Pokaż pełną wersje : Runy od xx levelu. Sprzeciw!!!
Jeżeli jestes PRZECIWKO beznadziejnemu pomysłowi Cipsoftu - mowa o runach, które można używać dopiero od levelu ich robienia, wejdź do tego tematu
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1951630
I napisz post, że jesteś przeciwko temu!
Może uda nam się coś zmienić....
To co Cip'y robia z kazdym kolejnym update jest smieszne. Taki sorc/druid na faccu to teraz nie wiele moze bez run ....
Oczywiscie podpisuje sie pod deklaracja na tibia.com. Mam nadzieje ze cos dzieki temu ulegnie zmianie...
Nic się wam nie uda. Ich to mało obchodzi.
Czyli nie będzie combowania noobcharami, jeśli dobrze rozumiem ideę. Nareszcie = )
adrianislaw
20-12-2007, 22:30
ŻYCZĘ WAM POWODZENIA!! ;) i tak cipsoft chyba nigdy nie przyjoł żadnego sprzeciwu lol
a mi sie to podoba i to bardzo niebedzie 20 kolesi z 20 lvlami nawalalo wszystkich :D brawo cipy
..::QRAS::..
20-12-2007, 23:02
co wam to da biedne ludziki ...
To było chyba najgorsze posunięcie cipsoftu... Jak mam niby obronić się przed pk bez run sd?! Skończy się na tym, że będę musiał wiać przed 15 lvl palladynem...
Ok, no weź, nie płacz juz, prosze. Bardzo, bardzo, bardzo dobra idea. Jestem w 100% 'za'. Głupio wyglądało kiedy lov lvle łaziły załadowane sd'kami bądź explo.
babcia666
21-12-2007, 09:33
@Voon~
Przed upem nie było dużo takich sytuacji (po prostu runy były za drogie żeby wastować je low lvlem)...
Parę dni temu wbiłem na 10 drucie 15 mlvl(tydzień męczenia się, no ale uważałem że na pk się zda). Zaraz padł 20 sorc(3 sd i bb):) po paru minutach rs już był.
No i dałem se spokój z pk. Wczoraj poszedłem expić, wiedząc że z sd/hmm nie można korzystać. Wyskoczył mi 14 pall i co?
DUPA! Jak ja mu mogłem cokolwiek zrobić(wand hity po 5?, on mi po 30-40...).
Największy błąd Cip, zaraz po tanich runach/amunicji dla pallów, fluidach i hotkeyach.
Ancient900
21-12-2007, 12:01
Czyli nie będzie combowania noobcharami
A szkoda ;/
Moim zdaniem to dobrze... Jak bronie dla kinow dali od lvla to nic a jak sorkom i drutom dali runy od lvla to juz szal ze wszystko zle itp ? afff niepodoba sie ? nie graj =] Pozdro all
Nje bendzie jósh mortercuf w Kazordoonie :/ :(
Mieciu606
21-12-2007, 12:52
Mnie sie osobiście to podoba.Bo przed upem idzie se taki sorc 15 lvl i bez mniejszych kłopotów ubije 25 lvl z sd <a teraz są jeszcze tańsze> albo i wyższego- teraz takich sytuacji nie będzie.
babcia666@
Jak ci się nie podoba to masz jeszcze light magic missile przecież nie?
Mnie sie osobiście to podoba.Bo przed upem idzie se taki sorc 15 lvl i bez mniejszych kłopotów ubije 25 lvl z sd <a teraz są jeszcze tańsze> albo i wyższego- teraz takich sytuacji nie będzie.
babcia666@
Jak ci się nie podoba to masz jeszcze light magic missile przecież nie?
lmm lvl 15+ więc nawet z lmm nie może poszczelać
Najlepsze posunięcie CipSofu od bardzo dawna.
Skończy się w końcu era 20lv noobcharów zabijających 100+ ek.
GooD Job.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.