Pokaż pełną wersje : Jedno czy 2reczna?
Jestem drutem na 13lvlu :P i nie wiem jaka bron bedzie lepsza dla mnie.
War hammer czy dragon hammer?? Mam zamiar kupic w tym tygodniu pacc i expowac na darashi. Narazie nie mam zadnej z wymienionych broni bo nie wiem co lepsze. Bo w sumie roty i tak duzo nie robia na P set a moze nawet noble arm.. mozecie mi pomuc??:P
P.S.
W sumie to i tak tylko roty do 25lvla zostaja bo niby najlepiej wtedy zaczac expowac z runami...
Karteazusz
01-11-2004, 19:21
Według mnie to d-hammer RuLeZz... Dlaczego? Bronie jednoręczne są lepszym rozwiązaniem, gdyż możesz jeszcze mieć tarczę, a jaki Ci hit wejdzie - to wszystko zależy od skilli, jakie masz (druid, hmmmm... 18/18 na 13 lvl. ? )...
Ostra-paladynka
01-11-2004, 19:32
Mojemu druidowi 15lvl z w hammerem noble armor p legs i dark helmet roty robily spustoszenie hp ;( Więc ja polecam d hammera i jakiegos shielda nie musi być jakiś super :]
Externus
01-11-2004, 19:33
Ja bym walil W-hamcem. Znacznie szybszy exp, a to, że cie potworki pojada troche hp wiecej da sie jakoś znieść. Zawsze jak grałem sorcem lub drutem to używałem war hammera i zawsze byłem zadowolony.
Karteazusz
01-11-2004, 19:46
Mojemu druidowi 15lvl z w hammerem noble armor p legs i dark helmet roty robily spustoszenie hp ;( Więc ja polecam d hammera i jakiegos shielda nie musi być jakiś super :]
Co do tarcz - polecam beholder shield`a. Dobre rozwiązanie dla leveli 15-20. Jest on w miarę tani (1 BP UH i jesteś posiadaczem tego shielda). Polecam!
Jednoreczna, jednoreczna, i jeszcze raz jednoreczna, dla kogos takiego jak drut, ktory ma kiepawe skile jednoreczna bron to samobojstwo lub strata uh :P
pozdro
LORD VOLDEMORT
01-11-2004, 19:59
Co do tarcz - polecam beholder shield`a. Dobre rozwiązanie dla leveli 15-20. Jest on w miarę tani (1 BP UH i jesteś posiadaczem tego shielda). Polecam!
Malt klopot na jakim ty serwie grasz bo ja pacera :P :P :P :P i tam beholder shield kosztuje 4k - 5k ja polecam dragon shield :D :D :D
Karteazusz
01-11-2004, 20:14
Malt klopot na jakim ty serwie grasz bo ja pacera :P :P :P :P i tam beholder shield kosztuje 4k - 5k ja polecam dragon shield :D :D :D
LoL. No to co, mam sobie kupić dwarven shielda? Rozumiem, że na niektórych serwerach to trochę kosztuje, ale to nie jest aż taka duża suma. Zauważ, że to jest jeszcze druid, a więc przychód z runków jest duży.
Najt of Destrukszyn
02-11-2004, 17:54
D hammer i shield jest do nabijania wolniejszego aczkolwiek bezpiecznego expa. Za to z W hammerem bedziesz bił mocno i tracił hp. Zależy jak chcesz. Szybko i trudniej czy wolno i łatwo.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.