Pokaż pełną wersje : Vinera!!!Nabor!!!
Babrina_grea
19-12-2007, 23:23
Potrzebujemy ludzi na vinerze
Jestem gotów dac kazdemu 3k na poczatek oraz p seta.
Wiec jezeli nie jestes noobem i masz swoj team lub jestes huntowany na swoim servie pomoz nam wygrac wojne :D.Serdecznie Zapraszam.
Wszelkie pytania kierujcie do babrina grea&Sorcerer-stok
POZDRO
Spike222
20-12-2007, 14:34
Szybko się spotrzegliście, że Aerials robi P.A....
Jedyne co mnie łączy z tą nazwą to tytuł piosenki systema ; p.
Dawno przestałem grać na vinerze od czasów kiedy hackli Capra Lo.
Zbierzcie ekipe i dokopcie im ; ) tylko tyle mogę zrobić, sunnade & eagot sux.
Hail Capra Lo _/
Hail MCY Team _/
Hail Last Ones _/
Witamy na WARnerze!
Babrina_grea
22-12-2007, 00:56
Zaufaj, ze ja tu bede jeszcze gral. Za to ty dlugo na placeniu za zabijanie nie pociagniesz i tak aerials ma cie w dupie pucku.
P.S
Thx za soft booty.
Hologram
26-12-2007, 11:50
ciekawa idea tyle ze male prawdopodobienstwo aby wyszlo wydaje mis ei aby takie cos sie powiodlo potrzeba czasu a tego nie ma raczej mimo wszytko fajnie by bylo jakby sie udalo
sob'elite
26-12-2007, 14:03
I Agree Babrina Grea !! 100%
Aerials to jeden wielki power abuser
Eagot Panis 214 lvl on Vinera - Dołacza do Aerials tylko na war i nie expi dlaczego? żeby nie mieć hunta? Co oni sobie wyobrażają bijąc 40 - 60 lvl i mówiąć " Pay Armor , Pay BOH"
Sunnade 203 MS chce opnaować serva razem z swoimi realami Akrih i Wachis Babrina wspomniał ze jest skłonny DAĆ NA START 3k i P SETA
Dance'Macabre i Alternative vs. Aerials
Wszelkie pytania kierujcie do Babrina Grea & Sorcerer-stok
VINERA NA WAS CZEKA !!
~>Przeciw stawmy sie wrogom jak na Polaków przystało!!<~
Leya Chiri :))
Locus_Arisek
26-12-2007, 19:10
Powodzenia. Tracicie czas grajac na vinerze ;] Co wbijecie lvl to padniecie a wojny nie wygracie. Myslicie ze Truth Stok itp dadza rade? Za malo was jest. Powodzenia.
Locas Aris ;]
Hologram
09-02-2008, 17:46
Z jednej wojny wyszedl nie wypal wiec teraz w nowej mozna wziasc udzial ^^ meksykanie sie kluca dziela dobry znak moze teraz bedzie lepiej po wojnie
Spojler22
24-02-2008, 22:52
Wyszedłem na maina tylko dlatego, że była wojna (dawno dawno temu, ponad rok chyba) i chciałem dobic 100+ lvl i powojowac.
Ale niestety za cienki ja bolek jestem na razie (i pewnie jeszcze długo na nic się nie przydam).
Ale kto wie, może w przyszłości...
Nauczę się grac i się dopiszę na jakiś czas (aż mnie zrookują, co długo nie potrwa :P)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.