Pokaż pełną wersje : Dark Catedra..
Domaniak
19-12-2007, 19:55
Witam.
Mam knighta 44 lv. Skile 73/71. Eq:BS,Golden armor, k-legs,BOH,Demon Shield,Crushader Helmet,Platinum amulet. Chciałbym iść na Dark Catedral, tylko nie wiem jak iść aby w 100% nie napotkać GS.. Na co na tym lv móglbym iść..?? Czy opłaca mi się iść na DC, czy opładca mi się an coś innego iść.Czekam. na odpowiedz... Nie mam PACCA..
Pomocny Murzyn
19-12-2007, 20:12
Skile masz bardzo dobre, odpowiednimi miejscami dla ciebie są:
- forteca elfów
- guardy
- dc (dużo ludzi, ale jak jest mało to na slimach + banditach {w czasie czekania na resp} nieźle można przyexpić)
Na dragi, cyce, i undeady się nie opłaca, bo:
- przeludnienie
- ryzyko śmierci
- waste
Domaniak
19-12-2007, 20:15
Mhm.. Na elf fortec bylem i strasznie słabe exp.Guardy odpadają. Własnie chciałem iść na DC ale nie mam mapy. Mógłbyś zapodać aby GS nie spotkać.. Czekam na odpowiedz
Niedozwolony
19-12-2007, 20:27
Na tym lvlu i tych skilach z GSem nie będzie problemu gdy weźmiesz pare bp uh(Na hunt zejdzie all a na GSa ok.1-2)<<Sorki manasy teraz chyba sie bardziej opłaca A po drodze mozesz kogoś przybloczyc lub trafić na juz martwego czlowieka
na DC -2 fajnie sie expi(sąsiad ma własnie podobny lvl skile 70)
Jeżeli znudzi ci sie expienie mozesz pobloczyc dragi dla noobkow(fajna zabawa.... na 30 knighcie było zajebiście):baby:
Domaniak
19-12-2007, 20:38
A dacie mi mapke jak tam dojść.. Zeby tego GS nie spotkać..??
Puste EF (0 osob) - 23k/h czyszczac same 0 1 1 2 poziomy.
Pusta DC (3-4 osoby) - 12k/h w porywach 15k/h decyduj.
@Ktostam up: na ubicie Gs'a na 80lvlu schodza mi 3-4potki o manasach nie wspominajac...
Smerf.Secura
19-12-2007, 21:06
Na tym lvlu i tych skilach z GSem nie będzie problemu gdy weźmiesz pare bp uh(Na hunt zejdzie all a na GSa ok.1-2)<<Sorki manasy teraz chyba sie bardziej opłaca A po drodze mozesz kogoś przybloczyc lub trafić na juz martwego czlowieka
na DC -2 fajnie sie expi(sąsiad ma własnie podobny lvl skile 70)
Jeżeli znudzi ci sie expienie mozesz pobloczyc dragi dla noobkow(fajna zabawa.... na 30 knighcie było zajebiście):baby:
Tjaa.
Tak to jest jak noobek się odzywa.
Przy nieco lepszych skillach niż 74 i 55 lvlu mam duże problemy z wejściem na -2 , ponieważ jak stoją 3 Dark Monki i 2 Assassiny to jest przerąbane.
Whitepower
19-12-2007, 21:45
Hmm mam takie pytanie do autora czy jestes moze dzieckiem allegro ?
Dobra nie bede sie czepiał .... na dc bardzo dorze sie expi na takim levelu idz na dc zejdz poziom nizej na Dark monk a nie pozałujesz pozdrawiam . temat do zamkniecia :)
Smerf.Secura
19-12-2007, 21:51
Hmm mam takie pytanie do autora czy jestes moze dzieckiem allegro ?
Dobra nie bede sie czepiał .... na dc bardzo dorze sie expi na takim levelu idz na dc zejdz poziom nizej na Dark monk a nie pozałujesz pozdrawiam . temat do zamkniecia :)
OMG.Nie masz pojęcia , to nie odzywaj się !
Ja mam lepsze skille i lvl oraz eq lepsze ,a mimo to cięzko sie expi na Dark monkach.
Domaniak
19-12-2007, 21:56
Dobra pujde na DC. Ale moglibyście mi dać mapkę jak tam trafić. I schodzic tylko do -1 czy moge niżej..?? Czekam na odp.
Ghard Lage
19-12-2007, 22:17
Ja polecam ci -2 exp do 30k exp/h
no więc możesz tak zrobić zę jak zobaczysz gs'a i będziesz uciekał do momentu w którym nie zobaczysz napisu "target lost" wtedy na dole na pewno go nie będzie :P a tak to wchodzisz na quatlaw camp i idzesz caly czas przy rzece w dół przygotowany na spotkanie z 2 hunterami...reszte dasz sobie rade... a tak wogóle to jest poradnik na ten temat...
Niedozwolony
20-12-2007, 16:03
lol ? nie jestem noobek tylko widze jak kolega gra(nie mam takiego chara) a jak on trafia po 100+ w dark monka to nie trudno mu sie bije.... Asasiny trafiają go po 20.... Uha(przed upem) zużywał na resp mumi 2 witchy pare asassinow i wild wariory
Co do DC to nie warto ci chodzić po -1 bo tam nic niema dobreeo i mało tego;/ To już wiem z własnego doświadczenia
Adow Adan
21-12-2007, 23:16
Puste EF (0 osob) - 23k/h czyszczac same 0 1 1 2 poziomy.
Pusta DC (3-4 osoby) - 12k/h w porywach 15k/h decyduj.
@Ktostam up: na ubicie Gs'a na 80lvlu schodza mi 3-4potki o manasach nie wspominajac...
Mi max ida teraz 2-3 Uhy(po 200 hp ea)
Elfy? Kasa dobra(do 15k+ dziennie wraz z lootem) , exp tez nie najgorszy , ja wyciagalem do 40k~czyszczac tower , podziemia i okolice tower + dragi. Na 44 lvl to DC , tylko -1 bo na -2 hardcore jak dla ciebie. Przy poczatku wyleca ci pewnie do 2~witch , dark monków i assasinow a to ciezko naraz wybic.
Tak wiec jesli masz checi to spróbuj na Elfach , DC lub Mino Tower/Mintwalin.
ZonaRomana
21-12-2007, 23:27
Dobra pujde na DC. Ale moglibyście mi dać mapkę jak tam trafić. I schodzic tylko do -1 czy moge niżej..?? Czekam na odp.
Najlepiej "pujdź" poexp na słownikach. Waste nie bedziesz miał a exp niezły :)
Najlepiej "pujdź" poexp na słownikach. Waste nie bedziesz miał a exp niezły :)
Zal. To co piszesz niejest na temat , jezeli chcesz coś już napisac to pisz cos zwiazanego z tematem a nie byle co na co nikt niezwruci uwagi .
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.