zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Arbalest - pytanie

ProCZOP
20-12-2007, 01:19
Czym się różni Arbalest od zwykłej kuszy?
Słyszałem coś, że ma większy zasięg tylko. Jeżeli tak, to ile ma zwykła kusza/łuk i o ile jest lepszy od kuszy?

Kamliss
20-12-2007, 01:53
Cięższa wersja kuszy. Podobno ma większy zasięg od zwykłej kuszy. Możliwa do zdobycia tylko w Pits of Inferno Quest.

Ma większy zasięg, który sięga do końca ekranu, nic poza tym. Opcja szukaj sie kłania.

Voon
20-12-2007, 08:51
@Up
Do końca ekranu to może lekka przesada ale zasięg ma napewno mocniejszy i coś jakby większe hity wychodziły ;)

hybrid
21-12-2007, 18:49
Opis: Arbalista, która strzela nieco dalej i MOCNIEJ od zwykłej kuszy. Dostępna tylko z Pits of Inferno Quest, Niezwykle rzadko sprzedawana, bo większość ludzi wybiera albo Avenger, albo Arcane Staff
źródło : http://wiki.hunted.pl/wiki/Arbalest

nie należy polegać tylko na tibia.pl
nikt nie ma wszystkich inf. :p

Ethesen
22-12-2007, 16:15
Czym się różni Arbalest od zwykłej kuszy?
Słyszałem coś, że ma większy zasięg tylko. Jeżeli tak, to ile ma zwykła kusza/łuk i o ile jest lepszy od kuszy?
(sorrki za pomyłke w temacie)

Łuk na pewno jest słabszy od kusz.

$omgoku
23-12-2007, 15:52
Łuk na pewno jest słabszy od kusz.

No co ty ;p na prawdę

Arbalest ma Wiekszy zasięg i hity sa dziwne z niego bo raczej max hitow wiekszych nie sadzi ale sa mocniejsze

Na przyklad srednia z Pb z kuszy to 150 to arbalestem okolo 165 - 170 ale max hit nadal taki sam. Przynajmniej ja tak zauwazylem. :]

Ultimus93
25-12-2007, 19:18
Gdybyś miał zamiar iść na PoI to ja bym nie brał tej kuszy! Prawie jest taka sama jak zwykła i podobne hity z niej walisz, a tak szybko za dużą kase jej nieopylisz a więc Arbalest = beznadzieja!:]

JokeY
25-12-2007, 21:45
Jedni mówią że większy zasięg i większe hity a jedni że tylko zasięg..... Moim zdaniem zasięg i hity... ;]