zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Golfish Bowl na Calassie-ważne!

Ancient900
22-12-2007, 20:23
Witam!
Jak wiadomo, żeby zdobyć złota rybkę, trzeba użyć akwarium na wodoroscie/koralowcu wokół którego pływa taka mała rybka.
Czy znajde takie wodorosty/koralowce na Calassie i jeśli tak to gdzie? Czy te rybki są zawsze w tym samym miejscu, czy pojawiają się i znikają w różnych?

Slythia
22-12-2007, 23:08
Witam!
Jak wiadomo, żeby zdobyć złota rybkę, trzeba użyć akwarium na wodoroscie/koralowcu wokół którego pływa taka mała rybka.
Czy znajde takie wodorosty/koralowce na Calassie i jeśli tak to gdzie? Czy te rybki są zawsze w tym samym miejscu, czy pojawiają się i znikają w różnych?
Sa na callassie ;P. Przy samym wejsciu znalazlam... Pojawiaja sie i znikaja, lecz jest ich tam pelno, wiec nie bedziesz mial problemow. Oczywiscie, o ile przezyjesz.

Ancient900
22-12-2007, 23:46
No właśnie na wejściu nie było rybek, dalej nie pójdę bo za duże waste będzie bić te pinchery i hydro~. Musiałem wybulić 10k za akwarium z rybką, ale przynajmniej b robe z mantassina spadło xd
Dzięki za pomoc

Slythia
23-12-2007, 00:27
No właśnie na wejściu nie było rybek, dalej nie pójdę bo za duże waste będzie bić te pinchery i hydro~. Musiałem wybulić 10k za akwarium z rybką, ale przynajmniej b robe z mantassina spadło xd
Dzięki za pomoc
A ja widzialam z 10 rybek przy samym wejsciu na callasse ;P. W svar nic nie bylo...