Pokaż pełną wersje : Na jaki lvl Pacc?
Witam wszystkich :)
Zastanawiam sie nad kupnem Premium Account [Pacc] i mam problem nie wiem od którego lvl opłaca mi sie go kupić aktualnie mam 22lvl sorca:mag:.
z Góry dzięki za wszystkie odpowiedzi pozdro;)
Kup na 40+ albo 50+ ziomek.Na takim lev szkoda kasy wydawać :) Nawet na 30 szkoda kasy ^^
Wbij 50lvl i przez jakiś długi czas bij mlvl potem kup pacc i expic bedzie ci latwo i szybko =]
Nox'Agressive
23-12-2007, 16:15
jak intensywnie grasz i duzo czasu spedzasz przed tibia to nie ma znaczenia jaki lvl..... ?
motorolka164
23-12-2007, 16:24
Jesli duzo grasz to i teraz. A wbicie jak mowili 40 czy 50 lvl na facc jest troche... nawet troche bardzo... ja wytrzymalam do 36 i to tylko dlatego ze siana nie mialam wczesniej...
Cobra125
23-12-2007, 16:27
na 20 lvlu opyla się kupić pacca na ponieważ mana szybciej się regeneruje z promocją :p i można niezłe PG zrobić ale najlepiej to od 8 ;]
najlepiej od początku. 8 level wbijesz 10x szybciej z paccem.
Ancient900
23-12-2007, 17:02
Kup jak najszybciej
Kup od +40, bo poniżej to strata pieniędzy. O co do przechodzenia rooka na pacc mam jeden komentarz... ŻAL.
PS: a tak wogóle to im później tym lepiej :)
Avallach
23-12-2007, 17:10
najlepiej od początku. 8 level wbijesz 10x szybciej z paccem.
8 lvl sorki, ale max 2 razy szybciej wbijesz ^^ only wolfy w 40 minut lvl. normalnie ok 1.5h ^^
a takto mozesz kupowac spokojnie, na paccu jest exp dla kazdego lvla ^^
Ancient900
23-12-2007, 18:51
PS: a tak wogóle to im później tym lepiej :)
Uzasadnij.
Progmaniak
23-12-2007, 19:09
ja pierwszego pacca qpilem na czyste konto, na 1lvl =] naprawde mi sie lepiej gralo
Ale poco na 8 levelu ?! Na 40+ najlepiej bo pójdziesz na dragi albo GSy i masz 1 tydzień expienia do 50 levela a na 8 to idź na Orki koło Thais i dobijesz 13 w 1 dzień. Albo 1 level :baby: Po co na rooku PACC ?! Bo masz więcej bugów czy trolli ? :baby:
Czytając te posty niektórych użytkowników, chce mi sie śmiać. Pacc od lvl 40? 50? Zanim wbije ten lvl znudzi mu sie monotonne bicie lvl. Pacc opłaca sie nawet kupic na 8 lvl, chociażby dlatego że będzie expic na daramie na rotwormach i nie musi sie gnieść w kopalniach z innymi, jak na faccu. Od 20 lvl może zakupic promocje, bez której gra postacią magiczną według mnie jest bez sensu, bo zawsze będzie stratny z mlvl.
Poza tym na tym lvl jak zakupisz pacc otworem stoją miedzy innymi dla ciebie tomby, w których jest dobry exp oraz kasa.
Nox'Agressive
24-12-2007, 11:50
Jak juz wspomniałem, zależy ile spędzasz czasu nad tibia. W moim przypadku kupiłem pacca na 8 lvl'u i nie przesadzając z grą wbiłem spokojnie 40lvl i miałem przyjemność z gry, czego nie moge powiedziec o graniu na faccu bo expowiska są zatłoczone i expienie jest monotonne.
Smerf.Secura
24-12-2007, 12:07
Ale poco na 8 levelu ?! Na 40+ najlepiej bo pójdziesz na dragi albo GSy i masz 1 tydzień expienia do 50 levela a na 8 to idź na Orki koło Thais i dobijesz 13 w 1 dzień. Albo 1 level :baby: Po co na rooku PACC ?! Bo masz więcej bugów czy trolli ? :baby:
Może ty nigdy nie miałeś PACC , więc nie wiesz.
Ja osobiście kupiłem pacc na 1 lvlu i w jeden dzień wbiłem do 21 lvla,więc widać róznice miedzy pacc a facc
Wiesz zależy jak jesteś na siłach. Bo wiesz niektórzy maja większe zdolności w biciu lvl-a i pacc jest im niepotrzebny ale żadko kto sie taki zdarza. Więc jeśli nie chcesz się dalej męczyć;) kup Pacca
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.