Pokaż pełną wersje : Your Account Is Banished
Dravo_Kerrado
24-12-2007, 11:39
Wiec tak dostalem nieslusznego bana X(
Mam pytanie gdzie ja moge to jakos wyjasnic? bo fajny prezent dostalem na gwiazdke ....
Banished: until Jan 23 2008, 09:00:14 CET because of hacking
Nigdy nie uzywalem botow (no moze kiedys tam, ale nie na tym koncie)
Prosze o pomoc (wiem ze jest przyklejony temat z cipsoft sux ale ja chce sie zapytac.., ale zalic) ;(
marlos10
24-12-2007, 11:43
Ehhhhh... Tylko ty znałeś acc i pass do swojego konta? Bo może to twój "kolega" się bawił? A może to Ty wysyłałeś hack-linki?
Jeśli nie to musisz napisać do GM odwołanie i nie denerwuj się tak...
Avallach
24-12-2007, 11:49
Nigdy nie uzywalem botow (no moze kiedys tam, ale nie na tym koncie)
A moze kup słowniczek -.-
Masz Bana za podawanie Hack-Linkow tak zwanych, lub poprostu hackowanie ^^
Bekaojad13
24-12-2007, 11:59
Pocieszyc cie?! Tez dostalem bana!!!!!!!!!!!!!! Za to ze na tym takim hmmmm (jak w tibi.com w charackterach sie wchodzi i wpisuje danom posatc to tam taki comment jest) to tam napisalem Buy Pacc i mnie zabanowali. Napisalem do GM
What?! It`s a Joke!!!!!
Lechista
24-12-2007, 12:30
a ja powiem tak:
Wesołych Świąt. Starajcie się przez te Święta nie myśleć o Tibi :D
@Topic
Nic nie poradzisz.. na ile dostałeś bana ?? 7dni? Jakoś musisz wytrzymać :D
No za nic bana chyba nie dostałeś, co ?
Może ktoś znał numer i hasło do Twojego konta i się "zabawił".
Albo po prostu sam w swojej nieświadomości naraziłeś się na bana.
Tomaszewski
24-12-2007, 12:39
oh ojcze moj ty biedny... kto zorganizuje znowu glupiego hunta, lub kto pomoze mi trenic ;/
recze za niego ze nie Pkuje , linkow nie wysyla , botow nie uzywa.
----
Emilia.
Dravo_Kerrado
24-12-2007, 13:21
7 dni to bym nie plakal.... ale bez przesady 30 dni... Napisalem juz odwolanie i mysle ze sie uda :cup:
A ja mysle, ze sie nie uda. Musiales gdzies w grze podac jakis link. Wszelkie linki do nie-supportowanych stron przez Tibia.com sa brane jako hack-linki. Wiec ban jest sluszny.
A co do bana za comment "Buy PACC", jest on takze w pewien sposob sluszny - PACC z gp jest legalny, ale nie mozna reklamowac sie w grze.A odwolywanie "What?! It's a joke!!!!" nic nie da.
Bekaojad13
24-12-2007, 14:21
Szczescie ze mam tydzien ale no coz.... i tak nie wytrzymam;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
K, ale czy możliwe jest odwołanie i czy zapisze sie to w Criminal Record. No, ja za niego poręczam nie używał hacków ani nie podawał passów rodzicne.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.