Pokaż pełną wersje : Najlepsze Fake roku 2007-Komentarze
Komentarze do tego tematu:
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?p=1802757#post1802757
a tu muj glos
-Najlepszy Fake 2007
Niewiem
-Najlepszy Fake'owiec 2007
Drakon
-Najlepsza Fabuła 2007
niewiem
-Najładniejsze Grafiki 2007
Drakon
-Najlepszy Outfiter 2007
Sir Speed
-Najlepszy Krytyk 2007
Niewiem
-Największy n44b 2007
Niewiem
Drogi Veretoxie...
Czemu nominacje dajesz do tego tematu?
Sir Speed
23-12-2007, 18:49
Ja chcę być xD!
Trochę trudno brać pod uwagę cały rok xD, bo mało osób pewno pamięta.
Jak narazie konkurs się rozwija xD.
-Najlepszy Fake 2007
Starcraft Sir Speeda i Thora
Sezu
-Najlepsza Fabuła 2007
Nie wiem czy to może być ale jeden part był w 2007 więc Cykl
Sir Speed
-Najlepszy Outfiter 2007
Sezu
-Najlepszy Krytyk 2007
Oerta
-Największy n44b 2007
Gargoin
Yeah! xD xD xD
(Oryginalnie napisane przez Koper of drewno)
Pacz_knight
23-12-2007, 18:55
Ciekaw jestem kto wygra ^^ Pewnie mnie nie bedzie ale na to nie zasluzylem, no ale chyba ze ktos uzna ze cos zrobilem dobrze xD <rotfl>. Oerta to byl twoj pomysl z tym wytypowaniem najleprzych fakeow 2007? Jak tak to GZ dla ciebie ;)
Nom,mój pomysł.
Ja pewnie będę się liczył tylko w Krytykowaniu xd
W reszcie nie brałem aktywnie udziału,więc nie mam szans na resztę konkurencji :P
Ja wygram!!! Wygram w kategorii największy n44b xD huasahuasahuasa xD
@Down:
mała poprawka:
Irwin/Orog/Gargoin
xD
Ja wygram!
Poza naabem. Tam wygra irwin/orog.
Marcin24
23-12-2007, 18:59
Ja i tak wiem kto wygra w kategorii "Noob".
Hmm...dzięki za głosy i proszę o więcej xDDD
Ja miałem problem z głosowaniem...no ale jakoś poszło ;)
Sir Speed
23-12-2007, 19:16
Ludzie zapomnieliście o paru rzeczach!
1. Czy nikt nie pamięta Irwina dręczyciela naszych dup? Miał on pewno z 10 kont xD.
2. X-zero pamięta, ale wy nie xD. Chociaż to nie było w roku 2007 więc to sie nie liczy x/.
A tak przy okazji jam jest Grafik i outfów. Ploszę o głosy xD!
Btw. Może to nie to miejsce, ale Starcraft to piękne dzieło i Następny part nadejdzie :D.
Dziękuje za głosy kochani Forumowicze!
Pacz_knight
23-12-2007, 19:23
@up
Ja na ciebie dalem glos Speed! :D
Co do Irwina to jakos mi nie wadzil tak samo jak Orog. Choc byli denerwojacy (malo tego...) ale jakos nigdy sie mnie nie czepiali i nie bluzgali ^^
Virusmaxi
23-12-2007, 19:37
@edit
O fuck sorry, nie zrozumiałem jednej rzeczy, nvm już, jeszcze raz sorry.
btw. Ludzie głosujcie na mnie i mój evul fake xd
@edit3
Dodajcie jeszcze najgorszy fake 2007 i najgorszy fake'owiec 2007
@down
Możesz głosować na kogo chcesz, też tak myślałem że tylko na tych się da ale to nie tak jest. Napiszesz coś innego to dodadzą.
A nie lepiej , aby kazdy wybral swojego kandydata?: >. Sporo fajnych fake'ow bylo przez caly rok, a ty glownie brales tych ludzi z konca roku; )
OMG... SEZU 4EVER :d (mój idol) :baby::baby::baby::baby::baby:
Dzięki za wasze głosy na moją pracę i na moje twory.
To bardzo pozytywne zaskoczenie, niezależnie jaki będzie wynik (choć wiadomo - każdy chciałby wygrać).
Miło wiedzieć, że ktoś docenia twoją prace.
No i jeszcze jedna rzecz - obiecuje, zę zarówno Cykl jak i Szukając Sensu zostaną zakończone w 2008 roku ^^
A nowe party obu fake wyjdą jeszcze w tym. W liczbie co najmniej po 1 :P
Nie badz taki skromny Eerionku... ;)
1. Można głosować na siebie?
2. Jeśli nie, to dlaczego?
3. Czemu 300 orcow zostało skasowane?
4. Czemu Orog nie wygrywa w kategorii "Najlepszy fajkowiec 2007"?
EvilPwned
23-12-2007, 22:32
-Najlepszy Fake 2007
Cykl
Coz... nie ma 'najlepszego' fakeowca. Kazdy ma swoje slabe i mocne strony. Ale z 'elity' to: Drakon, Sezu, Eerion, Koper, KalasantyX, Oerta, Zajac i kilku innych.
-Najlepsza Fabuła 2007
Cykl i Szukajac Sensu, oczywiscie atutorstwa Eeriona
Sezu, Koper
-Najlepszy Outfiter 2007
Sezu
-Najlepszy Krytyk 2007
Eerion ( te jego bolesne ( i dlugie ) wypowiedzi: P )
-Największy n44b 2007
Hmm... Kazdy z wymienionych ...
Powiedzialem swoje 'typowania' jesli ktos sie z nimi nie zgadza moze ze mna porozmawiac o tym, wytknac mi to, a co do Oerty... zrobisz jak zechcesz z tymi glosami.
Haha! Jestem w elicie ^^ :D
Dzięki, że jeszcze o mnie nie zapomniałeś ;)
Tak od siebie dodam,że każdego który wytypował Precla we wszystkich prócz w ostatniej kategorii to bym na starcie wyeliminował.
Chyba podlizać się Michossowi próbują...
Spoko, lizusy są wśród nas ;P. A ja i tak nie mam szans.
Hmm...Chyba, żebym dał ofertę "Zapłacę 10k za głos"...
Co? Nie, ja nic nie mówiłem...
Virusmaxi
24-12-2007, 07:47
Wkurza mnie już to maniactwo.
Mnie zastanawia co oerciak zrobi z tymi starszymi userami, którzy dawali kilkanaście nominacji.
Ciekawa sprawa :P
Na litość boską.....Fan boyów sobie precel może mieć , ale nie zaliczajcie tych ich debilnych głosów(wszędzie precel lub michoss oprócz w ostatniej)..
Sezowaty
24-12-2007, 10:31
@Eerion
No wiesz na tym forum nie ma jednego dobrego Fake... Jest ich parę więc czemu by nie zapisać ich wszystkich ? Xd
@Lordos
A Ty mnie rozbawiłeś tym co napisałeś :D
@Topic
Jedno mnie zastanawia czemu Precel na najlepszą fabułę na 3 głosy ? (Czy tam jest wogulę jakaś fabuła? Nie oglądam tego więc...)
I... yyy... Jestem zaskoczony, że mam aż 7 głosów na najlepszego Fake'owca... Ogólnie jest więcej lepszych ode mnie :P
EvilPwned
24-12-2007, 10:34
@Orog
Za to ty jesteś tylko w ostatniej :)
@topic
Ale powiem, że zgadzam się z Oertą.
Zal. Wszyscy glosuja na Precla. Najlepszy fake'owiec? Michoss. Zal! Zal! Ludzie! Wy sie boicie ze ten shit wam zje mozg? Buhuahsa! Nie wpisuje sie na liste Oroga (nie lubie go...) ale jestem przeciw Preclowy! :>
I tak bym Cię nie wpisał , to lista anty-michoss a nie anty-precel.
@Eerion:
Proste,typuje pierwszego którego zapisał. :P
Pacz_knight
24-12-2007, 11:09
Lol! Buehuehue xD Dostalem jeden glos dla najleprzego fakeowca! <rotfl> Nie no oczywiscie dziekuje tej osobie (SzybkiSpeedy?).
Dziekuje za ten jeden glos :D
Thanks szybkispeed czy jakoś tak za nominacje Zygmusia do najlepszej fabuły, ale w nim nei ma fabuły :D
Michoss:
-Najlepszy Outfiter 2007
X-zero
Marcin24:
-Najlepszy Outfiter 2007
X-Zero
-Najlepszy Outfiter 2007,ten kto najlepiej tworzy outy.
(...)
X-zero 1
Wiecie o co chodzi?? ;d
@down:
Ok :D
Widocznie moje małe niedopatrzenie,już zmieniam.
Koper of Drawno
24-12-2007, 13:58
A to co ? o.0
http://img407.imageshack.us/img407/2669/asuhauhsdg2.png
Sir Speed
24-12-2007, 14:02
Szkoda, że zmienione xD! Dziemkujem za glosmy! Już chyba podstawy głosowania są gotowe, znaczy że już raczej wiadomo kto ma największe szanse chociaż w Outfiterach ciągle jest zawzięta walka ^^!
Pacz_knight
24-12-2007, 14:20
Eee Oerciak czemu nie jestem wpisany na liste? :confused:
Wiem ze to nic nie da ale milo byc na liscie wytypowany przez kogos :p
Ciekawe czy precel zapanuje nad swiatem xD
Kogucik302
24-12-2007, 14:23
Niech najlepszy outfiter będzie zmuszony robić outfity w temacie "Outfity na zamówienie!" :P
A będą jakieś nagrody? :>
Satysfakcja z wygranej ;]
O oerciak pilnujesz tego tematu jak michoss precla(nie, to nie obraza dla Ciebie ani dla michossa , tylko fakty stwierdzam) ^^
-Najlepszy Krytyk 2007,ten kto najporządniej krytykuje,wytyka błędy.
Michoss 4
Oerta 5
Eerion 19
lubieorce1 1
Rozumiem, że Celozowy głos na Precla traktujesz jako głos na mnie? xD
EDIT:
Ej, a dostane jakąś nagrodę za to, że jestem jedyną osobą która/której fake wbił się do WSZYSTKICH działów XD?
@Down
A ja nie wiem czemu ode mnie wymagają jej poprawy ;]. To było tam od samego początku ;].
Precel Fake-Fake paskowy, na przemian trzy i sześcio kadrowy, pozbawiony żadnej treści, żadnej fabuły, żadnego humoru i w ogóle pozbawiony wszystkiego. Z wyjątkiem Precla. I Orcusa. Ogólnie jest poj**any, i nie warto czytać.
Już nie wiem czemu uważacie, że Precel ma najlepszą fabułe...
Rozumiem, że Celozowy głos na Precla traktujesz jako głos na mnie?
No właśnie, poprawić ten błąd! To PRECEL mówi, że zjada czyiś mózg bo używał emoticona ';<' albo ':<' bez zezwolenia! To skandal!
Już nie wiem czemu uważacie, że Precel ma najlepszą fabułe...
No bo zazwyczaj ci ludzie nie rozumieją czym fabuła jest.
Znaczy na upartego można powiedzieć, że precel (bez odc. specjalnych) jakąś tam fabułę ma, ale to już tak upierając się
Ej, a dostane jakąś nagrodę za to, że jestem jedyną osobą która/której fake wbił się do WSZYSTKICH działów XD?
Gdyby chociaż w każdej kategorii było jakieś uzasadnienie by ci to dać - to jeszcze.
A tak to nie ma się szczerze z czego cieszyć - głos z rzyci każdy może dać.
No, ale twoja kontrowersyjność ci popularność przyznaje, nie powiem.
Gorzej, że za jakiś czas o preclu nikt nie będzie pamiętał (prawie :P). Bo wszystkim się przeje (tobie widze też się zaczyna nudzić) i bye bye maszkaro.
Prowadze w 2 kategoriach (na chwilę obecną)
Yay ^^
Dzięki wielkie - mam nadzieję, że taka tendencja się utrzyma :D
Nie badz taki skromny Eerionku... ;)
Why not? :P
Piszę prawdę? Piszę.
I jest git :D
Koper of Drawno
25-12-2007, 01:48
A właśnie ! Po co zrobiłeś ten temat? Będzie coś dla najlepszych? o.0
Ty już dostałeś nagrodę za całokształt w kształcie roli w 300 orcach.
No właśnie, poprawić ten błąd! To PRECEL mówi, że zjada czyiś mózg bo używał emoticona ';<' albo ':<' bez zezwolenia! To skandal!
Hmm,ale Precel jest wykonany przez Michossa,więc w czym problem?
Pisałem że satysfakcja z wygranej ;)
No chyba że ktoś z was coś wymyśli,bo ja mam nawał roboty w ogóle,a na dodatek nie wiem co takiemu zwyciężcy by dać o.O
Jak mu zrobię specjala to dostane wpier**l, nie?
jak mu zrobię specjala to dostane wpier**l, nie?
Dzia xD
Trzeba wymyśleć co innego.
Choć jak dla mnie sam tytuł byłby wystarzcający
Mam pytanie do was:wyborców i uczestników:
A ono brzmi tak:
Czy uznawać takie bzdurne nominacje jak te:
-Najlepszy Fake 2007
PRECEL
MICHOSS
-Najlepsza Fabuła 2007
PRECEL
MICHOSS
-Najlepszy Outfiter 2007
MICHOSS
-Najlepszy Krytyk 2007
PRECEL
I jak nie to czy usunąć wcześniejsze głosy tego typu?
To zależy od was.
Bo ja osobiście mam dość takich wypowiedzi.
@Down:
Twoja opinia,mimo iż wulgarna(i to bardzo ;p)oddaje w 100% co o nich myślę ;p
Koper of Drawno
25-12-2007, 23:16
Wy*******aj z nimi bo to tylko posty ludzi, którzy chcą się podlizać Michossowi i udawać, że są fajni a dla mnie to są kupą gówna -.-
Sezowaty
25-12-2007, 23:19
Ja powiem idź mi stąd... Boże co za ludzie -.- LIZO DUPY !! Nawet się nie warz tego uznawać !
Sir Speed
25-12-2007, 23:29
Nie, nie uznawaj takiego gówna. To są lizodupy ale się dziwie po jakie gówno podlizywać się Michossowi?<bez obrazy>
Ignoruj te beznadziejne posty...
Dokładnie! Lubie precla, ale to jest przegięcie =.=" Nie uznawaj tych głosów, oni chcą sie tylko podlizać Michoss'owi...
@Edit:
-Najlepszy Fake 2007
Starcraft
Sir Speed
-Najlepsza Fabuła 2007
Nie wiem oO
Kalasanty
-Najlepszy Outfiter 2007
Sir Speed
-Najlepszy Krytyk 2007
eerion
-Największy n44b 2007
_Omega_
Nie można głosować na siebie ;)
Mam pytanie do was:wyborców i uczestników:
A ono brzmi tak:
Czy uznawać takie bzdurne nominacje jak te:
-Najlepszy Fake 2007
PRECEL
MICHOSS
-Najlepsza Fabuła 2007
PRECEL
MICHOSS
-Najlepszy Outfiter 2007
MICHOSS
-Najlepszy Krytyk 2007
PRECEL
I jak nie to czy usunąć wcześniejsze głosy tego typu?
To zależy od was.
Bo ja osobiście mam dość takich wypowiedzi.
@Down:
Twoja opinia,mimo iż wulgarna(i to bardzo ;p)oddaje w 100% co o nich myślę ;p
Wszystkie oprócz Marcina24 możesz nie liczyć xP [ironia]
Nie licz.
Jak na razie ludzie są za wywaleniem :)
Gdyby do tego doszło,Michoss i jego Precel straciliby po 3 głosy z każdej(prócz ostatniej)kategorii.
Na dodatek wszyscy którzy lizali mu dupę dostają brak możliwości na ponowne zagłosowanie.
Czyli:
Caban Nadbaltycki
yashima
Celoz
Avios(Jemu głosów jeszcze nie zaliczyłem,dlatego Michoss tylko traci 3 głosy)
Kogucik302
25-12-2007, 23:50
Uważam ,żeby unieważnić takich n44b-ów ,którzy chcą się tylko podlizać ,żeby wystąpić w odcinku lub w specjalu.
Hmm... nazwa odcinka? "Lizodupy"?
Mam do was wszystkich pytanie:
PO chuj nam ten plebiscyt?
Żeby podlizać dupe jednym, a reszte poniżyć?
Bo właśnie to się tu dzieje....
A poza tym czemu dorgi Oerta'o każesz się inym ograniczać do wyznaczonych przez siebie nicków, no może nie każesz, ale to automatycznie zugeruje na kogo mają głosować.
Zaraz znowu pojawią sie głosy "nikt na ciebie nie głosuje więc uważasz ze nie potrzebne, co?", albo "przegrywasz i odrazu sie rzucasz", lub "a jak byś ty byś wygrywał, to temat był by ok?", bądź "Drakon znowu nie może sie pogodzieć że nikt go nie lubi", może też "Drakon jest głupi, nie zwracajcie na niego uwagi"...
Osobiście przyznam że wynik tego konkursu jest mi obojętny (jeśli bym wygrał to napewno bym sie ucieszył, ale nie o to chodzi), a w ramach prostestu przeciwko temu nie oddam głosu.
Czemu protestuje? Bo widze co sie dzieje w tych dwóch tematach.
A mianowicie, wszyscy sbiorowo podlizujecie się Kalasantemu, Eerionowi, Sezowi, Turokowi, Speedowi, Koperowi, GLavesowi, Nadrillowi, X-zero i innym (może poza kilkoma małymi wyjątkami).
Z kolei Orog, Irwin546, Gargoin, Triplonq i Michoss są przez was poniżani i obrażani... Chcecie sie podlizywać, prosze bardzo, ale nie musicie przy okazji karcić innych.
Początkowo miałem zaproponować byście usunali temat, ale to raczej nie jest konieczne, najlepiej by było jęśli usunięto by kategorie "Największy n44b 2007", bo to nikomu potrzebne nie jest, a tylko poniża tych ludzi.
@edit
Wypiłem dwa piwa i mi sie odrazu klawisze mylą...
Wybaczcie orty i literówki ;p
ale przemyślcie to co powiediałem.
Nawet i ja się zgodzę, pod warunkiem, że ów użytkownicy dostaną prawo do nowego, normalnego głosu ;P.
@Koper
Nie nerwowo ;P. Kupą gówna to dla mnie jest to, co zostawiam w klozecie, bynajmniej nie jakakolwiek osoba ;P.
Może nie każdy traktuje to Uberpoważnie? Widziałeś mój głos? 300 orców. Myślisz, że jestem na tyle poj...ciupany żeby nazwać to "Best fake"?
EDIT:
@Up
Noo, tylko każdy może zagłosować na kogo chce, a wtedy ta osoba jest dopisywana ;P
Marcin24
26-12-2007, 00:13
Wszystkie oprócz Marcina24 możesz nie liczyć xPNo, ja bynajmniej się nie podlizywałem. Nie mam komu, nie lubię Michossa, nie znoszę, jest zablokowany na moim GG po wsze czasy, choćby nie błagał na kolanach to go i tak nie polubię, a ten Marcin24 w jego Fake'u to jakiś inny, bo nie ja.
P.S. Skasujcie ten post nade mną i zbanujcie tego, kto to napisał.
Eee... A o co w ogóle biega, bo nie czaję... >.<
A mianowicie, wszyscy sbiorowo podlizujecie się Kalasantemu, Eerionowi, Sezowi, Turokowi, Speedowi, Koperowi, GLavesowi, Nadrillowi, X-zero i innym (może poza kilkoma małymi wyjątkami).
Gdzie?! Pokaż, wazelinki nigdy dość.
Z kolei Orog, Irwin546, Gargoin, Triplonq i Michoss są przez was poniżani i obrażani... Chcecie sie podlizywać, prosze bardzo, ale nie musicie przy okazji karcić innych.
Gdzie?! To akurat najbardziej wylizany user roku.
@edit
Łe no, mocny łeb masz.
Kalasantemu, Eerionowi, Sezowi, Turokowi, Speedowi, Koperowi, GLavesowi, Nadrillowi, X-zero i innym (może poza kilkoma małymi wyjątkami).
Yay! Pierwszy raz ktoś mnie wymienił wśród lepszych fake'owców xD
Szkoda że na końcu xD
btw - wiecie, że mnie to wisi? Nic nie zmieni Wasz głos na mnie ;p
Może nie każdy traktuje to Uberpoważnie? Widziałeś mój głos? 300 orców. Myślisz, że jestem na tyle poj...ciupany żeby nazwać to "Best fake"?
Ale jesteś na tyle głupi, żeby na fali popularności Orcow robić własny fejk... który przy okazji jest taki denny...
Ogółem plebiscyt bez sensu - starzy fejciarze albo się wstrzymają od głosu, albo zagłosują na swoich kumpli, reszta będzie próbowała się podlizać tym 'fajnym' autorom fake.
Ogółem fejcie tibijskie są zbyt płytką kategorią, by mieć własne, sensowne plebiscyty i konkursy.
@Nad: to ja na ciebie głosowałem. ;>
@up
Tak. Druga taka okazja mogła się już nie przydarzyć.
Virusmaxi
26-12-2007, 10:14
Ej powiedzźcie mi dlaczego wszyscy uważają to głosowanie za lizodupstwo? Może poprostu ludzie chcą pokazać który jest najlepszy? Żeby ten ktoś wiedział że jest najlepszy i jego fake się ludziom podoba? Zresztą, takie coś jest moim zdanim nawet motywacją.
Zresztą po jaką cholerę lizać dupę jakiemuś fake'owcomi? Co z tego jak on kogoś polubi? Nic to nie da, co innego jakbyśmy mówili naprzykład o kimś ze swojego klanu do gry w Sofa/CSa/Tremulousa/Warcrafta/Starcrafta/Crysisa i inne. Zawsze możnaby było być bliżej awansu ale to i tak jest debilna taktyka.
A co do Drakona.
Może nie chodzi w kategorii Największy n44b o to żeby kogoś poniżyć? Może chodzi o do żeby ten ktoś wiedział że musi się poprawić?
Ja się czuję zaszczycony :D wiem że jestem noobem ;)
Mam do was wszystkich pytanie:
PO chuj nam ten plebiscyt?
Żeby podlizać dupe jednym, a reszte poniżyć?
Bo właśnie to się tu dzieje....
Nie,po to,żeby pokazać kto najbardziej zasłużył się dla tego podforum.
A to,że ktoś uznał to jako kolejną okazje do podlizywania...
To nie moja wina.
A poza tym czemu dorgi Oerta'o każesz się inym ograniczać do wyznaczonych przez siebie nicków, no może nie każesz, ale to automatycznie zugeruje na kogo mają głosować.
Teraz zadam ci pytanie,nie wymagające wielkiego wysiłku intelektualnego...
Gdzie ja podałem nicki na które każę głosować?
Hmm,nigdzie?
Te nicki które tam są i cyfry przy nich to nie mój osobisty ranking,tylko ranking forum.Myślałem,żeby nie pokazywać wyników do końca,ale uznałem że będzie lepiej jak wszyscy będą wiedzieli jak ludzie głosują.
A co do tej akcji,to jest właśnie po to by wyżej wspomnianemu lizodupstwu zapobiec.
Zaraz znowu pojawią sie głosy "nikt na ciebie nie głosuje więc uważasz ze nie potrzebne, co?", albo "przegrywasz i odrazu sie rzucasz", lub "a jak byś ty byś wygrywał, to temat był by ok?", bądź "Drakon znowu nie może sie pogodzieć że nikt go nie lubi", może też "Drakon jest głupi, nie zwracajcie na niego uwagi"...
Hmm,sugerujesz,że forum jest zawistne i będzie ci to wypominać?
Jak widzisz nic takiego się nie dzieje ;)
Osobiście przyznam że wynik tego konkursu jest mi obojętny (jeśli bym wygrał to napewno bym sie ucieszył, ale nie o to chodzi), a w ramach prostestu przeciwko temu nie oddam głosu.
To najwyżej będzie jeden głos mniej ;)
Czemu protestuje? Bo widze co sie dzieje w tych dwóch tematach.
Czyli myślisz,że sprawiedliwe oddanie głosu na nich jest od razu podlizywaniem się?
Hmm,a ja głupi myślałem,że to właśnie jest docenienie ich pracy.
Oj ja naiwny,oj ;(
Może są ludzie którzy chcą tak się tylko podlizać i "kupić" sobie trochę znajomości.
Ale wierzę,że takich ludzi jest jak najmniej.
Bo gadanie,że wszyscy podlizujemy się "ElJiCiE" to już lekka paranoja.
Co do Michossa,to nie zauważyłem tego,żeby go karcili.
Jeżeli nie jesteś na tyle bystry by to zauważyć,karcimy jego lizodupów.
A co do reszty,nie trzeba spojrzeć w ranking by zauważyć,że oni są przez resztę społoczeństwa forum niezbyt lubiani.
A ten ranking ma na celu nie obrażanie ich,ale zasugerować im,że muszą się poprawić w swym zachowaniu.
Początkowo miałem zaproponować byście usunali temat, ale to raczej nie jest konieczne, najlepiej by było jęśli usunięto by kategorie "Największy n44b 2007", bo to nikomu potrzebne nie jest, a tylko poniża tych ludzi.
Odpowiedź na tą część postu masz wyżej.
Kogucik302
26-12-2007, 13:10
Myślę ,że Drakon ma prawo do własnego zdania.
Jednak gdy stworzono ten plebiscyt nie było sprzeciwu forumowiczów. Teraz nie opłaca się już niczego kasować albo głosować od nowa ,bo frekwencja będzie dużo mniejsza.
A jeżeli chodzi o kategorie "Największy n44b 2007" chodzi o nie poniżenie tych osób tak by się załamały i postrzeliły samobója. Chodzi o to by je troszkę wyśmiać ,a im będzie wstyd -i pewnie- się poprawią.
Myślę ,że teraz już nie ma sensu i czasu się kłócić.
Zobaczymy co będzie po plebiscycie... Wtedy będziemy się martwić.
Teraz lepiej głosujmy!
@edit
A juz mialem nadzieje ze jesli na trzezwo piszesz literowki to na... nie-trzezwo bedziesz pisal poprawnie: P
@Zajac
O kims kto mnie jako pierwszych pojechal w notce nie mozna zapomniec: P
Jak nie widziałeś,była o tym debata na forum i większość była za wypieprzeniem was.
Więc nie dyktator,lecz wola ludu...
Caban, nie musisz lizać dupy michossowi
nawet w demokracji wiekszosc nie moze uciskac mniejszosci. kazdy ma takie samo prawo do glosowania. jakbysmy zrobili sonde czy wypieprzyc cie z tego forum i wyszlo by ze 51% osob jest za tym to bys sie cieszyl i pokornie odszedl? ssij
Ale tak by nie było muahahahhaha bo ja bym powiedział, że zostaję a ja jestem tym forum więc 100% dla oerty! Bwahahaha!
Marcin24
01-01-2008, 02:19
Caban, nie musisz lizać dupy michossow
Hah, to dobre.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.