Pokaż pełną wersje : Zäuważyliście...?
Dan the Automator
01-11-2004, 17:43
...chyba nie ;-). Zostały zmienione opisy działów, na... lepsze ;-) Jak wam się podobają? Jakieś sugestie, pomysły itd?
to ktoś na te opisy zwraca uwagę? ;]
śmieszne, miałeś wene twórczą??
Dan the Automator
01-11-2004, 17:51
śmieszne, miałeś wene twórczą??
Nie.
Pomysl był odkładany przez 2 miesiące, i stwierdziłem że wkońcu trzeba to zrobić ;-)
Część opisów jest Barona Kaldricka
Też nie macie na co czasu tracić. Byście opisy lepsze do potworków dali lepiej.
she_devil
01-11-2004, 17:55
własnie je przeczytałam...
Dupa.
Dwimenor
01-11-2004, 18:16
Zauważyć zauważyłem, ale pytanie czy lepsze.......cóż, przynajmniej to jakaś zmaina na forum.;)
Gonzo von Krenzel
01-11-2004, 18:57
Szczerze? Chyba tak, bo o to tu chodzi...
Nie podoba mi się. Są dość dziwne. IMO powinny być krótkie i rzeczowe. Nikomu (tymbardziej początkującemu na forum) nie chce się tego czytać. Poza tym są dość ~hmmm... "bajeczne"? W każdym razie 'nie profesjonalne'. Przynajmniej ja tak uważam...
Baron Kaldrick
01-11-2004, 19:05
Część opisów jest Barona Kaldricka
Pier.dolenie. Przeczytalem wszystkie i nie zauwazylem swoich o_0
Dan the Automator
01-11-2004, 19:09
Pier.dolenie. Przeczytalem wszystkie i nie zauwazylem swoich o_0
Musiałem niektóre przerobić, bo nie mieściły się w limicie.
Poza tym są dość ~hmmm... "bajeczne"?
Klimatyczne? IMHO na forum które zachacza o medival&fantasy jest to conajmniej uzasadnione.
Co do profesjonalizmu - uważasz że poprzednie opisy, w których praktycznie każdy posiadał jakiś błąd, w większości stylistyczny, były profesjonalniejsze?
Mainland - Wyspa znana z wielu tajemnic, niebiezpiecznych miejsc, nieodkrytych terenów......
mainland - rzeczownik - kontynent, stały ląd
To na pewno nie jest 'profesjonalne' :)
Dr.Unknown
01-11-2004, 19:52
Też to przykuło moją uwage...IMHO to nie zmniejszy tematów "Czesć jestem tó nofy, dzie moge ćwiczyć ze skilami xx/xx" w dziale zdjęcia'-.-
Jakoś mi nie leżą te opisy.
No, ale kto wie może jakiś newbie to wykorzysta ;)
PS. To szybko rzuca się w oczy ciężko tego nie zauważyć.
Dan the Automator
01-11-2004, 20:02
n-Ale to nie miało za zadanie hamować durne tematy (no może poza handel i gildie, bo tam to była zmora), poprostu miało wyglądać lepiej od takiego "Bitwy, fejki hakerzy..." ;-)
Nightwalker
01-11-2004, 20:51
Może powiecie, że się czepiam, ale:
Wasze propozycje artykułów (4 oglądających)
Tutaj możesz podzielić się wiedzą z rzeszą nowicjuszy, a jeśli Bogowie uznają Twój manuskrypt za godny ich uwagi, przeniosą go do działu Artykułów.
Ehm... -_- może tak z małej litery? a jak tak bardzo chcecie to zostawcie...
Jak zawsze czepialski Nightwalker
Dan the Automator
01-11-2004, 21:30
Może powiecie, że się czepiam, ale:
Ehm... -_- może tak z małej litery? a jak tak bardzo chcecie to zostawcie...
Jak zawsze czepialski Nightwalker
Szczerze? Nawet tego nie zauważyłem ;-) Oczywiście miało być z małej, ta duza to pewnie przyzwyczajenie z pisania wypracowań na religię :P Mam nadzieje że nie jesteś AŻ TAK urażony.
Done~
Vegefa Ziom
01-11-2004, 22:06
Mnie nie przypadły do gusty:p Stare były krótkie, uzasadnione, można bylo szybko i bezproblemowo dowiedzieć się o czym w danym dziale się piszę. A tych nowych nie skomentuje:p Bo po co. Dla mnie też zbyt 'bajeczne' a raczej 'pokolorowane' te opisy bo po co dawać takie 'pokolorowane' opisy skoro w środku działu i tak jest(szaro? niee) jednokolorowo. Ale intencje dobre były:)
Gonzo von Krenzel
01-11-2004, 22:44
Co do profesjonalizmu - uważasz że poprzednie opisy, w których praktycznie każdy posiadał jakiś błąd, w większości stylistyczny, były profesjonalniejsze?Nie, nie uważam tak.
Pisałem o AKTUALNYCH opisach. Nie wiem dlaczego nawiązujesz do poprzednich...
Zaknafenian Do'Urden
01-11-2004, 23:38
własnie je przeczytałam...
Dupa.
Dobra jak jej nie zbanowaliscie(faworyzacja plci pieknej? ^^) to tez zaryzykuje i wam pojade<dzolk>
A tak na serio...hmmm ujme to co mysle o tych podpisach naprawde delikatnie..stronka mi sie dluzej laduje przez te texty... ^^
Wchodze na strone główną forum i coś mi nie gra. Bajzel jakiś, coś sie zmieniło. Tylko co...? I po paru minutach już wiedziałem:)
Plusy: opisy bardzo fajne, lepsze niż poprzednie.
Minusy: tyle literek na stronie powoduje wrażenie sieczki. No i trzy czwarte ekranu zajmuje teraz nazwa działu - czy to nie dziwne?
Pozdrawiam
Opisy przejdą, mogły być jakieś bardziej rzeczowe, a nie !@#$%^& gadanie.
Tak jak powiedział Khan, lepiej byście zajeli się czymś porządnym, niż tracić czas na jakieś opisy.
od razu zauważyłem że dłuższy opis wole stary:):P
Nightwalker
02-11-2004, 15:46
Szczerze? Nawet tego nie zauważyłem ;-) Oczywiście miało być z małej, ta duza to pewnie przyzwyczajenie z pisania wypracowań na religię :P Mam nadzieje że nie jesteś AŻ TAK urażony.
Done~
Nie :)
nie jestem aż TAK urażony :P
Spox :)
Dan the Automator
02-11-2004, 16:13
Opisy przejdą, mogły być jakieś bardziej rzeczowe, a nie !@#$%^& gadanie.
Tak jak powiedział Khan, lepiej byście zajeli się czymś porządnym, niż tracić czas na jakieś opisy.
Może jednak pozostawisz to moderatorom? Uwierz mi, wiem znacznie lepiej od CIebie co mamy robić.
... a co do rzeczowości opisów. Śmiem twierdzić że każdy z IQ powyżej 30 potrafi się domysleć że do działu "zdjęcia" dajemy zdjęcia, a do działu potwory pytania dotyczące potworów.
Shanhaevel
02-11-2004, 16:26
Mogliście dodać na końcu Grafików "... ewentualnie zbluzgamy". :D
Mogliście je dać krótsze... ale może być.
Pierwsze wrażenie po wejściu na forum:
"-Skąd tu tyle ***** literek ? +P"
]v[ichal
02-11-2004, 21:27
Co do tresci nie mam zastrzezen , kawał dobrej roboty , ale forum jest przez to nieco mniej czytelne (trzeba dłużej przewijać, trudniej znaleść poszukiwany dział).
off topic
Dobra jak jej nie zbanowaliscie(faworyzacja plci pieknej? ^^)
Niekoniecznie , z tego co wiem she~ miała bana. 3 dniowego , ale miała . ;)
Zaknafenian Do'Urden
02-11-2004, 22:45
Nie :)
nie jestem aż TAK urażony :P
Spox :)
No ... wynika z tego ze Night nie jest az TAKurazony (size 7) ale np moze byc TAK urazony (size 5 ale tez sporo) B) a wiec wydaje mi sie ze night nosi w sobie zamkniety i gleboko zakopany smutek z tego powodu. I w przyszlosci kiedy ozeni sie (pingwiny maja zwiazki malzenskie? ;) )i bedzie mial duzo pisklatek to przeleje w nie swa gorycz, spaczajac ich mlode umysly tym, ze wielu ludzi nie wiezy w Boga i potem gdy te piskleta wyrosna same zaczna twierdzic ze Boga nie ma i w ten sposob upadnie katolicyzm na swiecie. Ale zes Dobo narobil...
( OFCOZ ALL POST IS DZOLKKKKKKKKK!!! )<- pomimo tego textu i tak znajdzie sie ktos kto pomysli ze ja na serio jade nightowi :/ life is brutal & ful of zasadzkas and sometajms kopas dupas.
nie no mogą być ... tylko jeden jest lekko dwuznaczny ...
Wszystko co inne nie jest nam obce. Nieszablonowy temat, dziwne pytanie, coś co nie pasuje do żadnego innego działu? Inność znalazła tu swoje miejsce! ja nie chce homo na forum ;P
she_devil
03-11-2004, 20:27
v[ichal']
Niekoniecznie , z tego co wiem she~ miała bana. 3 dniowego , ale miała . ;)
Właśnie! Ja bez tego żyć nie moge, a po za tym nie rób dziury gdzie jej nie ma
Zaknafenian Do'Urden. Do twojej wiadomości dupa to część ciała, a nie opinia chyba, że przez 10 lat mi coś źle wbijano do łba.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.