Pokaż pełną wersje : 116 Rp DEEP BANUTA NICE LOOT
Broni1990
24-12-2007, 01:35
Dzisiaj postanowilem zwiedzac deep banute miłego ogladania i radze ogladac do konca bo na koncu najlepszy loot
http://rapidshare.com/files/78650149/broni-deep_banuta.rec.html
I czekam na next propozycje:)
Riten_lum
24-12-2007, 03:13
Dzisiaj postanowilem zwiedzac deep banute miłego ogladania i radze ogladac do konca bo na koncu najlepszy loot
http://rapidshare.com/files/78650149/broni-deep_banuta.rec.html
I czekam na next propozycje:)
Dobrze, że nie robisz sorca/druta jak 90% dzieci up to zrobiło a ciągniesz łucznika. Podobają mi się Twoje filmy. Co do propozycji hmmm, mógłbyś wybrać się na warlocki w demonie, lich hell, hydra isle lub jakieś demonki.
Pozdrawiam i czekam na więcej filmów.
02:16 Broni [116]: utani hur ""Znasz mnie lepiej niz ja siebie?Widziales mnie na glebie?
Owszem
Dec 15 2007, 20:47:20 CET. Died at Level 112 by a demon
@Filmik fajny loot też ale mogłeś więcej pozwiedzać :)
Dobrze, że nie robisz sorca/druta jak 90% dzieci up to zrobiło a ciągniesz łucznika.
No ja pier**e ku**a! Każdy gra TAKĄ PROFESJĄ KTÓRA MU SIE PODOBA! Czy to jest knight, pal, druid czy sorc. I to że ktoś zaczął grać druidem/sorcem wcale nie jest powodem aby nazywać go "dziekiem up'a".
Hmmm.... palle teraz też ma potęgę, nawet większą niż w 8.0.... może to przez te ass stary?
/Down : No i? Boli Cię to? Może ktoś woli expić niż napier**lac skille 24/7? Jak Ci nie pasuje knight to se też zrób druida!
ja się zgadzam z Riten_lum ma racje ponad 60% ludzi zrobiło druid'ów
i musisz przeklinać i bluzgać? Nawet się nie wypowiedziałeś o filmie !
MatImmortal92
24-12-2007, 10:11
Dajcie rehosta :P
You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 54 minutes)
Podoba mi się film ;) jednak cieszę się że już w to nie gram :)
No i tekst peji :) "Znasz mnie lepiej niż ja siebie, widziałeś mnie na glebie?"
to chyba z utworu "Co cię boli" ?
~~AnpeR~~
24-12-2007, 10:27
@up
strone wczesniej jest identyczny film w wykonaniu 148 rp, teraz zepewne bedzie tam stado palkow ;)
@ iles tam up
a czemu mialby zostawic palka? Lol.. palek teraz rox od 80+ lv.
Ciekawe jakby sobie poradzil tam najt na 150+ lv...
Broni film jak zwykle fajny :) co tu duzo gadac krec wiecej, jak ktos wyzej mowil licz hell, warlocki, goroma cults, itd. To bardzo ciekawe miejsca :D
Glon Elriel
24-12-2007, 12:38
Rychu-Peja \o/
Neqromantha
25-12-2007, 20:12
Jak ktos jeszcze powie, ze paladyn jest slaby po tym up to dam mu link do tego filmiku. Tyle expa z duzym zyskiem. Kiedy bede mogl tak samo swoim EKiem? Na 300 lvl? Nieeeee, bo i tak bede sie tyle samo leczyl fluidem co teraz! Hail up!
Pewnie jak zwykle filmik w twoim wykonaniu będzie spoko :D
Filmik roxando moim 112 ek tak bym nie po expil a palek + ass star hmm piekne..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.