zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 49lvl Palladyn hunci GSy, DSy, Ghoule i pada

Zdzichu_Szprycha
23-12-2007, 09:07
Witam! To kolejny mój film jaki chce wam przedstawić. Akcja toczy się na PoH i tam też niestety kończy.
http://www.s p e e d y s h a r e.com/323506909.html
Zaliczyłem zgon z powodu takiego, iż miałem problem z hotkey'ami. Zapraszam do oglądania

Zdzichu_Szprycha
23-12-2007, 11:26
Proszę o commentsy

Aruna
23-12-2007, 11:52
Nudny Film z lekka ;]
I ten dead ;s ...

>>>Mazix<<<
23-12-2007, 19:58
Czemu nie wziąłes ani jednego uha?

Rybzor
23-12-2007, 20:30
Ale koleś śmiesznie zginął, zabił gsa i go tarantule dojechały : D

Mac Artur
23-12-2007, 21:05
No cóż człowiek uczy się na błędach ;)
następnym razem weźmiesz uhy ;p

Fajny film w sumie to lubię jak główny bohater pada ;p

PatrysSs
23-12-2007, 21:31
Chyba ziomek przy***ba edita bo koncowka .html ale nie wiem prosze o scana xD

Zjawin
23-12-2007, 21:45
Chyba ziomek przy***ba edita bo koncowka .html ale nie wiem prosze o scana xD

a ja prosze o skana twojego mózgu

@Filmik
nudny nic specjalnego ;]

Smerf.Secura
23-12-2007, 22:04
Po chooy stałeś w miejscu zamiast uciekac?

Yamaroo
23-12-2007, 22:20
Zdzichu to mój rl więc z tego co wiem to wysiadły mu hotkeye i nie mógł nawet się na manasować. No rzeczywiście szkoda deada w taki sposób:/

lycha_ziom
24-12-2007, 00:31
Skarżysko ... ;]

Snagoth
24-12-2007, 01:03
Zdzichu to mój rl więc z tego co wiem to wysiadły mu hotkeye i nie mógł nawet się na manasować. No rzeczywiście szkoda deada w taki sposób:/

gdzie wysiadly? na przystanku? o.O

jak moga hotkeye 'wysiasc' czyli nie dzialac? Hotkey jest ustawiony i koniec.. i to nie prawda ze typek 'nie mogl sie nawet manasowac.. o Boze jaka ta Tibia zla bo hotkeye same sie psuja i ludzie przez to padaja'... widac na filmiku bylo ze typek spamowal hotkey z exura gran i dopiero po paru sekundach sie kapnal ze nie ma many.. mial malo hp.. spanikowal i nie wiedzial ktory hotkey wcisnac.. i padl.. do tego stal.. co pokazuje ze spanikowal i ze ten gracz nie gra dlugo w ta gre.. badz gra juz jakis czas ale jest malo pojętny :(

Zdzichu_Szprycha
24-12-2007, 08:38
gdzie wysiadly? na przystanku? o.O

jak moga hotkeye 'wysiasc' czyli nie dzialac? Hotkey jest ustawiony i koniec.. i to nie prawda ze typek 'nie mogl sie nawet manasowac.. o Boze jaka ta Tibia zla bo hotkeye same sie psuja i ludzie przez to padaja'... widac na filmiku bylo ze typek spamowal hotkey z exura gran i dopiero po paru sekundach sie kapnal ze nie ma many.. mial malo hp.. spanikowal i nie wiedzial ktory hotkey wcisnac.. i padl.. do tego stal.. co pokazuje ze spanikowal i ze ten gracz nie gra dlugo w ta gre.. badz gra juz jakis czas ale jest malo pojętny :(

Koleś, jak mówię, że miałem problem z hotkey'ami to tak było. Manaski mam F8, Exura Gran F2, więc pomylić nie mogłem. Po 2, ale nie w tym przypadku czasem jest tak że używasz czegoś, a wtedy pisze "Using one of XX YYYY" a się to nie używa, trza wtedy jeszcze raz. A w tym przypadku (na filmie) wciskałem z manasami i exurą g. hotkeya, a jak wiadomo można po upie się leczyć 2 razy na turę, dlaczego nie zadziałało to ja nie wiem, może wina Tibi a może starej klawiatury. Pozdro

Bekaojad13
24-12-2007, 08:50
Gupi filmik moim zdaniem. Tak gupi ze moj komputer nie chial go odtworzyc ale se poradzilem. A hotckeye moga wysiasc bo mi wysiadly i dedelem na Ds bo nie moglem exury vity wsadzic. i dedlem:baby::baby:;(

Smerf.Secura
24-12-2007, 09:28
Gupi filmik moim zdaniem. Tak gupi ze moj komputer nie chial go odtworzyc ale se poradzilem. A hotckeye moga wysiasc bo mi wysiadly i dedelem na Ds bo nie moglem exury vity wsadzic. i dedlem:baby::baby:;(

Czy ty masz jakiś problem ze swoją osobowością ?

Guriel
24-12-2007, 10:02
ja zawsze mam otwarte bp manasow i health potionow, bo nie ufam do konca hot key'om ;] a przed updatem, gdy mialem odtwarte UH nie raz uratowalem koledze zycie, teraz to juz nie moge;/ bo potionem chyba nie da sie leczyc drugiej osoby ;/ no nic,

a co do filmu, echhh widzialem 39r-palla ktory mi gs podpie**rdalal xD tzn bil normalnie ale pacca mial wiec hastle wlanczal :)

pzdR! :]

Neo_pl
24-12-2007, 11:17
Niezła zwała z filmiku , dzięki za ubaw

Zdzichu_Szprycha
24-12-2007, 11:56
Hehe. Kurde, ten ded wcale nie był taki śmieszny, w końcu 210k expa do tyłu, ale wyglądał zabawnie

Snagoth
24-12-2007, 13:16
Koleś, jak mówię, że miałem problem z hotkey'ami to tak było. Manaski mam F8, Exura Gran F2, więc pomylić nie mogłem. Po 2, ale nie w tym przypadku czasem jest tak że używasz czegoś, a wtedy pisze "Using one of XX YYYY" a się to nie używa, trza wtedy jeszcze raz. A w tym przypadku (na filmie) wciskałem z manasami i exurą g. hotkeya, a jak wiadomo można po upie się leczyć 2 razy na turę, dlaczego nie zadziałało to ja nie wiem, może wina Tibi a może starej klawiatury. Pozdro

nie rozsmieszaj mnie :) dokladnie na filmiku widac ze spamowales hotkey z exura gran ale nie miales many i ciagle chmurki miales, dopiero po chwili sie kapnales ze nie masz many i przestales spamowac exure gran, uzyles nawet jednego manasa bo to tez na filmie przed samym deadem widac ale niestety juz padles. Spanikowales i musisz sie do tego przyznac bo swiadczy o tym to spamowanie exury gran i to ze stales w miejscu nie wiadomo po co :)

Hunab
24-12-2007, 15:17
ja zawsze mam otwarte bp manasow i health potionow, bo nie ufam do konca hot key'om ;] a przed updatem, gdy mialem odtwarte UH nie raz uratowalem koledze zycie, teraz to juz nie moge;/ bo potionem chyba nie da sie leczyc drugiej osoby ;/ no nic

Można leczyć drugą osobę potionem, ale bodajże trzeba stać obok tej osoby.

Yamaroo
24-12-2007, 16:09
nie rozsmieszaj mnie :) dokladnie na filmiku widac ze spamowales hotkey z exura gran ale nie miales many i ciagle chmurki miales, dopiero po chwili sie kapnales ze nie masz many i przestales spamowac exure gran, uzyles nawet jednego manasa bo to tez na filmie przed samym deadem widac ale niestety juz padles. Spanikowales i musisz sie do tego przyznac bo swiadczy o tym to spamowanie exury gran i to ze stales w miejscu nie wiadomo po co :)

Hahahah bo taki debil jak ty jest ino jasnowidz, wróżka, witch, czarodajek który przepowiada przyszłość wszystko wie...
Tak się składa że byłem przy tej sytuacji i naciskając przycisk z potionami zrobiła mu się chmurka a ty nam tu pierdoły gadasz. Jak nic nie wiesz to nawet nie komentuj

Snagoth
24-12-2007, 17:06
nie jestem wrozka ale widzialem filmik :) i do tego nie interesuje sie Tibia od miesiace tylko troche dluzej wiec umiem wyciagac wnioski co do niej :)

Couranger
24-12-2007, 18:58
Hahahah bo taki debil jak ty jest ino jasnowidz, wróżka, witch, czarodajek który przepowiada przyszłość wszystko wie...
Tak się składa że byłem przy tej sytuacji i naciskając przycisk z potionami zrobiła mu się chmurka a ty nam tu pierdoły gadasz. Jak nic nie wiesz to nawet nie komentuj

Nie trzeba byc wróżką czy jasnowidzem , on poprostu ma "musk" i umie z niego korzystać i wyciągać wnioski , co do komentarzy to w 100 - procentach może to robic od tego w koncu jest forum nie?

Zdzichu_Szprycha
24-12-2007, 23:42
@UP, Koleś jest chyba jednak wróżką, nie będąc mną wie co czułem co robiłem, a może zainstalował kamerki w moim domu, aaaaaaa zboczuch!!

Do Modków:
Proszę o zamknięcie tematu

Zhukova
25-12-2007, 00:02

Oj oj raczej nie on pierdoły gada tylko ty kłamiesz albo nie masz wiedzy, bo nie od dzisiaj wiadomo, że naciskając hotkey z manasami nie da się zrobić chmurki :baby::baby::baby:

Ok'rzes
25-12-2007, 01:00
Ja pierdziele to po co robisz temat żeby później prosić o zamknięcie. Noob, cry... żal... koleś idź do psychologa bo jakieś problemy z rozumem masz...

Zdzichu_Szprycha
25-12-2007, 03:00
Ja pierdziele to po co robisz temat żeby później prosić o zamknięcie. Noob, cry... żal... koleś idź do psychologa bo jakieś problemy z rozumem masz...

Oj chyba ty ziomuś masz problemy i ty idź do psychiatry. Proszę o zamknięcie tematu bo szkoda patrzeć jak dzieci neo się męczą z pisaniem.

Snagoth
25-12-2007, 10:10
@UP, Koleś jest chyba jednak wróżką, nie będąc mną wie co czułem co robiłem, a może zainstalował kamerki w moim domu, aaaaaaa zboczuch!!

Do Modków:
Proszę o zamknięcie tematu

nie jestem wrózka tylko mowia jak bylo ze spanikowales a skad to wiem? Bo widzialem na filmiku ale Ty sie do tego nie przyznasz bo nie chcesz wyjsc na newbie/noob (niepotrzebne skreslic) dlatego piszesz te ironiczne komentarze ze niby wrozka jestem ale tak jak ktos napisal, mam 'musk' i umiem wyciagac wnioski z filmiku ktory widzialem i z doswiadczenia Tibijskiego :)

elo pozdro.. obys w przyszlosci tak nie panikowal.. pograj roche na otsach najlepiej :)

Paczu
25-12-2007, 11:10
koleś miał w bp zwykłego potiona ale go nie użył :D