Pokaż pełną wersje : Dlaczego wylogowało mnie i nie moge sie zalogować?
Witam wszystkich dziś chwile po zalogowaniu się na server celesta zostałem wyrzucony z niego po jakichś 2 min. chcąc zalogować się ponownie ujżałem taki napis: Account disabled for five minute. Please wait. Zrozumiałem w zasadzie jedno "five minute" po 5 min znów chciałem sie zalogować i znów to samo o co chodzi?? Na tibia.com również nie mogę sie zalogować prosze o szybką odpowiedź :(
O to screen
http://img171.imageshack.us/img171/3388/disabledrr0.jpg
Kleczajek
20-12-2007, 15:11
Prawdopodobnie wpisałeś kilka razy źle swój account number lub haslo. Za 10min wpisz poprawnie passy i powinno działać.
P.S
Proponuje zmienić przeglądarkę bo używanie IE to jakbys prosił o hacka...
psajdak123
20-12-2007, 16:50
Przykro mi ale taka jest prawda na 95% zostales zhackowany
mialem tak 3 razy
niepytaj o nic poprostu tak jest i pewnie juz zapozno
Przykro mi ale taka jest prawda na 95% zostales zhackowany
mialem tak 3 razy
niepytaj o nic poprostu tak jest i pewnie juz zapozno
Niestety tak było, ale naszczęście myliłeś się do jednej kwestii, że już jest pewnie za późno pewnie dzięki ciągłemu mojemu działaniu nie było za późno B) oraz dzięki temu, że skillałem w miejscu gdzie trudno znaleźć wyjście do miasta ponieważ wlogowało mnie w miejscu gdzie sie idzie na draga szczerze mówiąc uff... jakie szczęście:)
I teraz moje pytania:
Jak ktoś mógł zdobyć moje passy?
Jeżeli dzięki keylogowi to jak go usunąć? Czy najlepiej sformatować kompa? :p
I czy to może był jedno razowy wyczyn i czy ta sama osoba może wejść na mojego chara jeżeli nowe hasło kopiuje a nie przepisuje (tu akurat mi chodzi o keyloggera bo zapisuje on tylko wciśnięte przyciski)
Prosiłbym o szybką odp.
Aha i czy kompa miałbym formatować jak najszybciej?;) pozdro
Bekaojad13
20-12-2007, 17:43
Szybko to szybko;);) Jak zmieniles haslo to ci nie hackną KONTA (nie chara tylko cale konto:o:o:o) Mialem tak tylko e w tym problem ze ja jestem za stary kon zeby mi hackneli konto. Juz raz sie hacker wlamal na moje konto i jak nie moglem sie wlogowac to wiesz co najlepiej zrobic? Tibia.com i zmiana hasla na przyklad duze male litery, cyfry, spacje, i znaki interpunkcyjne na przytklad gwiazdki. U mnie to dziala mimo ze mam IE bez anty vira. A gram juz 2 lata :p:p:p:p:p:p:p:p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.