Pokaż pełną wersje : Mont Sternum
Najt of Destrukszyn
01-11-2004, 18:02
Chciałbym dowiedzieć się czegoś o tym miejscu, a dokładnie gdzie i jakie tam wystepuja potwory. Prosiłbym o numer piętra i nazwę potwora.
Knight Simon Dark lord
02-11-2004, 00:46
zobacz se temat hegemmona w bodajże artkułach"mapa respwanu by hegemmon"
Hegemmon
02-11-2004, 01:10
UP:
w dziób chcesz za heggemmona? ^.-
Topic:
jak powiedizał poprzednik, spis potworków znajdziesz na mapce respawnu, która jest przyklejona w dziale "potwory". Odnośnie prośby co i gdzie dokładnie... ta góra jest na tyle bezpiecznie zrobiona ze łatwo zwiać no i gdzie chęć przygody?
P.S. najgorsze co do ciebie może wyskoczy od tak to cyklopy w jednym miejscu i hunter w drugim. Przed nimi łatwo zwiać a ds jest w dziórze ale łatwo go wypatrzeć więc trzeba być tempym, żeby wpasć do niego niechcący ^.-
UP:
w dziób chcesz za heggemmona? ^.-
Topic:
jak powiedizał poprzednik, spis potworków znajdziesz na mapce respawnu, która jest przyklejona w dziale "potwory". Odnośnie prośby co i gdzie dokładnie... ta góra jest na tyle bezpiecznie zrobiona ze łatwo zwiać no i gdzie chęć przygody?
P.S. najgorsze co do ciebie może wyskoczy od tak to cyklopy w jednym miejscu i hunter w drugim. Przed nimi łatwo zwiać a ds jest w dziórze ale łatwo go wypatrzeć więc trzeba być tempym, żeby wpasć do niego niechcący ^.-
Ty chyba mówisz o "Femor Hills", bo przy Mount Sterum niema respu cyców blisko hunterów(przynajmniej mi nic otym niewiadomo), a "przypadkowego" DS-a w Mount Sterum niewidziałem, co najwyżej GS,Dwarf Geomancera.
@Majen
Jest tam resp 2 ds'ów.
Trzeba się wkopać kilofem w jedno miejsce.
Gs też blisko geomancer'a i 2 guardów.
Hegemmon
02-11-2004, 10:48
oops :) faktycznie, ale spójrzcie na datę dodania posta ;) byłem wtedy bardzo śpiący.
a jeżeli chodzi o górę, o którą pytasz to jeśli nie zejdziesz głęboko w podziemia to najwyrzej cyklopy lubo ds-y jerzeli się wpakujesz :). Mówią, że głębiej jest GS ale ja go kiedyś szukałem i nie znalazłem. Moze dlatego, że wtedy nie zszedłem zbyt głęboko? :)
w niektórych miejscach low lvl niech się tam nie zapuszcza. Jeżeli chcesz dokładnego rozkładu spawnu to... cóż. Komu by się chciało opisywać coś co beznadziejnie trudno dokładnie opisać. Najlepiej poszukaj film z tągórą w roli głównej lub złuż zamówienie w dziale "Filmy" o takowy tylko zaznacz, że chcesz zobaczyć wszystko a nie samotne perypetie 15lvl palka, który w podziemiach nie oddala się od drabinki na więcej niż ~10 kratek O.o
Knight Simon Dark lord
02-11-2004, 12:09
hegemmon sorry za nick ale wtedy wypisywałem z pamięci i własnie nie wiedziałem że czy masz 2 g czy 2 m teraz zapamiętam naprawie ten błąd jeszcze raz sorry
Najt of Destrukszyn
02-11-2004, 17:19
Dziękuję za informacje. Teraz już wiem czemu mój kolega, który wszedł na mont sternum wrócił z red hp.
Najt of Destrukszyn
23-11-2004, 16:43
erghh... ale ze mnie n00b... Chciałęm się dowiedzieć czegoś o FEMOR HILLS, a pomyliłem to z mont sternum... Ale dzięki za informacje. A jak możecie napiszcie coś o Femor Hills na pn od Kazo.
Z góry dzięki.
Patimrok
23-11-2004, 17:30
o femour hills wiem tyle, że jest tam resp 2 cyców a na najwyższym miejscu, kawałku ziemi jest hunter i kilka owieczek, no i gdzieś w podziemiach kręci się ds, nie wiem gdzie, bo go nie spotkałem tylko widziałem, a tak to tam są jakieś wolfy, beary i goblinki
Ej , a ten demon skeleton jest sam , czy z obstawą ...
Zamkniety w domku
15-01-2005, 23:38
Jest tam 1 ds w pomieszczeniu. Aby do niego dojsc trzeba sciac trawe kolo respu cycow :P
A ja od dzisiaj chodze tam na huntery i powiem ze jast fanie ;) Tarcza+full def+hmm :]
Hellraider
16-01-2005, 02:14
@up: Żeby dojść do dziury wcale nie trzeba ścinać trawy, ścinasz trawe, jesli sie chcesz dostać do domku, poza tym tam jest quest.
no coz... ja tam przy domku probowalem na kilka sposobow trawe scinac i nic... tzn sciac owszem da sie, ale pierona zaraz odrasta...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.