Pokaż pełną wersje : Abertt hackniety !! Co z DSL'ami :o
Posiadacz jedynego egzemplarza DSL został shackowany.
Czy zdążył sprzedać jedyne na Tibi Dragon Scale Legi ?
Czy powędrowały na konto hackera ;/
Oto dane Abertta z tibi.com
Character Information
Name: Abertt
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 76
World: Titania
Residence: Liberty Bay
House: Lonely Sea Side Hostel (Carlin) is paid until Dec 24 2007
Last login: Dec 03 2007, 12:37:37 CET
Comment: SELLING MY HOUSE (600k), for more info go to Trade Board and post there if you are interesed.
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1940108
Hacked 26/11/2007 (Special thanks to Qui Goon Jinn for help)
Will be back as soon as possible!
Account Status: Premium Account
Nie wierze. Znająć życie to pewnie specjalnie zrobił tego hacka z kimś, by ludzie dali mu spokój z DSL.
Mi się wydaję tak jak ktoś up powiedział, że jest to specjalne, a nawet jeśli nie, to na 100% tych dslów nie trzyma na sobie tylko na noob charze, którego imienia nikt nie zna ;)
Tak jak /\. Napewno trzymał jej na jakimś noob charze bo już raz miał wcześniej hacka
Niedozwolony
20-12-2007, 16:08
up
Zgadzam się:> za te kase miałby super eq i mugłby grać bo teraz ja bym bał sie wyjsć z dp bo wszyscy polowali by na niego;/....
Miałby swięty spokoj
Tibijski wojownik
20-12-2007, 16:15
Ja bym sprzedał i miał tyle kasy że ho ho Jeśli go naprawde hackneli to mógł już wcześniej je sprzedać i byłoby po problemie.
Popieram przedmówców. Jeżeli zorbił to by mieć spokój to równie dobrze mógłby sprzedać za porządną sumkę i być ustawiony na długie lata gry ;)
zacznijmy od tego że jak już to go crack'li iz robil to cracker,
jeżeli go crack'li to tylko i wylacznie z dzieki jego glupocie .
Marcin24
21-12-2007, 01:32
Nawet jeśli go zhakowali, nawet jeśli mu zabrał te wielce cenne DSL, to powiedzcie mi, co mu z nich?
Jeśli Abertt został zhakowany, to na pewno, na pewno to zgłosił. Więc teraz każdy, u kogo się zobaczy DSL będzie potencjalnym hakerem.
Hacker/cracker/sracker wrzucil jedyny okaz DSL do wody. Z powazaniem, Vasth.
Knight mathoff
21-12-2007, 07:31
Zaraz... kto w ogóle powiedział, że to jedyne DSL? ;)
A może nie wyrzucono do wody ? może to tylko bajka a są drugie DSLe w Tibi ? Nigdy nic nie wiadomo :) A Cipy nie wkradna sie na konto i nie zobaczą czy ktoś ma DSL B)
@Up
Cipsoft.....
A on sie zna...
Romek920
21-12-2007, 22:16
Na moje wymyslil hacka bo za bardzo ludzie go denerwowali... ;d
Omg ...
Co do Tych DSL co zostały wyrzucone do wody to było bardzo dawno temu ...
A te DSL które dostał Alberrt czy jak mu tam zapewne zostawił sobie a wyimaginował hacka żeby mieć spokój ...
OD cała Historia
Knight mathoff
22-12-2007, 23:36
Nikt na antice nie jest pewien, czy wyrzucono je do wody. A skoro gracze z Antici tego nie wiedzą - skąd może to wiedzieć ktokolwiek inny? W depotach na naszym świecie, niczym na strychach starych, przedwojennych domów, pochowane są niesamowite skarby... które bardzo rzadko wychodzą na powierzchnię.
I tak gdzieś podziały się właśnie dsl, thunder hammer, crown... ;)
Sasuke09
31-01-2008, 21:09
Uff To nie ja na farta bo bym miał przekichane:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.