zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jestem paladynem......

osawwy
24-12-2007, 15:19
Mam skile
46/30
15lvl
3mlvl
I mam takie pytanie.
jakiej broni mam używać?,jakie eq powinienem miec?,na jakie potwory powinienem chodzić?.
:)
Kres Artus. Candia

Lunarej
24-12-2007, 16:05
Cóż jeżeli chodzi o eq to radze Plate Legs, Blue Robe / Plate Armor , Spear / Bow. Jeżeli chodzi o potwory to nie wiem :D

Adrican
24-12-2007, 21:17
najlepsze eq dla Palka to
-Blu robe
-Crown helmet
-Plate legi (jak masz kase zmieniasz na lepsze)
-speary,łuk.kusza
-Bohy

Jak chcesz efektywnie pallem grac wskilluj ok 70 dista i zdobądź które wymieniłem i będzie git

Moja profesja :mag: i wale z wanda xD

Adrican
24-12-2007, 21:19
sorki zapomniałem dopisać expić mzoesz na rotwormach koło Venore na fibuli albo Dwarfy pierw zwykłe i soldy a później guardy

kazik111
26-12-2007, 10:50
@up naucz sie editowac

Nadzienie
26-12-2007, 11:06
double post ;/ sorki

Nadzienie
26-12-2007, 11:07
Ja na tym lvlu używałem łuku lub zwykłych spearów. Na 15 lvl powinieneś miec p seta etc. taki podstawowy a udoskonalaj go do momentu kiedy bedziesz miał:
Platinium Ammy ( Tanie i Dobre 2arm)
Crusader Helmet (Dobra obrona troche ciężki ale B Set to nadrabia :) )
Blue Robe (Nie trzeba komentować :D )
Blue Legs (Dodane po update ważą 18 oz a obrony tyle co c legsy na dzień dzisiejszy kosztują okolo 30-40k)
Vampire Shield (ja uzywam Royal Spearów dlatego tarcza sie przydaje)
Boh(Podstawa każdego palla czyli dobre buty!! :) )
Expic możesz w kopalniach -1,-2 i możesz próbować pojedyńcze respy Guardów ale uważaj :)
Fajnie się też expi takim lvl na Foldzie :) (Lodowa Wyspa)

Pozdrawiam, Wesołych Świąt! ;)

ripper
26-12-2007, 11:43
Używaj zwykłych spearów, ponieważ można z nich expić dość długo i w miarę efektywnie. Na 15 lvlu wystarczy ci steel helmet, p set, dwarven shield i leather boots. W praktyce zmienić je najlepiej wraz z questami, jakie będziesz wykonywać, chyba żeś niecierpliwy i bogaty, to wtedy możesz kupić eq szybciej. Wbrew temu co sądzą niektórzy, bohy wcale nie są takie ważne, bo przed 40 lvlem (a na dobrą sprawę dużo później) nie mają zbyt sensownego zastosowania, a potencjalna strata 35~k jest bolesna.