Pokaż pełną wersje : gdzie dobić 8 lvl ??
wiem że troche glupie pytanie nawet bardzo ;) ale zaraz kończe a chce wiedzieć gdzie najszybciej dobić 8 lvl na rooku mam studdet shield legion helmet chain armor mace leather boots leather legs i to wszystko prosze o szybka odpowiedz:D
Progmaniak
21-12-2007, 20:18
wolfy/spidery/p spidery
Ancient900
21-12-2007, 20:21
[QUOTE=ruszka;1799262]wiem że troche glupie pytanie nawet bardzo ;)
To po co je zadajesz?
Dobij 8 lvl tam gdzie dobiłeś 7,6,5 etc
To nie jest trochę głupie pytanie to jest przesadzicie wielkie głupie pytanie
Odp:
Szukanie nie boli albo najlepiej zapytaj się ludzi w grze odpowiedzą ci (lub wyśmieją),chyba jasne że wychodzisz z miasta i dawaj wszystko co sie rusza lub schodzisz pod pewien sklep ekscentrycznego sprzedawcy który rozstawia swoje reklamy wszędzie po rooku
Pod sklepem Ala Dee (czy jak on sie nazywa) gdzie sa bugi i raty..
To nie jest trochę głupie pytanie to jest przesadzicie wielkie głupie pytanie
Odp:
Szukanie nie boli albo najlepiej zapytaj się ludzi w grze odpowiedzą ci (lub wyśmieją),chyba jasne że wychodzisz z miasta i dawaj wszystko co sie rusza lub schodzisz pod pewien sklep ekscentrycznego sprzedawcy który rozstawia swoje reklamy wszędzie po rooku
tak jak powiedział wychodizsz i nawalasz we wszystko co sie rusza proste nie wiem po co takie pyt. na forum :D
Ja już mam 9 i 1/2 levela, najszyciej expie na ORC i Minotaurach. Tyle że ja mam: Katana, Plate Shield, Chain Aromor, itp.:p
Johanes19
23-12-2007, 19:08
Oooorci...
orki i moze skeletony, bic wszystko co popadnie, jak duzo %(40>) to te pierwsze, a jak mało to polaz po rooku i lej wszystko
Polecam iść na bugi, ale tam czasami jest zajęte więc na poision spidery.
Na jakie bugi??!! jakie spidery??!! Najlepiej iść na trolle(ale w podzemiach bo tam nie ma za dużo ludzi i zgarniesz dużo expa) no jak już sie tu uprzeć to na Poision SpideryB)
Coberion
24-12-2007, 17:52
Beary, trolle, orci itp.
Idź gdzie chcesz;)
Tawer Redeye
24-12-2007, 18:09
Wolfy, bugi, snake-i. Najszybsze :P
Na sheepach i deerach. A jak jakiś gracz powie ci jak, możesz spróbować na meblach.
Na sheepach i deerach. A jak jakiś gracz powie ci jak, możesz spróbować na meblach.
Dziwny jesteś, ja wolę na czikenach bo oprócz dobrego expa mam piórka na poduszkę. Chyba że masz 3 antidote rune to możesz iść na ghoula i maga.
Przychodzę z pomocą ;)
1.)Na początek zbieraj raty na mace
2.)Wykonaj questa na doublet armor
3.)Wybijaj raty do 3 levela
4.)Idź na questa do bear romu tylko po plecak z prezentem i wymien ten prezent na legion helmet
5.)Idź na Mino hell po wedkę,carlin sworda
6.)Bij trolle
7.)Z kasy z trolii kup chain armor lub klucz do bear romu(czasem 8lvl. daja za free)
8.)Nabijaj trolle ew. orci do 7 levela
9.)Od 7 levela bij only skeletony i orci
10.)Sellnij wszystko procz Carlina wiadomo dlaczego ;)
WELCOME MAINLAND
myślę że pomogłem....
Trolls,Skeleton,Orc i Duzo duzo wiecejB)
Avallach
25-12-2007, 23:55
Na jakie bugi??!! jakie spidery??!! Najlepiej iść na trolle(ale w podzemiach bo tam nie ma za dużo ludzi i zgarniesz dużo expa) no jak już sie tu uprzeć to na Poision SpideryB)
tak, tylko w tym czasie jak walisz jednego trole to zabijesz 5 wolfow czyli hmm 4.5x expa wiecej -.-
Avallach, pytanie brzmi"gdzie dobić 8lvl[/I]a nie gdzie go nabic.. no jesli sie uprzec to chodz po bagnach i szukaj snak-ów :p
Ancient900
26-12-2007, 19:32
pytanie brzmi"gdzie dobić 8lvl[/I]a nie gdzie go nabic
Oświeć mnie plx bo czegoś tu nie rozumiem
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.