Pokaż pełną wersje : To by się przydało!!!
Oglądam tę strone i jednego mi tu brakuje.
Mianowicie:
Czemy nie ma tu "TARGOWISKA" widziałem to na jakiejś zagranicznej stronie, poprostu wpisuje się na jakim serwerze i w jakim mieście chcesz coś sprzedać/kupić i za ile. Powiem że takie coś by się tutaj przydało!!!
KTO MNIE POPIERA!!!
Brat the Beard
09-11-2003, 16:58
By sie skonczylo glupie chodzenie i krzyczenie "Sell Longsword", "Sell plate armor" albo "Buy 5 SD's". Popieram
Popieram, ale...
pomysł jest good nic nie mam, tylko chodzi tu o kwestie osryptowania ów targowiska, nie jest coś zrób ... i jest ... tu tzreba czasu poświęcić, znajomość php, javy, mysql ... ale targowskio - odpowiada zakładce HANDEL na forum :)
Powiem jeszcze jedno, forum to nie o samo no chyba że zrobią możliwość wstawiania tematów na określony czas wtedy to będzie fajne a tak może ktoś po tygodniu otworzyć ten temat i zacząć do ciebie gadać a ty już nie będziesz mógł mu dać.
A jeśli chodzi o skrypty to niech poproszą o pomoc www.tibia.de tam jest takie targowisko.
Looc Rainmaker
10-11-2003, 18:46
tez popieram kazdy jeszcze przy okazji moglby sie zorientowac w cenach :D :O
kotomaniak
10-11-2003, 19:07
Tak, zdecydowanie popieram tą ideę. Napiszmy petycje do bosala. A co!
Main Vegeta
10-11-2003, 19:22
Mysle ze jak by to bylo na forum to kazdy by posty nabijal bez sensu.Po drogie to jest taki dzial HANDEL dzie mozna sie w cenach zorientowac i ewentualnie napisac cos co sie sprzeda no i na tibi jest cos takiego jak trade channel i tak kto jest zainteresowany to ci kupi co bedziesz sprzedawal !( ale to jest moje zadanie)
Oryginalnie dodany przez Dejvo
tu trzeba czasu poświęcić, znajomość php, javy, mysql
czas może się znajdzie, php znam, java tu nie potrzebna (chyba że JS), mysql też znam
Więc jakby naprawdę była potrzeba to ... mogę spróbować. Ew. jakby trza to jeszcze interfejs we flashu żeby milej było :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.