Pokaż pełną wersje : Jak trenować po Update'cie?
Jest wieele sporów dotyczących skillowania po zimowym upie '07X(X(.
Więc może zauważytiście jakies zmiany co do treningu?
Jeśli tak to prosze wypowiedźcie sie na ten temat :) :p:p
0.o Są jakieś zmiany skilli?
Saintcik
23-12-2007, 14:40
Nie jestem pewien ale przed update palladyni chyba mogli skillować nie zadając bloodhitów a skill leciał im normalnie a teraz muszą zadać obrażenia aby licznik nie został zablokowany.
Mogę się mylić bo gram Knightem ale mam kolegów palladynów no i wnioskuje po nich.
A co do Knightow moim zdaniem jest tak jak było.
Nie jestem pewien ale przed update palladyni chyba mogli skillować nie zadając bloodhitów a skill leciał im normalnie a teraz muszą zadać obrażenia aby licznik nie został zablokowany.
Mogę się mylić bo gram Knightem ale mam kolegów palladynów no i wnioskuje po nich.
To źle wnioskujesz bo musieli zadawać bloodhity.
Jedyna zmiana jaka odczułem to to ze monk sie rzadziej leczy.
Ehmm zawsze musieli zadawac blood hity. Od 7.4 ? chyba jakos tak :o
Saintcik
23-12-2007, 17:04
a więc myliłem się, przepraszam jeśli wprowadziłem kogoś w błąd. A czy to prawda że palladynom szybciej rosną skille ?
a więc myliłem się, przepraszam jeśli wprowadziłem kogoś w błąd. A czy to prawda że palladynom szybciej rosną skille ?
Tak, to prawda.
Shielding rośnie jak u rycerzy aczkolwiek umiejętność władania bronią dystansową rozwija się szybciej u paladynów aniżeli posługiwanie się obuchem, mieczem lub toporem u rycerzy.
sirpatrick
23-12-2007, 20:34
Wg. mnie palem trudniej się skilluje, gdyż założyłem nowego paladyna i skillowałem na trollach. Doskilowałem do legwo 30 skilla i już trolle szybciej padały. Dawnej starą postacią na trollach wbijałem 45-50 skill! A więc jakaś różnica jest.
Pozdrawiam.
Ghard Lage
24-12-2007, 13:22
Wg. mnie palem trudniej się skilluje, gdyż założyłem nowego paladyna i skillowałem na trollach. Doskilowałem do legwo 30 skilla i już trolle szybciej padały. Dawnej starą postacią na trollach wbijałem 45-50 skill! A więc jakaś różnica jest.
Pozdrawiam.
No bo paladyn na początku jest ciężką profesją dopiero potem się rozkręca :evul:
Keira More
25-12-2007, 12:42
Nie zauważyłam ŻADNEJ zmiany w systemie skilli. Trening jest raki sam
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.