zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak trenować po Update'cie?

Bounty8
22-12-2007, 15:49
Jest wieele sporów dotyczących skillowania po zimowym upie '07X(X(.
Więc może zauważytiście jakies zmiany co do treningu?
Jeśli tak to prosze wypowiedźcie sie na ten temat :) :p:p

Ethesen
22-12-2007, 16:09
0.o Są jakieś zmiany skilli?

Saintcik
23-12-2007, 14:40
Nie jestem pewien ale przed update palladyni chyba mogli skillować nie zadając bloodhitów a skill leciał im normalnie a teraz muszą zadać obrażenia aby licznik nie został zablokowany.

Mogę się mylić bo gram Knightem ale mam kolegów palladynów no i wnioskuje po nich.

A co do Knightow moim zdaniem jest tak jak było.

Asthan
23-12-2007, 15:39
Nie jestem pewien ale przed update palladyni chyba mogli skillować nie zadając bloodhitów a skill leciał im normalnie a teraz muszą zadać obrażenia aby licznik nie został zablokowany.

Mogę się mylić bo gram Knightem ale mam kolegów palladynów no i wnioskuje po nich.

To źle wnioskujesz bo musieli zadawać bloodhity.
Jedyna zmiana jaka odczułem to to ze monk sie rzadziej leczy.

$omgoku
23-12-2007, 15:47

Ehmm zawsze musieli zadawac blood hity. Od 7.4 ? chyba jakos tak :o

Saintcik
23-12-2007, 17:04
a więc myliłem się, przepraszam jeśli wprowadziłem kogoś w błąd. A czy to prawda że palladynom szybciej rosną skille ?

Arcan
23-12-2007, 17:26
a więc myliłem się, przepraszam jeśli wprowadziłem kogoś w błąd. A czy to prawda że palladynom szybciej rosną skille ?

Tak, to prawda.

Monte
23-12-2007, 17:32

Shielding rośnie jak u rycerzy aczkolwiek umiejętność władania bronią dystansową rozwija się szybciej u paladynów aniżeli posługiwanie się obuchem, mieczem lub toporem u rycerzy.

sirpatrick
23-12-2007, 20:34
Wg. mnie palem trudniej się skilluje, gdyż założyłem nowego paladyna i skillowałem na trollach. Doskilowałem do legwo 30 skilla i już trolle szybciej padały. Dawnej starą postacią na trollach wbijałem 45-50 skill! A więc jakaś różnica jest.

Pozdrawiam.

Ghard Lage
24-12-2007, 13:22
Wg. mnie palem trudniej się skilluje, gdyż założyłem nowego paladyna i skillowałem na trollach. Doskilowałem do legwo 30 skilla i już trolle szybciej padały. Dawnej starą postacią na trollach wbijałem 45-50 skill! A więc jakaś różnica jest.

Pozdrawiam.

No bo paladyn na początku jest ciężką profesją dopiero potem się rozkręca :evul:

Keira More
25-12-2007, 12:42
Nie zauważyłam ŻADNEJ zmiany w systemie skilli. Trening jest raki sam