zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Napisać poradnik dla druida o dwacatrze?

matir143
19-12-2007, 23:45
^poprosze zaznaczyć 2 odpowiedzi
Napisać poradnik dla druida o dwacatrze?
wiecie co to jest wogule?;)
jesli ktoź mi poo(r)że dla innych profesji bede wzdieczny
jesli odp bedzie pozytywna zabieram sie do pracy :)

giersz
20-12-2007, 00:40
^poprosze zaznaczyć 2 odpowiedzi
Napisać poradnik dla druida o dwacatrze?
wiecie co to jest wogule?;)
jesli ktoź mi poo(r)że dla innych profesji bede wzdieczny
jesli odp bedzie pozytywna zabieram sie do pracy :)

Co to dwacatra ?? :D

Voon
20-12-2007, 08:57
Jeśli znajdą sie tak zdjęcia z opisami, nie ograniczysz sie do 1 profesji, poradnik będzie rozbudowany i nie będzie w kółko o tym samym to pisz.

Rohas
20-12-2007, 09:55
Jesli ten poradnik ma wygladac tak jak ta ankieta (czyt. na odwal), to lepiej sie do tego nie zabieraj. Poradnik powinien byc napisany przez osobe b. dobrze znajaca gre, a nie goscia ktory zrobil raz druida i uwaza, ze wszystko wie ;)

zoliax
20-12-2007, 10:53
10:00 You see a blackboard.
You read: Dwacatra
Prison isle - don't enter without key!

Hehe, więzienie w miescie krasnoludów. Nadal jednak nie wiem jak można napisać poradnik dla druida o więzieniu. :P

Monsword
20-12-2007, 11:16
on chce napisać jak tam expić druidem

Goldzio
20-12-2007, 11:34
Jak expic ? Tak jak wszedzie ? Atk i biegac z mobami, jaka filozofia ?

matir143
20-12-2007, 18:28
Co to dwacatra ?? :D

Dwacatra - jest to wyspa więzienna pod Kazz.

Jeśli znajdą sie tak zdjęcia z opisami, nie ograniczysz sie do 1 profesji, poradnik będzie rozbudowany i nie będzie w kółko o tym samym to pisz.

Screeny będą ale niestety ograniczę się tylko do druida (napisałem w temacie), ponieważ gram tylko druidem. Mam mały poziom ze względu na wiele hacków (mój main char to teraz Pan Konserwator na Pacerze [21lvl]). Proszę mi także nie pisać "dziecko update" itp.,bo gram od 2005 roku [Created: Sep 08 2005, 15:44:30 CEST]. Po do dodałem w ankiecie, czy mi pomożecie lub nie.

Jesli ten poradnik ma wygladac tak jak ta ankieta (czyt. na odwal), to lepiej sie do tego nie zabieraj. Poradnik powinien byc napisany przez osobe b. dobrze znajaca gre, a nie goscia ktory zrobil raz druida i uwaza, ze wszystko wie ;)

Poradnik będzie ładny (mam nadzieję). Ankietę robiłem na odwal, bo było już trochę ciemno (23). Jeśli mi pomożecie...będzie dobrze;)

Jak expic ? Tak jak wszedzie ? Atk i biegac z mobami, jaka filozofia ?

Są tam dość mocne potwory np. zerk, mino guardy. Chcę napisać ten poradnik, aby każdy wiedział gdzie ma nie iść, żeby nie zginąć z różczki mino maga lub halabardy zerka. Mowię oczywiście o low/mid lvl. Chyba 60 ED nie bedzie tam expił:evul:

To tyle ode mnie.
Mair143

Adalgarin
21-12-2007, 15:43
nie potrzebne wg. gdyz i tak jest 1000-ac lepszych miejscowek i bedzie to tylko spam ten poradnik

Flemessssss
23-12-2007, 13:32
Tak Prosze!!

ZonaRomana
23-12-2007, 14:46
Jeśli Twój teraźniejszy main char jest best levelem jaki wbiłeś to lepiej nie pisz tego. Żeby napisać "dobry" poradnik trzeba co nieco wiedzieć, a nie tylko pisać sensownie od 8-20 lvla a później z opowieści kolegów. :) Pozdrawiam

~Żona