zaloguj się

Pokaż pełną wersje : HOTM by 46 ED.

Kup.Se.Musk
22-12-2007, 17:38
Czyszczenie w moim wykonaniu. Moje pierwsze, więc trochę zlamiłem, więc wybaczcie. Może komuś się przydać, a warto obejrzeć, bo filmt rwa 4+ minuty i jest od razu pokazane czyszczenie :)

http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/35320

Pozdrawiam!

Etoric
22-12-2007, 17:43
Nie widzę sensu umieszczania filmów z czegoś takiego, dałbyś dwa screeny i byś miał identyczny efekt 'czyszczenia' dwóch małych pomieszczeń.

Caruel
22-12-2007, 17:59
Nie widzę sensu umieszczania filmów z czegoś takiego, dałbyś dwa screeny i byś miał identyczny efekt 'czyszczenia' dwóch małych pomieszczeń.

Może chciał sie pochwalić lvl/mlvl? :O

Mac Artur
22-12-2007, 21:13
Co wy chcecie fajne było, lepsze to niż zabicie 1 orca spermena. ^.-

Wisienka17
22-12-2007, 21:46
filmik nawet nawet , nic nadzwyczajnego ale może być ;]

Marecki666
22-12-2007, 21:53
Myślałem, że będą większe problemy i hardcore, jednak myliłem się - poszło gładko. :)

Peres3201
23-12-2007, 15:36
@Etoric
Wszystko komentujesz (przeważnie negatywne) a sam kurwa nigdy filmiku nie zamieściłeś...pacan i tyle ;o

Etoric
23-12-2007, 16:38
@Etoric
Wszystko komentujesz (przeważnie negatywne) a sam kurwa nigdy filmiku nie zamieściłeś...pacan i tyle ;o

kup se mózg ziomuś(;
po 1.
Ghazor ginie na Tenebrze
41 i 52 Sorc na DRAGACH [motls][7.92]
Miejsca na wesele w Carlin
+do tego mój poradnik Jak zrobić "dobry" film
Na tym forum NIGDY FILMIKU NIE UMIESCILEM?:D
po 2.
nie komentuje wszystkiego, od 2 miesięcy nie wiem czy napisałem łącznie 20 postów
po3.
na tym forum żeby nie tacy ludzie jak ja, tacy ludzie jak ty nie mieli by co robić, bo ty dobrze potrafisz sie przypierdolic offtopując(; Nie chcę cię niszczyć, bo jesteś za słabą jednostką by się obronić, takich kozaków jak ty to rozwalam 2 zdaniami, miszczu.

@down
stary, takich kretynów i prostaków jak ty to nie ma co besztać, na to trzeba zasłużyć(; na pewno tak mówisz, bo kiedyś ci wygarnąłem jaki jesteś durny bo na pewno dawales tutaj filmy z youtuba nie związane z tibią, albo wrzucaleś poradnik jak zabić minotaura na rooku, albo co jeszcze?:D pochwal się czym zasłużyłeś sobie?
btw. jak sobie przypomne czemu Ci pojechałem to się posmiejemy troche:D będzie z czego

Squary
23-12-2007, 16:51
kup se mózg ziomuś(;
po 1.
Ghazor ginie na Tenebrze
41 i 52 Sorc na DRAGACH [motls][7.92]
Miejsca na wesele w Carlin
+do tego mój poradnik Jak zrobić "dobry" film
Na tym forum NIGDY FILMIKU NIE UMIESCILEM?:D
po 2.
nie komentuje wszystkiego, od 2 miesięcy nie wiem czy napisałem łącznie 20 postów
po3.
na tym forum żeby nie tacy ludzie jak ja, tacy ludzie jak ty nie mieli by co robić, bo ty dobrze potrafisz sie przypierdolic offtopując(; Nie chcę cię niszczyć, bo jesteś za słabą jednostką by się obronić, takich kozaków jak ty to rozwalam 2 zdaniami, miszczu.

To, ze obrzucisz kogos blotem bo mu do pyty niedorastasz to zanczy ze jestes kozak??
Jestes najwiekszym smieciem na tym forum.

P.S Twoj poradnik jest beznadziejny xP

mezowski86
24-12-2007, 22:54
Ale dzieci:( Litości ludzie...

Bertson
25-12-2007, 14:35
Filmik jak najbardziej w porządku. Przyda sie graczom ktorzy nie wiedzą co to za quest.
Co do tego buazna i trolla Etorica, to nie warto wdawać sie z nim w konwersacje, dziecko... Zawsze musi miec ostatnie zdanie itd... Omijać z daleka. Dajesz pojedz mnie ;] chce warna zobaczyc w Twoim profilu :D
pozdrB)

Ok'rzes
25-12-2007, 15:05
@Etoric

Prawda w oczy kole nie ? :/ Wiesz nie musisz skakać z okna. Ja poprostu twoich idiotycznych postów nie poddawałem komentarzowi bo nie było czego komentować... wypowiedź osoby która chce zabłysnąć... nic wspaniałego uwierz mi. W realiach mojego małego miasta nie pożyłbyś dłużej niż 2 tygodnie z takim zachowaniem...Cóż frajer zostaje frajerem...

@topic.

Może być . Nie jest źle nie jest wspaniale. Tak średnio. <-- Wypowiedź osoby w pełni rozumu ? ...Oddająca własne odczucia bez zbędnych wulgaryzmów. Lol:baby:

Etoric
25-12-2007, 15:22
@Etoric

Prawda w oczy kole nie ? :/ Wiesz nie musisz skakać z okna. Ja poprostu twoich idiotycznych postów nie poddawałem komentarzowi bo nie było czego komentować... wypowiedź osoby która chce zabłysnąć... nic wspaniałego uwierz mi. W realiach mojego małego miasta nie pożyłbyś dłużej niż 2 tygodnie z takim zachowaniem...Cóż frajer zostaje frajerem...

@topic.

Może być . Nie jest źle nie jest wspaniale. Tak średnio. <-- Wypowiedź osoby w pełni rozumu ? ...Oddająca własne odczucia bez zbędnych wulgaryzmów. Lol:baby:

a jak nazywa się te twoje miasto? sochonie, czy choroszcz?

@down
haha i ty do mnie fikasz jak jesteś na poziomie 20letniego dresa z piaskownicy?:D "ej przyjeżdzaj to cie z ziomkami zabijemy, ukradniemy ci kurtkę i skarpetki, wygolimy łoniaki i sprzedamy na wkłady do poduszek"

Ok'rzes
25-12-2007, 15:56
Zajrzał byś do profilu to byś wiedział. Jelenia góra. Ułatwiłem ? Heh to dobrze :)... I co mi też napiszesz, że zaraz wpadniesz XD ? Bo wiesz możesz wpaść ale po chwili Cie nie będzie już ;D. Wiesz taki prezent pod choinkę ;).

neSSonka
25-12-2007, 17:36
film taki "se" ;] ale w ogóle może być ;)

Ness Signed.

Xallin
25-12-2007, 17:43
*Filmik może być, troszkę hardcore miałeś tam.

*neSSonka
Po pierwsze Etoric nie Etoic, a po drugie tylko, że on jako nie liczny na tym forum pisze zrozumiale i na temat.

Kejmilo
25-12-2007, 17:51
@Etoric, Ok'rzes i reszta ferajny:

Anonimowość w internecie sprawia, że ludzie zachowują się w sposób, w jaki nie zachowaliby się w sytuacji bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem. Najpierw obrażają, a dopiero później zastanawiają się nad tym, co zrobili. Staje się to zarzewiem internetowej agresji i wojen na obelgi.

;] Więc zróbcie tą przyjemność innym i przestańcie wyżynać sobie mózgi ;]

Even
25-12-2007, 18:14
@Filmik moze byc, przynajmniej nie musze ogladac juz tych nudnych pseudofilmow jak mateush bije demce albo wale nocha gra w kostke z herganonem xF

@top
Ludzie, ludzie... gdyby nie ja, etoric i kilka innych osob to forum zeszloby nizej niz znajduje sie w tej chwili :) pomagamy tępić głupich ludzi, co powoduje iż stajemy się szczęśliwsi. Wiem wiem, nasza praca nie jest łatwa :D

Tak w ogóle to chcialem wam powiedzieć, że wszędzie roi się od tibijczykow -.- Gram sobie ostatnio w CS, nagle patrze typek z nikiem Seromontis >.> Szlag by to trafił.

Etoric
25-12-2007, 18:17
@top
Ludzie, ludzie... gdyby nie ja, etoric i kilka innych osob to forum zeszloby nizej niz znajduje sie w tej chwili :) pomagamy tępić głupich ludzi, co powoduje iż stajemy się szczęśliwsi. Wiem wiem, nasza praca nie jest łatwa :D

właśnie tak