Pokaż pełną wersje : www.tibia.com
Hej!
Czy wie ktos jak czesto sa aktualizowane statystyki serverow?? Powinienem byc na ~150 miejscu w fishingu na dolerze ale mnie nie ma... Nie wiem czemu...
Vegefa Ziom
01-11-2004, 13:04
Hej!
Czy wie ktos jak czesto sa aktualizowane statystyki serverow?? Powinienem byc na ~150 miejscu w fishingu na dolerze ale mnie nie ma... Nie wiem czemu...
Zazwyczaj po tym jak się wylogujesz lub po save serwie...
Wylogowalem sie i nic nie dalo.
Save server tez juz byl i nic... Moze co tydzien sie aktualizuje albo jakos tak...
Externus
01-11-2004, 13:23
Włącz strone i odśwież explorera. Czasem sie tak zdupy zatnie i wczytuje ci cały czas stare statystyki mimo, że te już się zmieniły...
pewnie masz włączoną "prace w trybie offline" :)
wszystko odswiezalem pare razy.. i nic nie dalo..
sami sprawdzcie :P mam nick Nat El'lend i mam 50 fishinga :P
powineinem byc kolo ~150 miejsca
Jeśli zdobyłeś tego fishinga dzisiaj to jutro rano już będzie zaktualizowane. Nie wiem czy mówię prawdę, ale w takim razie to wychodzi, że gdzieś ta aktualizacja jest w nocy.
Mój Axe fighting (tylko to mam w top 300:) ) zawsze aktualizuje sie następnego dnia po awansach, czyli wychodzi na to że po "sejvie". A że gram na Aurerze, gdzie szybko można dostac się na tą liste i awanse idą codziennie, więc myśle że wystarczająco dobrze do wybadałem.
Pozdrawiam.
az mnie skreca od tych waszych pomyslow i teorii.
statystyki gracza sa aktualizowane po przelogowaniu (np. gdy nabijesz level to pojawi sie on na stronie dopiero jak sie wylogujesz).
statystyki calego swiata (best axe, shielding, fishing itd.) sa aktualizowane w nocy miedzy 2.00 a 3.00
Aktualizacja statystyk na tibia.com odbywa sie zawsze w nocy okolo 3 w nocy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.