselowego ciala Silver Chana by wywolal u ciebie erekcje, to moze idz z tym do jakiegos lekarza? powinni pomoc.
A zalosne to jest zachowanie xaema i twoje, bo on nie moze sie pogodzic z porazka w grze, a ty probojesz byc tak samo "zabawny" jak i on
Koniec jak na mnie, a wy sie dalej wyzywajcie. Elo!
TheDwarf
21-12-2007, 02:04
Dla ciebie nie, ale skoro xaem tak pisze to ty musisz tez tak udawac!
Tak?
Chyba niekoniecznie
Ja nieco inaczej na to patrze niz Xaem, wiec nie do konca pisze tak jak on.
Co do skladow, oferowalismy wam nawet opena bez, jakto nazywaliscie "przydupasow". Oczywiscie wymowke znalezliscie, a jakze :p Smiejecie sie z "asslickerow" a jakos to ich sie baliscie, na to wyglada.
Tloczno z nimi jest. Bac sie asslickera, haha, dobre.
Skoro widok pikselowego ciala Silver Chana by wywolal u ciebie erekcje, to moze idz z tym do jakiegos lekarza? powinni pomoc.
A zalosne to jest zachowanie xaema i twoje, bo on nie moze sie pogodzic z porazka w grze, a ty probojesz byc tak samo "zabawny" jak i on
Koniec jak na mnie, a wy sie dalej wyzywajcie. Elo!
Z ta erekcja to byla taka metaforaa XDDDDD Ja nie probuje byc zabawny tylko przedstawiam fakty, ktore mowia same za siebie. To ty i twoi koledzy z VU probuja zmieniac prawde, uczynic Nebule "pieknym serwerem", przydupasom oczyscic jezyk, a z samych siebie zrobic legendy.
Jest juz pozno wiec lece spac zara.
Bosy_Wiesniak
21-12-2007, 12:05
@Ancient~
Stonecuttttttttttter wojownik o wolnosc i demokracje. Ile to sie trzeba napisac zeby podskoczyc w sondzie :( Tyle zachodu, mozolnej bazgraniny i wskoczyles na 7 glosow. Nagroda przejdzie chyba kolo nosa :(. Dalej numer jeden wsrod wszelkiej masci dupowlazow jest Refferon. Co on takiego ma co ty nie masz? Czemu jego jezyk uznawany jest za wrecz aksamitny, a twoj nie?
Moze dlatego ze z ciebie zwykly burak?!
A co do xaema i tego ze stracil caly dorobek swojego zycia, to odpowiem ci tam. Xaem po stracie dorobku swojego zycia i tak wyciaga ciebie, i pol twojej wioski z tylnej kieszeni.
Mala rada: Zamow w aptece wazelinke, wysmaruj sie w niej i zapros Don Diego armando na mala balange. On z jego wygladem raczej jest samotny, ty przy dobrych wiatrach i wystarczajacej ilosci wina "komandos" mozesz udawac niewiaste. Pogadacie o wojennych wyprawach o zabijaniu i mordowaniu pixelowych ludkow, stworzycie sobie wspaniała atmosfere ktora bedzie fundamentem fajnego zwiazku. Rozowe fatalaszki mozesz nabyc na allegro juz po przystepnych cenach. Wesolych i cieplych swiat zyczy xaem. Jak cos to dajcie swoj adres to wysle jakis prezencik slubny, ale baterie to juz we wlasnym zakresie sobie kupicie. Pozdrowienia,
hehe a gdzie nagroda dla mnie za wygranie sondy:p? Btw nie spodziewałem się tego z racji , że w VU jestem ale cóż pozostaje mi się cieszyć z wygranej:)
Maksym89
25-12-2007, 12:31
__
Tran nius to był nasz tajny agent! Mial lizac ci dupe, zebys poczul sie wazny. Po czym mial zwabic cie do bardaszki, zebys stracil pare lvl. Coz nie udalo sie, co zrobisz?
Druga sprawa zwiazana z TOP10. Chcialem cie dac, ale chlopaki mowia ze wybory najwiekszej łajzy i tchórza które zrobimy w styczniu nie miałyby bez ciebie większego sensu.
Takze ustalmy, ze jestes 11 dupolizem na nebuli, przy 800 graczach to wynik calkiem przyzwoity, za to masz wielkie szanse juz w styczniu dostac inna nagrode. Prosto z rąk DON DIEGO ARMANDO, a to juz cos.
Mam nadzieje, ze zanim przyjdziesz ja odebrac, to ogolisz wrescie te brwi i plecy.
TWOJ WOJ CH...
Nie przyszło ci do głowy że lubie włochatych??
Więc daj mu spokój i zajmij się lepiej grupką "nastolatków" czekających w kolejce na kolanko u wujka Pawła.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.