Pokaż pełną wersje : Plate legs czy dragon hamer
sebahana
01-11-2004, 15:20
mam 13 lvl na pacerze mam 5k w depo i nie wiem co kupic najpierw plate legs ktore kosztuja 2k albo dragon hamer za 5k moje eq to brass legs, clerical mace, plate armor, dark hemet
Skoro masz clerical mace, to lepiej ci sie oplaca zakupic p-legi ktore maja 7 defa. Taak... Kup p-legi. To moje zdanie.
No i zostanie ci 3k. Pozniej tylko 2k i masz juz nawet lepsza bron =]
Ja bym Ci polecił Dragon Hammera, lepszy atak i obrona zawsze się przydadzą. P-legi może i są tańsze, ale lepiej zaopatrzyć się w dobrą broń.
Jakbys jeszcze napisal jaka profesja.... Chociaz i tak ja bym kupil dragon hammera.
no to tak sorc / druid / pallerk - p legsy ..knight - hmm nim bys chyba cube nie uzywal :P p legsy dlatego ze palek na dystas walczy wiec po co mu d hammer :]? sorc magia a jak ekspi an rotach to przyda mu sie wieksza obrona .. no a jezeli grasz knightem to kup d hammera ;)
Karteazusz
01-11-2004, 18:03
Jeśli jesteś knightem - nie masz co inwestować kasy w p-legi, lepiej kup sobie d-hammera, wytrenuj skille (zależy, jakie masz...) - efekt gwarantowany.
Aha, jeszcze jedno... - kasę na p-legi zarobisz prędzej czy później... tak będziesz miał już d-hammera i spokój, że nie musisz sobie szukać lepszej broni...
sebahana
02-11-2004, 17:17
dzieki za odpowiedzi kupiłem dragon hamera tekat zkoniczony
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.