PDA

Pokaż pełną wersje : Runy od xx levelu. Sprzeciw!!!

Achmes
20-12-2007, 22:19
Jeżeli jestes PRZECIWKO beznadziejnemu pomysłowi Cipsoftu - mowa o runach, które można używać dopiero od levelu ich robienia, wejdź do tego tematu

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1951630

I napisz post, że jesteś przeciwko temu!
Może uda nam się coś zmienić....

Rafals from hell
20-12-2007, 22:25
Bardzo dobrze :) jestem za :) sorki będą miały prze****na na początku, by móc potem się wybić.

Longaar
20-12-2007, 22:29
Marudzicie... Cipsoft leci na kasę więc to że popiszecie kilka postów że Wam się to nie podoba nic to nie zmieni... Z drugiej strony dobrze, wysilcie się odrobinę i wbijcie wymagany lvl na użycie runy... Z jednej strony widzę tematy że Cipsoft pomaga boterom, a z drugiej, jak wprowadza schodki to też źle... Dla takich jak Wy powstały właśnie OTSy.

Donpeyot
20-12-2007, 22:32
gram sorkiem, ale jestem za ograniczeniem lvlowym. Jak napisał pan up małe utrudnienie i już gorzkie żale , a ja dodam od siebie, że jak ułatwienie to OTS omg. Wam się po prostu nie da dogodzić.

Kobo
20-12-2007, 22:35
ale nooby ;] a niepomysleliscie ze niebedzie tyle pk team ? :) i tak niewalisz an malym lvlu z sd oprocz pk ;p

Askaral
20-12-2007, 22:44
Bardzo dobrze zrobili, popieram w 100% nie bedzie super expienia noob charem z kasa.

Moorti
20-12-2007, 22:56
Co, co i jeszcze raz co............

czyli z tego rozumie że ty masz np. 20 lvl i nie możesz walnąć z SD'ka bo ta rune robi sie na 45 lvl ???

Ja jakoś niezauważanymi żeby ktoś miał taki problem.....
ile razu już widziałem (po upie) jak sorce 20-30 lvl w pvp używają SD'ków... Wiec skąd takie pomysły gdzie wy gracie na OTS'ach czy macie zwidy ??

Longaar
20-12-2007, 23:01
Odwiedzaj częściej stronę www.tibia.com to może przeczytasz (jak znasz angielski, bo na tibia.pl jeszcze Ci nie przetłumaczyli), że ta "nowość" weszła w życie DZISIAJ :]

Vicious
20-12-2007, 23:27
Wszyscy co teraz narzekają to banda oportunistów.Gdy Cipsoft wprowadza jakieś udogodnienia to spamują ze tibia to ots. Wprowadzają utrudnienia, najgłośniej krzyczą że są przeciwko.... śmieszni jestescie.

Vanhelsen
21-12-2007, 00:23
Najpierw narzekacie, że udupili najtów, teraz że magów... zdecydujcie się... :baby:

Rotard
21-12-2007, 00:34
Popieram. Ale nie rozumiecie, ze im tylko zalezy na kasie? Komercja. Nastepny update: sd dla Premmy acc~
Protesty nic nie zmienia

Medivh Shady
21-12-2007, 01:05
:/ skonca sie te smieszna mage bomby wreszcie , a jesli chodzi o utrudnienia w expiniu dla niskich lvl to nie wydaje mi sie ze ktos na niskich lvl expi runami nawet na facu , od tego sa wandy i rody , wiec skonczcie narzekac na wszystko co wprowadzaja cipy

Michoss
21-12-2007, 02:49
A ja jestem przeciw. Często chodziłem z kolegami na takie mniejsze polowania, dawałem im HMM i jakoś było.
Mogliby zrobić chociażby <lvl stworzenia>-5.

A tak w ogóle-to tyczy się wszystkich run? Super, to teraz taki low lvl nie może się healnąć UHem jak ma mało hp, taa? A to była ostatnia rzecz do jakiej jakoby były potrzebne...

Rotard
21-12-2007, 15:29
Haha wiekszosc ktorym to nie przeszkadza poprostu nie ma pvp i boi sie teamu low lv:o
Moze nakresle sytuacje:
Teraz palladyn 20lv, 70 skilla, boh z lekkoscia rozlozy 30-35 sorca/druida ktory dajmy na to ma malo mf bo z expa idzie. To odrazu niech wprowadza na wszystko wymagany lvl. Bohy od 40lv, kusza od 50 XD hahha załosne.

Lepsze rozwaizanie: podniesienie progu mlv ale co tam ciezko pomyslec :) Cipy sa z tego znane :D

+edit
Error Message
Thread not found.
Niestety Cipow nie obchodzi zdanie <+45 czyli w wiekszosci FACC :) Komercja _/

Tipox3
21-12-2007, 15:57
Teraz to przynajmniej team low lvli nie ubije jakiegoś 100~ na combo.
Takiego 20 lvla i np. 25 mlvl to szybko można zrobić, ale jak padnie przez paru takich jakiś high lvl to już nie powiem że szybko może to odrobić...
Takie narzekanie nic nie da. Na tym forum od tego się roi aż głowa boli. Pomyślcie racjonalnie, po co narzekać po każdej zmianie, zawsze są jakieś plusy i minusy dotyczące zmiany.

@up
Powiedz mi co to da, że zwiększa wymagany mlvl na rune? 15 mlvl sorcem/druidem to pryszcz. Myślisz, że dużo to zmieni jak zrobią np. sd od 25mlvl? Wychodzi na to że to tobie ciężko pomyśleć.

A tak w ogóle-to tyczy się wszystkich run? Super, to teraz taki low lvl nie może się healnąć UHem jak ma mało hp, taa? A to była ostatnia rzecz do jakiej jakoby były potrzebne...
Istnieje takie coś ja health potiony.

Michoss
21-12-2007, 16:35
Och, szkoda tylko, że najsłabsza potionka leczy 60hp, podczas gd UHem można było się walnąć na full...

Macunio
21-12-2007, 16:45
taaa
a te tamy sorkow 16 lv po 10 osob ktory kazdy walnie z sd po 50 ? = 500 hp plus wandy = 7000 hp , ja na 60 lv mam 950 hp to po 2 -3 rundach leze jak placek !!

Bardzo dobry pomysl !! Cipy dobrze robia !

Lotress
21-12-2007, 17:00
@Rotard
Popieram ;)

DRoN
21-12-2007, 17:04
Och, szkoda tylko, że najsłabsza potionka leczy 60hp, podczas gd UHem można było się walnąć na full...

Szkoda, że nie używałeś potionków po upie. Opłaca się bardziej od UHów przy 100% siły magii.
UH 150 gp 250 hp
Potion 50 gp 120 hp

Teraz palladyn 20lv, 70 skilla, boh z lekkoscia rozlozy 30-35 sorca/druida ktory dajmy na to ma malo mf bo z expa idzie.

Lol? A inaczej to by go nie rozłożył? Chyba że dla Ciebie 30-35 caster ma 55 mlvl od manasitowania.

Lepsze rozwaizanie: podniesienie progu mlv ale co tam ciezko pomyslec Cipy sa z tego znane

Tragiczne. Tak samo tragiczne, jak gdyby dać to do broni, np. SoV 100 skila, bright sword 70 itp.
Nie będzie mógł używać ten, który expił, a ten który stał w miejscu przez kilka tygodni i bił jednego potwora nożem (a w przypadku runów ten, który dłużej gra, a nie ten który wydajniej gra).

@ temat

Dobry pomysł. Tak ma być, że na początku caster jest najgorszą profesją, jednak z lvl okazuje się, że ma największy potencjał, a nie jakieś przekręty, że koleś z wędką na 8 lvlu używa najlepszych run w grze.

Hoster
21-12-2007, 17:20
Szczerze powiedziawszy to mam dwa zdania na ten temat.

Załóżmy że sobie tworzysz nowego chara i jest niby wszystko fajnie, super i ok na początku. Masz np. 30 lvl i wiesz ze nie spotkasz jakiegoś kolesia do 44 lvl z sd-pk'era. I szanse na ucieczkę są jeszcze większe. Poty są już nie przydatne więc czym będzie Cię zastawiał M wallem tylko.

A z drugiej strony to jest. Masz dany lvl, załóżny 32 i brakuje kilka % do 33 żeby mieć wkońcu ukochane WOI. Ale wiesz, że wszystko zajęte i masz zamiar się wybrać na hunt jakiś mocniejszych potworków żeby dobić lvl, np. Dragony. Masz dużo kasy z loota więc stać cię na załóżmy 2 bp sd. Czyli fajnie sobie myślisz. 2 bp sd=120 użyć. Jest super. Ale problem się pojawia. Panowie z Cipsoftu zrobili prezent na święta. I co teraz ? Nie poexpisz. Nic nie zrobisz.

Rotard
21-12-2007, 19:10
taaa
a te tamy sorkow 16 lv po 10 osob ktory kazdy walnie z sd po 50 ? = 500 hp plus wandy = 7000 hp , ja na 60 lv mam 950 hp to po 2 -3 rundach leze jak placek !!

Tak odrazu 1000k z tych wandow. Pomysl, to nie boli ;x
Poprostu ta zmiana Ci nie zagraza, wrecz pomaga bo nie bedziesz padal jak nob bez pvp, ktorego coraz mniej trzeba miec z kazdym update. Padasz jak nob = zniechecasz sie do gry = nie kupisz PACC-a : O.

Hawk17
21-12-2007, 19:22
to świetny pomysł mimo że gram postacią magiczną to uwazam że runy tak samo jak bronie i przedmioty wszystkie powine byc od leveli

Sir szofer
21-12-2007, 19:31
Poprostu ta zmiana Ci nie zagraza, wrecz pomaga bo nie bedziesz padal jak nob bez pvp, ktorego coraz mniej trzeba miec z kazdym update. Padasz jak nob = zniechecasz sie do gry = nie kupisz PACC-a : O.
Jakbyś nie zakapował wcisnął o 1 zero za dużo...

Tipox3
21-12-2007, 19:50
taaa

Nawet bym powiedział, że więcej niż 50. Mam sorca 17lvl/23 mlvl i wale po 70~ w kolesi, wiec w dziesięciu taka ekipa może cie zgasić bardzo szybko.
A tak na marginesie-to tylko twoja wypowiedź mi się podoba(oprócz tego 7000 ale to błąd w pisaniu), reszta w połowie albo wcale(pieprzenie głupot). Po co wam strzelać z tych sd na 25 lvlu? Pewnie na draga żeby bić po 150 na rundę -,- Bez sensu jest kupować sd na tak niskim poziomie, no chyba że do zabicia kogoś innego z kolegami. Właśnie dlatego Cipy to zmienili.
Dużo się dowiedziałem nowych rzeczy tutaj :O np. że health potion daje 60hp -.- -,- -.-

Aragorn_of_Soltheim
21-12-2007, 21:59
Oczywiście że jestem za wprowadzeniem ograniczenia levelowego, i nie tylko dla tego ze jestem knightem. Nie chodzi mi to o zemstę za śmianie sie jak knight będzie sie leczył po Winter 2007 (chociaż z drugiej strony :D ). Jedno jest pewne, już nikt nie ubije mnie na trapie 20 noobami z 20 lvami, nie będzie więc ani magebombow, ani noob pk teamów i tym podobnych plugastw. :cup:

Goorny
21-12-2007, 22:45
ja nie widze nic zlego w tych runach, nie jest ot jakas specjalna przeszkoda bo i tak runy robi sie od malych leveli, o wiele gorsze jest odebranie uhow niz ten poziom na runy

Rumu
21-12-2007, 22:56
I bardzo dobrze zrobili....bo na pvp 20 15lvli zabija 100lvl+ kine w pare sec. Wystarczy tylko ventrilo 3,2,1,0 i 100+ lezy

Rotard
21-12-2007, 23:15
Oczywiście że jestem za wprowadzeniem ograniczenia levelowego, i nie tylko dla tego ze jestem knightem. Nie chodzi mi to o zemstę za śmianie sie jak knight będzie sie leczył po Winter 2007 (chociaż z drugiej strony :D ). Jedno jest pewne, już nikt nie ubije mnie na trapie 20 noobami z 20 lvami, nie będzie więc ani magebombow, ani noob pk teamów i tym podobnych plugastw. :cup:

Poprostu nie masz pvp (: i ten patch Cie przed tym ocali :o

Po co wam strzelać z tych sd na 25 lvlu? Pewnie na draga żeby bić po 150 na rundę -,- Bez sensu jest kupować sd na tak niskim poziomie, no chyba że do zabicia kogoś innego z kolegami. Właśnie dlatego Cipy to zmienili.
Oj stary sa powody, pograj wiecej magicznymi postaciami, podam Ci z dwa: 1. Dla samoobrony (jak ktos cie atakuje) 2. Np. Przed zlurowanymi, mocniejszymi, niedobitymi potworami

Tawer Redeye
21-12-2007, 23:51

Oj stary sa powody, pograj wiecej magicznymi postaciami, podam Ci z dwa: 1. Dla samoobrony (jak ktos cie atakuje) 2. Np. Przed zlurowanymi, mocniejszymi, niedobitymi potworami

Rotfl :D ta, jak nawet 150 lvl padają od mage bomb to on nie ma pvp :D

Macunio
22-12-2007, 13:55
@Rotard

ja widze , ze ty chyba jeszcze nie spotkales takiego teamu noobow , z twoich wypowiedzi myslisz , ze taki 50 + knight jest prawie nie zniszczalny , to mi powiedz jak taki 100 + kina mozesz pasc od 30 lv ? nie ma pvp no ok ale co ma pvp do leczenia ?! , wystarczy grupka 30lv co walnie combo + wand i on sie nie wyleczy .

Krajzel
22-12-2007, 14:33
Jezu, ludzie czemu wszystko krytykujecie? Tibia jest wlasnością cipsoftu i
może robić co im się podoba. Jak komuś to nie pasuje to nie grajcie w to!
Wasze placze są zbyteczne, bo i tak tego nie cofną. Mam nadzieje że dzieki temu jakiś % tibijczyków zajmie się rl

Rafals from hell
22-12-2007, 14:50
Marudzicie... Cipsoft leci na kasę więc to że popiszecie kilka postów że Wam się to nie podoba nic to nie zmieni... Z drugiej strony dobrze, wysilcie się odrobinę i wbijcie wymagany lvl na użycie runy... Z jednej strony widzę tematy że Cipsoft pomaga boterom, a z drugiej, jak wprowadza schodki to też źle... Dla takich jak Wy powstały właśnie OTSy.

Nie używaj słowa "WY" jeśli nie wiesz do kogo do końca to kierujesz... bo jak widać ja nie podzielam zdania założyciela tematu :) i się zdenerwowałem :)

S.T.A.L.K.E.R.
22-12-2007, 14:54
mi sie ten pomysl bardzo podoba, teraz nie bedzie juz pkingu duzych lvli przez grupe sorcow/druidow z 20lvl+ :D cipsoft zaczyna myslec:cup:

Rotard
22-12-2007, 16:32
@up
Ciekawe jakbys gral magicznymi prof to tez bys tak wspieral ten pomysl.
Jezu, ludzie czemu wszystko krytykujecie? Tibia jest wlasnością cipsoftu i
może robić co im się podoba. Jak komuś to nie pasuje to nie grajcie w to!
Wasze placze są zbyteczne, bo i tak tego nie cofną. Mam nadzieje że dzieki temu jakiś % tibijczyków zajmie się rl
Nie moge sie z Toba zgodzic. Własnosc moze tak ale bez graczy ta gra jest niczym poniewaz to Mass Multi. Nie ma ludzi = nie ma gry.:evul:

Solaxe
22-12-2007, 19:00
Napisalem to juz w jednym temacie, ale powtórzę i w tym:

Większość osób które narzekają na te zmiany to FACC. FACC w ogole nie placa za ta gre, wiec jakim prawem cokolwiek żądają od CIP'ów? Sam jestem FACC a nie zachowuję się tak kretyńsko. Jestem za zmianami odnosnie run. Gram druidem z niskim lvl'em

PinGOnE
22-12-2007, 19:10
Sprzeciw? A wg mnie to bardzo dobrze! Nareszcie skonczy sie bieganie na 8lvl z SD. Ktos sobie posiedzi 3 dni na bocie nabije 20-25mlvl i bedzie kozak bo z SD moze strzelac? Sorce i tam jaka za dobrze po update.

Pan_Tymek
22-12-2007, 19:58
Popieram was. Skończy sie bieganie na 8lvl'u z SD teraz trzeba będzie pracować na lvl żeby runy użyć.

Piotrek Marycha
22-12-2007, 20:03
A z drugiej strony to jest. Masz dany lvl, załóżny 32 i brakuje kilka % do 33 żeby mieć wkońcu ukochane WOI. Ale wiesz, że wszystko zajęte i masz zamiar się wybrać na hunt jakiś mocniejszych potworków żeby dobić lvl, np. Dragony. Masz dużo kasy z loota więc stać cię na załóżmy 2 bp sd. Czyli fajnie sobie myślisz. 2 bp sd=120 użyć. Jest super. Ale problem się pojawia. Panowie z Cipsoftu zrobili prezent na święta. I co teraz ? Nie poexpisz. Nic nie zrobisz.
co za pomysł... marnowac 12k żeby zabić kilkanascie dragow...

A tobie, jako sorkowi, za mało jeszcze dali w tym UPie? hę? a jak chca troche przytepić sorka & boty to sie piłujesz... żenada, a za chwile pojdziesz do innego tematu i nabluzgasz ze sork jest za mocny a Cipsoft popiera uzywanie botow...
Nie używaj słowa "WY" jeśli nie wiesz do kogo do końca to kierujesz... bo jak widać ja nie podzielam zdania założyciela tematu :) i się zdenerwowałem :)
jeżeli nie zgadzasz sie z autorem tematu, to jego post nie byl do ciebie...

Wiatrak
23-12-2007, 17:11
Popatrzcie na to nie tylko jak na klikanie przyciskow tylko na gre (jeszcze jako tako ale ledwo ledwo bo swoj smaczek stracila lata temu) RPG, co to za gra gdzie poczatkujacy adept magii uzywa najmocniejszych run, tak samo dlaczego poczatkujacy knight mialby uzywac legendarnych broni? gdyby zrobili zaleznosc od skilli/mlvl to liczyloby sie kto ma wiecej czasu i cierpliwosci a nie efektywnosci jak ktos wyzej napisal a gra chyba ma za zadanie dostarczac wiecej przyjemnosci niz zmudnego patrzenia jak leca %? skoro nie potrafisz czerpac przyjemnosci z gry to po co w nia grasz...? a jako jeden z powodow dla ktorych wprowadzili to ograniczenie: sprawdzcie sobie nick Ljubo De'Omerta i jego ostatni dead.

Wylansowany
23-12-2007, 18:28
Ja jestem "ZA" ograniczeniami lvl-owymi, ale są problemy:

-PvP-enfo. Właśnie po to istniało, żeby grupa 15-lvl z SD nawalała w drugą grupę z takimi samymi lvl.
-Rook...a ponoć CIP-y rookstayerów nie popierają...

Reszta jest ok.

rtoip7
23-12-2007, 22:29
jestem PRZECIW ograniczeniom dot. run, tak samo jak zmianie wlasciwosci potow. jedynym osiagnieciem cipsoftu jest NOWY CZAR DLA FACC!!! X( GZGZ!!! X( tyle czasu minelo... kazdy pacc = kilka gr dziennie przez 3/6/12 miechow = radosc cipsoftu :cup:

PS. mam pacca, juz bieglem po Stalagmite na Edron a tu zonk :o

Zummer
24-12-2007, 19:39
To ma swoje dobre i złe strony.
Pozytywnie: nie będzie ani mage bomb, ani low lvli chodzących i pkujących za pomocą SD, szczególnie po update'cie, kiedy 1 strzał SD kosztował ~100gp.
Negatywne: w przypadku innych PK, sam mogłeś ich odstraszyć. Sam często używałem SD na innych PK, którzy mnie atakowali i nie raz palek szybko zwiewał. Często też, chodziło się na low lvlach (under 20) na różne questy w wyższym lvlem, który pomagał, ale sam też używałem hmm, bo zawsze trochę się odebrało, a i exp się zdobędzie.

Jak dla mnie mimo wszystko jednak pozytywna wiadomość.

<.<
24-12-2007, 21:46
Najpierw Tibia jest za łatwa, teraz za trudna, o co biega? Ja już się pogubiłem!! Help plx!!!

Uther92
24-12-2007, 21:51
Najpierw Tibia jest za łatwa, teraz za trudna, o co biega? Ja już się pogubiłem!! Help plx!!!

Chodzi o to, żeby po każdym update napisać durnego posta w dziale updates...
A tak na serio to po prostu cipsoft nie potrafi balansować profesji, i starają się to nadrobić nieudolnymi zmianami systemu gry.

Piotrek Marycha
27-12-2007, 20:19
A tak na serio to po prostu cipsoft nie potrafi balansować profesji, i starają się to nadrobić nieudolnymi zmianami systemu gry.

Imo to jest zajebiscie udana zmiana, zwłaszcza teraz gdy sorc dostał dużego kopa ze strike'ami i mana potionami

Amyks
30-12-2007, 12:13

Rotard
Character Deaths
Dec 15 2007, 17:56:39 CET Killed at Level 30 by Paladyn Vaxe
Dec 07 2007, 15:39:42 CET Killed at Level 30 by Rotard
and by a fire elemental of Incantator
Dec 06 2007, 16:10:11 CET Died at Level 30 by a demon skeleton
Dec 01 2007, 22:56:15 CET Killed at Level 29 by Mandrua
Dec 01 2007, 15:36:06 CET Killed at Level 30 by Gomoore

Maestro pvp sie odezwali a zarazem mistrz samoobrony
w ogole to niewiem ile updatow temu zgubiles musk ale jest od dawna anty luring system zią

Misiako
30-12-2007, 13:08
ludzie cieszycie się że tera nie będzie pk teamów skoro wam to przeszkadzało to po jakiego **** graliście na pvp?! tera po prostu super ma druid i sorc nie będzie można expić na lepszych potworkach poniżej 24 lvla bo jak bez uhów?! tibia zeszła na psy...
bye bye tibia...

Amyks
30-12-2007, 18:49
ludzie cieszycie się że tera nie będzie pk teamów skoro wam to przeszkadzało to po jakiego **** graliście na pvp?! tera po prostu super ma druid i sorc nie będzie można expić na lepszych potworkach poniżej 24 lvla bo jak bez uhów?! tibia zeszła na psy...
bye bye tibia...

E gran dodaje hp do pelna sorcowi na 20 lvl wiec o co ci miszczu chodzi?
A co do tego to idealny pomysl, wreszcie nie trzeba sie obawiac ze nubaski na 20 lvl nie ubija

Vanhelsen
30-12-2007, 19:39
bye bye tibia...Domyslam się, że ciebie przywiązywali do krzesła, nie dawali jeść gdy nie wbiłeś lewelu i okładali biczem byś szybciej zdobywał expa tak?...

Sepethro
31-12-2007, 11:09
pierdzielicie... -_-

Zresztą - co jest złego w PK Teamach? jak ktoś jest ciota i nie potrafi się wybronic to jego wina że padnie. Life is brutal! trzeba uważać

dobra, może to jest złe w stosunku do Mage Bomb - przed tym nie da sie wybronic... - i dlatego nie jestem przeciw tej zmianie

A co do sorców - SD nie sa az tak bardzo potrzebne! praktycznie maja tylko zastosowanie obronne w przypadku ataku PK... nie macie SD? używajcie czarów/runek po co wam sd ktore wali jakby chcialo a nie mogło...

MasterZioom
31-12-2007, 11:27
Ja jestem jak najbardziej za wymaganiami... Możecie sobie gadać ile chcecie ale wkońcu CipSoft coś robi z balansowaniem postaci. Po uptade i przed założeniem wymagań 20 sorek był w stanie uklepać 40 knighta. Także popieram w 100% wymagania...

Lynx
02-01-2008, 11:04
NJE BĘŃIDŹIE JUSH PK TIMUF :(
Jedyna zaleta gry na pvp poszła w pizde :)
Chociaż zawsze można szczelać combo hmm

@down
Tak 20 sorc vs 20 palek ma duże szanse
palek z 60 skilem i boltami srednio wali po 40~ a sorcem z ruiszczki ew. może ff poszczelac

foxa1990
02-01-2008, 13:49
Bardzo dobra balansacja z tymi runami, przynajmniej nie bedzie zadnych mage bomb... w knightow i palkow. Cipsoft bardzo dobrze zrobił. Teraz przynajmniej postacie 20 vs 20, 40 vs 40 itp w walce pvp mają rowne szanse.

http://www.godsoftime.com/?p=1068612 UWAGA < wejdzie jak mozeecie:> bede wdzieczny ;D i zalogujcie sie i potem olac mozecie

Niedozwolony
04-01-2008, 15:44
A na roku teraz niemozna uzyć runki Antidote;( zal.pl

Z.Y.G.A
04-01-2008, 16:22
W pk team niema nic złego ponieważ gracze wykorzystuja swoje umiejetnosci w pvp, ale mysle że duzym problemem jest MAGE BOMB (na 90lv padłem w 1 s od 20lv którzy pojawili sie na 1sqm przed domkiem)

PoZdRo

Kwiatek077x
04-01-2008, 22:32
Knight-ci i Paladyni rowniesz maja ograniczenia lvl na swoje bronie to dlaczego postacie magiczne nie mialyby miec ??

Nari
14-01-2008, 15:14

A na moje mógł się pomylić i napisał 7000 zamiast 700...

Jurij1234
13-02-2008, 20:46
Knight-ci i Paladyni rowniesz maja ograniczenia lvl na swoje bronie to dlaczego postacie magiczne nie mialyby miec ?? Popieram! Sprawiedliwość musi być, a tak wogóle to ile może walnąć sorc/druid na 20 lvl z sdka? Niewiele. A do huncenia dragów to teraz są Icicle (tak to pisać?) i Ice Wave

Macko121
18-02-2008, 02:03
Moim zdaniem runy od lvla to bardzo dobry pomysł. Ile hlvli padało od noob-charów, ile razy spotkałeś jakiś pk-team? Sam jeszcze przed wprowadzeniem ograniczenia lvl'go, ale po zimowym update poszedłem na pk 24 druidem. Efekt był taki, że po kupieniu bpka sdeków za 6k (?), w sklepie, omal co nie zabiłem 70~ ek, który wciąż używał uhów, zamiast potionów. A co ma powiedzieć taki 49 knight, który może używać wciąż tylko pierwszych potionów (~100hp na turę)?

Undeadzik
18-02-2008, 11:27
sorcowi i drutowi troche zjebali tymi runami ale tez fire wave i mana potionki dali.....i huj prawda 20sorc vs. 20 pall ma szanse 10% moze go walic z ff 8o