Pokaż pełną wersje : Spike Sword nie zostal zdobyty !!!
Elitek70
23-12-2007, 12:27
Witam! Chcialem przedstawic moj dowod na to ze to jest Spike Sword przeniesiony z maina, (chodzi mi o te ostatnio opublikowane zdjecia z SS'em na Rooku) a nie ten oryginalny - z Rookgaardu. A wiec mowie: na zdjeciu z Potty on Harmonia kiedy pokazywal SS'a na trade, ten co robil screena uzyl na Spike Sworda opcje LOOK, pisalo cos takiego: You see a Spike Sword (atk: 24 def: 21+2). It's weights 50oz., a PRAWDZIWY i ORYGINALNY SS z Rooka ma jeszcze dopisane cos ze to jest Sword of Fury, a wiec to nie jest zdobyty na Rooku SS :] Mam nadzieje ze rookstayerzy sie juz nie krepuja i dalej szukaja odpowiedzi na ta zagadke.
PRAWDZIWY i ORYGINALNY SS z Rooka ma jeszcze dopisane cos ze to jest Sword of Fury
Skąd to wiesz? Rotfl.
Elitek70
23-12-2007, 12:33
A skad wziela sie nazwa Sword of Fury?
Elitek70
23-12-2007, 12:39
Z SS'em na Rooku jest tak samo jak z Magic Swordem - jest nazywany SoV poniewaz ma dopisane cos tam Sword of Valor.
Ale nikt nie udowodnił, że SS jest do zdobycia, nikt też nie widział go na trade ani nie mógł dać look z odległości jednej kratki, a tylko wtedy wyświetla się 'komentarz' do broni.
Autor ma niesamowity zapłon w rozwiązywaniu zagadek porostu pełen szacun
MasterTusk
23-12-2007, 13:45
Witam! Chcialem przedstawic moj dowod na to ze to jest Spike Sword przeniesiony z maina, (chodzi mi o te ostatnio opublikowane zdjecia z SS'em na Rooku) a nie ten oryginalny - z Rookgaardu. A wiec mowie: na zdjeciu z Potty on Harmonia kiedy pokazywal SS'a na trade, ten co robil screena uzyl na Spike Sworda opcje LOOK, pisalo cos takiego: You see a Spike Sword (atk: 24 def: 21+2). It's weights 50oz., a PRAWDZIWY i ORYGINALNY SS z Rooka ma jeszcze dopisane cos ze to jest Sword of Fury, a wiec to nie jest zdobyty na Rooku SS :] Mam nadzieje ze rookstayerzy sie juz nie krepuja i dalej szukaja odpowiedzi na ta zagadke.
ej
friends?
Ludzie, czytajcie cos poza działem Tajemnice Rookgaardu -.- a nawet jesli nie, to przestudiujcie go na tyle dobrze żeby dojsc do wniosku iz temat który chcecie założyć jest zbędny.
>wycięte<
Długo na tym myślałeś ? xDDD do vipów Cie dodam ok?;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.