Pokaż pełną wersje : Jak ja kocham inteligentne łańcuszki...
Dr.Unknown
01-11-2004, 20:05
6155060 (20:01)
Natychmiast wykasuj GG na interii podaja iż rozesłane zostały programy gg i łańcuszki z wirusami trojan, i love you i innymi!! To nie żart!!Ocal tez innych!!
Dr.Unknown (20:01)
SPIER.DA.LAJ~
Dr.Unknown (20:01)
to jest jeden z tych łańcuszków chyba'-.-
6155060 (20:02)
kuwa nie to nie
juz se rób formata
Dr.Unknown (20:02)
cipe
jak nie wierzysz!!!!!
Dr.Unknown (20:02)
baj, baj
------
Kiedyś jeszcze inny wmawiał mi, że gg będzie płatne od pierwszego i żeby wysyłać ten łańcuszek na znak protestu'-.-
ok dwa lata temu dostalem
Nasza córka jakastam (tutaj imie) umrze ! potrzebujemy bardzo rzadkiego typu krwi! pomoz nam! Rozeslij wszystkim ten lancuszek bo corka umrze nam w pzreciagu 2 miesiecy!
I jakies cztery dni temu to samo -.- Nie powinna juz umrzec ? -.- W ogole to *******a jest.. Ja to olewam, a jak pisze cos "umrzesz" albo "nieszczesliwie sie zakochasz" to ja odpowiadam "Ahh, tak mi smutno :(((" I olewam -.-
W ogole to jest gowno blokujace tylko serwery gadugadu -.-
Mr LaMeR
01-11-2004, 20:18
To jest idiotyczny łańcuszek SRANIA NA ŁAŃCUSZKI. Jeśli srasz na łańcuszki szczęścia, wyślij ten łańcuszek wszystkim (łącznie ze mną). Jeśli wyślesz go 5 osobom - nic się nie stanie. 10 osobom - nic się nie stanie. 15 osobom - też się nic nie stanie. 20 osobom - zgadnij, co się stanie. 666 osobom - też się, k***, nic nie stanie! Otóż to: nic się, k***, nie stanie! Ania nie wysłała łańcuszka i nic się jej nie stało, Adam wysłał łańcuszek i nic mu się nie stało. Romek nie wysłał łańcuszka i przejechał go tramwaj, ale nie wiadomo, jaki był tu związek z łańcuszkiem!
ja tez lancuszkow nie lubie ale ten lancuszek srania na lancuszki jest bardzo fajny :P
Nie, plx !!11! nie :P. Mam dosyć tego na gg... kto z Was dostaje więcej niż 7 łańcuszków szczęścia tygodniowo kończyna w górę. Plz, ni piszcie tu ich, bo IQ spadnie na forum poniżej teperatury pokojowej, do której dzielnie doprowadzili moderatorzy systametycznie banując tych z poniżej 20 IQ.
A serio to każdy, chyba że to kumpel dla jaj chce pokazać co mu przyszło, kto wysyła do mnie łańcuszek ma najpierw ostrzeżenie, a potem Ban [czyt. zablokowanie, hail moderatorom z pewnego forum, którzy wyrobili u mnie skrzywienie :P]
@łańcuszek srania na łańcuszki: znam go, był w CDA chyba, brechtałem za pierwszym razem. :P
Dr.Unknown
01-11-2004, 20:43
To jest idiotyczny łańcuszek SRANIA NA ŁAŃCUSZKI. Jeśli srasz na łańcuszki szczęścia, wyślij ten łańcuszek wszystkim (łącznie ze mną). Jeśli wyślesz go 5 osobom - nic się nie stanie. 10 osobom - nic się nie stanie. 15 osobom - też się nic nie stanie. 20 osobom - zgadnij, co się stanie. 666 osobom - też się, k***, nic nie stanie! Otóż to: nic się, k***, nie stanie! Ania nie wysłała łańcuszka i nic się jej nie stało, Adam wysłał łańcuszek i nic mu się nie stało. Romek nie wysłał łańcuszka i przejechał go tramwaj, ale nie wiadomo, jaki był tu związek z łańcuszkiem!O kur.wa rozwaliłeś mnie! hahaha, tramwaj!! haha
Hmm, ja rowniez kocham te lancuszki. Mam gg juz od ponad roku i zdazylem je naprawde znienawidziec. Prawie codziennie jak wlaczam gg to 4 dostaje...
Powtarzam ludziom, zeby skonczyli z tym przesylaniem. Oni ok, spoko juz ine bede...A nastepnego dnia wlaczam i znowu...
mnie najbardziej bawi lacuszek "uwaga za 2 dni gg bedzie platne jak nei chcecie zeby bylo platne wyslicie esemsa na 7*** albo wslicie do 10 nastepnych osob" ;)
po pierwsze... nienawidze lancuszkow!!!
ale jeden mi sie spodobal z tych milionow...
Szklanka wódki (250 g) zabija około 1000-2000 komórek nerwowych w naszym mózgu. Komórki nerwowe się nie regenerują. Ludzki mózg składa się z około 3 miliardów komórek nerwowych, z czego używamy na co dzień około 10% z nich. Zatem około 2,7 miliarda komórek są nie potrzebne. Szklanka wódki zabija 1000 komórek nerwowych. Człowiek może bez obawy o swoje zdrowie wypić 2 700000 szklanek wódki. Przeliczamy: 1 butelka (750 g) = 3 szklanki, zatem 2 700 000/3 = 900 000 butelek. Zakładając że maksymalny wiek przeciętnego alkoholika wynosi 55 lat, a zaczyna on pić, powiedzmy mając 15 lat, to mamy 40 lat stażu. Przeliczamy lata na dni: 40 * 365 = 14600 dni picia. Jeżeli możemy wypić 1 080 000 butelek bez obawy o nasze komórki nerwowe to: 900000/14600 = 62 butelki wódki dziennie. Wniosek: Aby umrzeć z braku komórek nerwowych musielibyśmy pić po 20 butelek wódki na śniadanie, 20 na obiad i 30 na kolację.... -> podaj dalej zeby ludzie wiedzieli jak pic, niech ustawa o trzezwosci nie ma szans na bycie
Zaknafenian Do'Urden
01-11-2004, 23:42
To jest idiotyczny łańcuszek SRANIA NA ŁAŃCUSZKI. Jeśli srasz na łańcuszki szczęścia, wyślij ten łańcuszek wszystkim (łącznie ze mną). Jeśli wyślesz go 5 osobom - nic się nie stanie. 10 osobom - nic się nie stanie. 15 osobom - też się nic nie stanie. 20 osobom - zgadnij, co się stanie. 666 osobom - też się, k***, nic nie stanie! Otóż to: nic się, k***, nie stanie! Ania nie wysłała łańcuszka i nic się jej nie stało, Adam wysłał łańcuszek i nic mu się nie stało. Romek nie wysłał łańcuszka i przejechał go tramwaj, ale nie wiadomo, jaki był tu związek z łańcuszkiem!
CUUDOO stary rzadzisz !!!! taki++++++++= dla ciebie ^^ tramwaj...omfg :D
Hegemmon
02-11-2004, 00:31
Kiedy do mnie ktoś przyśle taki łańcuszek to grzecznie zwracam się do tej osoby z tekstem typu:
"Kufa, jeszcze jeden łańcuszek do mnie wyślesz to dodam cie do listy zbanowanych a twoj numer gg rozpowszechnie na jakiejs stronie z anonsami erotycznymi z dopiskiem (Jaś, lat dwanaście, lubi innych chłopców)."
Łańcuszki to coś, czego w gg nienawidzę najbardziej ^.-
Iris on Eternia
02-11-2004, 11:34
A ja znam najlepszy sposób. Każdemy kto wyśle ci łańcuszek podajesz link www.b.wazne.prv.pl i dajesz bloka :)
My kochac lancuszki!
wybrany
przez
Żabkę,
co
oznacza,
że
jesteś
świetnym
Przyjacielem!
Będziesz
miał
szczęście
przez
dwa
lata
jeśli
wyślesz
to
do
8 osób
lub
więcej.
A
jeśli
wróci
to
do
Ciebie
Wtedy
będziesz
wiedział,
że
jesteś
prawdziwym
Przyjacielem...
Musisz
to
przesłać
dalej
w ciągu
5 minut,
albo
Twoje
Szczęście
Zniknie
jezeli wyslesz tą wiadomość do 11 osob, na Twoim monitorze pojawi sie maly filmik video. Nie pytajcie, jak to dziala,ale dziala naprawde!
Dobrej zabawy-jak się pokaże to chyba padniesz
Prześlij tą wiadomość wszystkim , których masz na gg a dowiesz się co o Tobie myślą inni. Każdy odeśle Ci tą buźkę, która wyraża jego uczucie do Ciebie. A buźki są następujące:
-- Kocham Cie!
-- Szaleje za Tobą!
-- Chcę Cię mocno uściskać!
--Chcę Cię pocałować!
--Myślę o Tobie!
--Jesteś dla mnie aniołkiem!
--Podobasz mi się!
--MmM.. Zakochałem/am się w Tobie!
--Chcę Cię bliżej poznać!
--Mam dla Ciebie kwiatuszek!
--Fany KOKSIK z Ciebie!
--Fajną masz pupcie!
-& Chcę się z Tobą lizać!-- slonko Ty moje!-Bardzo Cię lubie!
--Jesteś spoko!
Ps.Brak emotek
Te dwa, ktore sie ostaly (w moim archiwum, niedawno usuwalem).Zazwyczaj odpowiadam
To jest wspanialy lancuszek SRANIA NA LANCUSZKI.Skopiuj sobie go na dysk, kiedys moze ci sie przydac. Pamietaj - zawsze wysylaj go komus, kto wyslal ci lancuszek.Bedzie to oznaczalo, ze srasz na ten lancuszek.Jesli wyslesz to :
-1osobie : nic sie nie stanie
-5osobom : nic sie nie stanie
-10osobom:zgadnij co sie stanie?
-50osobom : wlasnie - nic sie nie stanie
666osobom-tez sie ****a nic nie stanie.
Jas wyslal lancuszek i nic mu sie nie stalo.Asia nie wyslala lancuszka i nic sie jej nie stalo.Romek wyslal lancuszek i za*******il go tramwaj, ale nie wiadomo, jaki byl zwiazek z lancuszkiem.
Na szczescie wiekszosc lancuszko-rozsylaczy to dziewczyny ;) Puć bżytka moze sie szczycic :P
Matheous
02-11-2004, 20:25
Lancuch sr... na lancuchy jest 100 razy smieszniejszy gdy sie zamieni 'przejechal' na 'zapier.dolil' po prostu z bracikiem brechtalismy sie z tego kilka dni:P
Raz zdenerwowany lancuchami wyslalem wszystkim osobm od ktorym dostalem lancuszek swoje wlasne debilne rzeczy, tj lancuszki wymyslane na poczekaniu 0_o wymyslenie debilstwa i dodanie na koncu wyslij do wszystkich nie ejst trudne:P
A, byl jeszcze jeden fajny lancuszek, o Wiesku... Nie pamietam dokladnie, ale lecial jakos tak:
Wiesiek umiera. Chory jest na Kur.ewską Abrakadabre Czachy, znana tez pod nazwa KAC. Ale jest jeszcze szansa... Kazda osoba, ktora dostanie ta wiadomosc i rozesle ja wszystkim znajomym, daje Wieskowi 1 rubel bialoruski. Potrzebujemy 1,30 zl na kefir dla chorego i byc moze starczy na regeneracyjna zupke chinska. Jak dotad zebralismy 83724984732947 rubli bialoruskich, co jest rownowartoscia 30 groszy. Pomoz Wieskowi!
Na pewno spalilem, ale to bylo cos w tym stylu:P
Zielevitz
02-11-2004, 21:28
Taaa... Ja kiedyś dostałem taki łańcuszek:
TO jest pieprzony łańcuszek. Wyślij go komukolwiek to obije ci ryj,
. jeśli wyślesz go pięciu osobom to zabije twojego psa. Jeśli 10 osobom to utne ci pałe i powiesze nad lóżnkiem jako talizman, 15 osób wybije ci oczy, 20 osób wsadze ci łyzeczke do kawy w dupe, wszyscy którzy masz na gg to zabije twoją matkę, babcie, dziadka i spale twój dom.
LOL :)
Chopkers
02-11-2004, 21:48
mi sie qfa te lancuszki znudzily po drugim :P
tak sie wqurwilem bo z nudow zacząłem czytac to skonczylem pol godziny pozniej X(
OMFG WTF i doing???
nie dosc ze stracilem pol godziny to i tak nic z tego niewyszlo bo poco są w koncu łańcuszki:P??
zeby pożądnym obywatelm Dupe truc X(
Ostatnio mialem taką technike ze blokowalem wszystkich co mi lancuszki przysyłali.
w ten sposób mam 2 osoby na liscie:P
-siebie
-ciemne dropsy.
Radek 666
02-11-2004, 22:08
A ja dostalem bardzo fajny łańcuszek:
Ziemniaki pozdrawiają buraki. Wyślij to wszystkim z twojej listy jeśli nie chcesz być burakiem.
Zaknafenian Do'Urden
02-11-2004, 22:28
A ja dostalem bardzo fajny łańcuszek:
Ziemniaki pozdrawiają buraki. Wyślij to wszystkim z twojej listy jeśli nie chcesz być burakiem.
Ja nie twierdze ze jestem yntyel...inytel...itel...ital...no mundry ale ja ni kumac
o co biegac w ten lancuszek nie wiedziec smieszne :cyclops: :glupek:<tylko bez tej strzalki ;) >
omg
to moze byc offtopic ale w koncu to jest o GG :P
mianowicie kumpela ma calkiem fajny status :P
"myślisz że możesz zrobić wszystko??
to trzaśnij drzwiami obrotwymi" :)
Shanhaevel
03-11-2004, 17:37
Albo dać adres www.jakzemnarozmawiac.prv.pl (http://www.jakzemnarozmawiac.prv.pl) :D
Offtop: "Uśmiechnij się, jutro możesz nie mieć zębów!" :D :D
Raz dostałem od kolegi prześmieszny łancuszek listowy, pokładałem się ze śmiechu przez dobre parę minut :D Nie mam go całego, więc napiszę mniej więcej jak to wyglądało.
"TO JEST KOLEJNY KUR.WA LANCUSZEK SZCZESCIA. JESLI WYSLESZ GO DO 4500 ZIOMUW W CIAGU 30 SEKUND TO BEDZIESZ MIAL FUKSA I ZNAJDZIESZ DWA ZETY NA ULICY. A JAK NIE TO ZAPIER.DOLE CIE NIE ULICY RAZEM Z KUMPLAMI JAK BEDZIESZ DO DOMU WRACAL!!! STEFAN NIE WYSLAL I ZNIKNOL. JOASKA NIE WYSLALA I WALNELA SIE O FRAMUGE. ZENON TEZ NIE WYSLAL I JECZY U MNIE W PIWNICY. PAMIETAJ TO NIE ZARTY KUR.WA!!"
Btw. Ten z tramwajem rox =P
she_devil
03-11-2004, 20:30
omg
to trzaśnij drzwiami obrotwymi" :)
Ja znam inną wersję, którą równiez miałam w opisie: Wszystko sie da zrobic, ale trzasnąć obrotowymi drzwiami się nie da. :P
http://www.jakzemnarozmawiac.prv.pl
www.manka.info plx?
Next lancuszek otrzymany dzis wieczor:
Dzien dobry.Chcialem skontaktowac sie z numerem telefonu 555-555.Zadzwonilem pod ten numer, ale facet odpowiedzial, ze jest to numer 55-55-55.Mam dylemat, nie wiem jak dodzwonic sie pod numer 555-555.Jesli wiesz jak to zrobic - zadzwon do mnie i mi powiedz.Jesli nie - wyslij ta wiadomosc komus na twojej liscie.Moze mu uda mi sie pomoc....
Dr.Unknown
11-11-2004, 15:56
AA kur.wa pomocy, czytajcie do końca!!!
Kogo kochasz. Uczyni to cud. Ten list został wysłany do Ciebie na szczęście. Oryginał jego znajduje się w Nowej Anglii.
List ten okrążył cały świat 9 razy. Teraz szczęście zostało wysłane do Ciebie.
Otrzymasz szczęście w ciągu 4 dni od daty otrzymania tego listu, jeżeli go odeślesz dalej.
To nie żart. Otrzymasz je na pewno!
Wyślij ten list do ludzi, o których wiesz, że potrzebują szczęścia. Nie wysyłaj pieniędzy,
ponieważ szczęścia nie można kupić- nie ma ono ceny. Nie zatrzymuj tego listu.
On musi opuścić twoje ręce w ciągu 96 godzin.
Oficer RAF-u otrzymał 70 tysięcy dolarów. Jacek Włod wygrał 40 tysięcy i je stracił ponieważ przerwał ła¨˝cuch.
Natomiast Gorawale stracił żonę w ciągu 6 dni po otrzymaniu listu. On zawiódł cyrkulację tego listu, mimo tego, że przed śmiercią żony wygrał 95 tysięcy dolarów na loterii.
Pieniądze zostały przyniesione do jego domu w cztery dni po tym, gdy zdecydował się wysłać ten list.
Proszę wysłać 20 kopii tego listu, zobacz co się stanie w ciągu 4 dni. Ła¨˝cuch pochodzi z Nowej Anglii i został napisany przez misjonarza w Solvi Donte( Ameryka Południowa).
Ponieważ kopie muszą krążyć po świecie, musisz wysłać je do znajomych i przyjaciół.
Po kilku dniach otrzymasz niespodziankę. To prawda nawet jeśli nie jesteś zabobonny.
Zwróć uwagę na Contantina p. Otrzymał ła¨˝cuch w 1968 roku. Poprosił sekretarkę o sporządzenie 20 kopii i wysłał je. Parę dni później wygrał 2,9 milionów dolarów na loterii.
Amella Wiel. Kierownik biura, otrzymała list i zapomniała, że list musi opuścić jej ręce
W ciągu 96 godzin. Utraciła pracę. Później po odnalezieniu tego listu wysłała 20 kopii.
Niedługo dostała lepszą pracę.
Dolan Maranita otrzymał list. Nie uwierzył, wyrzucił go. Po 9 dniach ZMARŁ
Dwimenor
11-11-2004, 16:24
Re:she_devil & Zyraf
"Wszystko jest możliwe, tylko trzasnąć dzwiami obrotowymi się nie da"
Tekst usłysząłem kiedy od kolegi(lubi takie powiedzonka:D). Przez pewien dłuższy okres czasu figurował w kolorowej wersii jako mój podpis na forum.:kilof:
Mnie też wnerwiają te łańcuszki o oto 1 z najgłupszych:
Przesylam to do lubianych osób, czyli Ciebie. Jutro o 13.25 stanie sie cos
dobrego,przygotuj sie na najwiekszy szok swego zycia....ktokolwiek przerwie ten list
łańcuchowy będzie miał przeklęte związki. W ciagu najblizszych 5 dni zakochasz SIE Z
WZAJEMNOSCIA. Jesli juz jestes zakochany/a to w ciagu tych 5 dni czeka cie mila
niespodzianka.A jesli kochasz kogos skrycie, to mozesz byc pewien/na ze najdalej za 5 dni
ta osoba zwroci na Ciebie uwage. Jedyne co musisz zrobic to rozeslac te wiadomosc do
15osób w ciagu godziny od odczytania jej.Jesli tego nie zrobisz LETNIE SZALEŃSTWO nie
zadziala na Ciebie. UWAGA TO NAPRAWDE DZIAŁA.
Dr.Unknown
11-11-2004, 16:49
Mnie też wnerwiają te łańcuszki o oto 1 z najgłupszych:
Przesylam to do lubianych osób, czyli Ciebie. Jutro o 13.25 stanie sie cos
dobrego,przygotuj sie na najwiekszy szok swego zycia....ktokolwiek przerwie ten list
łańcuchowy będzie miał przeklęte związki. W ciagu najblizszych 5 dni zakochasz SIE Z
WZAJEMNOSCIA. Jesli juz jestes zakochany/a to w ciagu tych 5 dni czeka cie mila
niespodzianka.A jesli kochasz kogos skrycie, to mozesz byc pewien/na ze najdalej za 5 dni
ta osoba zwroci na Ciebie uwage. Jedyne co musisz zrobic to rozeslac te wiadomosc do
15osób w ciagu godziny od odczytania jej.Jesli tego nie zrobisz LETNIE SZALEŃSTWO nie
zadziala na Ciebie. UWAGA TO NAPRAWDE DZIAŁA.Jakbym tego grubasa karłowatego w okularach co pisze te wszystkie łańcuszki to bym mu palce obcioł:S
Ja wczoraj dostałem lepszy:
" Cześć! pewnie mnie nieznasz, ale chciałbym żebyś dodał mnie do swej listy! Roześlij to każdemy, bo jak nie to spotka Cię nieszczeście a mianowicie nie będziesz mieć mnie na swojej liście, rozumiesz?!"
Dr.Unknown
13-11-2004, 14:57
NEeeeext.
To Miś dzieki któremu w przciągu tygodnia twoja sympatia powie Ci słowo "KOCHAM CIE" i spełni się jedno twoje życzenie. Jeżeli nie wyślesz Misia przynajmniej 8 osobą przez rok nie usłyszysz szczerego wyznania a twoje życzenie bedzie miało przeciwny skutek. Dziś o północy twoja prawdziwa miłość zrozumie że cie kocha. potem coś dobrego wydarzy się tobie jutro pomiedzy 13 a 16,może się stać wszędzie, w szkole, poza nia wszedzie..., Przygotuj się na największy szok swojego życia . Jeśli przerwiesz ten łańcuszek, będziesz mieć 10 złych związków przez
A teraz wyślij to wszystkim znajomym,ich więcej ich masz tym lepiej.
Jeśli wyślesz tą wiadomość:
5 osobom - będziesz miał szczęście przez 1 dzień
10 osobom - będziesz miał szczęście przez 3 dni
15 osobom - twoje życzenie się spełn
ta gg płatne.... tam był nr. 79xx czyli koszt smsa to 10zł, czyli moja koleżanka nie wiedziała i tam wysłała :P a to ściema -.-
albo: wyślij to 20 osobom to twoja dziewczyna się w tobie zakocha -.-
jednym słowem te lańcuszki to lista pryszczy na dupie!! X(
UWAGA UWAGA!!!!!
NOWU ŁAŃCUSZEK OD MOJEJ KUZYNKI :/ (NAWET RODZINA :()
Magda (20:04)
1. Chłopiec z dziewczyną może chodzić od 13lat
2. Chłopiec powinien być starszy(ale nie musi)
3. Ostre spojrzenie tzn. pocałuj mnie
4. Spojrzenie z ukosa tzn. Kocham Cie
5. Pocałunek w usta znaczy miłość
6. Każdy kochający chłopak pyta czy może pocałować
7. Położenie rąk dziewczyny na ramieniu znaczy Kocham Cię
8. Położenie rąk chłopca na kolanach dziewczyny znaczy spójrz mi w oczy
9. Dziewczyna nie powinna pierwsza całować
10. Przy pocałunku nie ściskaj ust
11. Przy pocałunku dziewczyna powinna trzymac chłopca za szyje, a on ją w pół
12.Na 2h przed całowaniem nie można palic i pic
13.Jeżeli chłopak całuje dziewczyne, a ona zamyka oczy tzn. że go kocha
14.Jezeli chłopak kocha dziewczynę to powinnien to powiedziec przy pierwszym pocałunku
15. Po pocałunku nie powinno dojśc do innych rzeczy
16. Jeżeli chłopak umawia się z dziewczyna i nie przychodzi znaczy że nie kocha
17. Jezeli chłopak daje dziewczynie zgaścic zapałkę tzn. chce ją pocałować
18. Dziewczyna powinna być szczera wobec chłopca
19. Chłopiec po 2-óch miesiącach powinnien wyznać milosc
20.Chłopiec nie powinnien wyznawac miłości w liście
21. Dziewczyna nie powinna narzucac się chłopcu
22. Jeżeli chłopak puści do dziewczyny oczko znaczy że mu się podoba
23. Chłopiec powinnien wiedziec ze milczenie oznacza zgodę
24. Gdy chlopiec ściska dło¨dziewczyny tzn. że ją kocha i za nią szaleje
25. PRAWA RĘKA DLA WSZYSTKICH, LEWA DLA JEDNEGO
26. Gdy chlopak weżmie prawa ręke dziewczyny tzn. ze chce ją pocałować
27. Pocałunek zaskakujący jest oznaką gorącej miłości
28. Ponad 50 pocałunków(1 min) szkodzi zdrowiu
29.Jeżeli chłopak chce pocałować dziewczynę a ona nie chce to nie ma prawa jej zmusić do tego.
Prześlij to przynajmniej do 10 osób. Jeśli zrobisz to w ciągu najbliższej godziny jutro będziesz mieć szczęsliwy dzie¨działa](NIE ODSYLAJ DO NADAWCY)
Ja (20:06)
MAGDA!!
Magda (20:06)
co
jeszcze raz wyślesz mi łańcuszek block
nie toleruje
Magda (20:06)
poki
powtażam nie toleruję takiego spamu
Magda (20:07)
ale nie mam komu pzresylac
Ja (20:07)
-.-
Dr.Unknown
08-12-2004, 21:53
Pamiętacie urzytkownika fixiha, ten, hmmm... urzytkownik przesłał mi to, kupa śmichu...
17 czerwca 2001 19-letni Michal mial wypadek samochodowy. W wypadku
nie odniósl zadnych powaznych obrazen, lecz w trakcie rutynowych badan
nagle zaslabl. Po zrobieniu dokladnych badan okazalo sie, ze Michal ma
bialaczke. Bialaczka Michala nie jest ostra, lecz konieczny jest
przeszczem szpiku kostnego. Odpowiedni dawca juz sie znalazl, lecz
jest to kosztowna operacja. Rodzice Michala zdolali zebrac 140 000 zl,
lecz potrzebne jest jeszcze 30 000 tysiecy zlotych. Kwota ta jest
mozliwa do zebrania tylko dzieki waszej pomocy. Wystarczy, ze
przeslesz ta wiadomosc do ludzi których masz na GG - im wiecej tym
lepiej. Firma SMS-Express.com Sp. z o. o. - twórca GG postanowila
wyplacic 3 grosze, za kazda osobe która dostanie ta wiadomosc. Mozesz
uratowac Michala. Wystaczy tylko 1000000 takich wiadomosci
Pamiętacie urzytkownika fixiha, ten, hmmm... urzytkownik przesłał mi to, kupa śmichu...
17 czerwca 2001 19-letni Michal mial wypadek samochodowy. W wypadku
nie odniósl zadnych powaznych obrazen, lecz w trakcie rutynowych badan
nagle zaslabl. Po zrobieniu dokladnych badan okazalo sie, ze Michal ma
bialaczke. Bialaczka Michala nie jest ostra, lecz konieczny jest
przeszczem szpiku kostnego. Odpowiedni dawca juz sie znalazl, lecz
jest to kosztowna operacja. Rodzice Michala zdolali zebrac 140 000 zl,
lecz potrzebne jest jeszcze 30 000 tysiecy zlotych. Kwota ta jest
mozliwa do zebrania tylko dzieki waszej pomocy. Wystarczy, ze
przeslesz ta wiadomosc do ludzi których masz na GG - im wiecej tym
lepiej. Firma SMS-Express.com Sp. z o. o. - twórca GG postanowila
wyplacic 3 grosze, za kazda osobe która dostanie ta wiadomosc. Mozesz
uratowac Michala. Wystaczy tylko 1000000 takich wiadomosci
Z dnia na dzień te łańcuszki stają się coraz dziwniejsze-.-
Tow.Miki
11-12-2004, 10:57
Ja ostatnio dostałem takie coś:
Wiesiek umiera.
Jego życie kończy się w straszliwych męczarniach, których nawet on sam nie jest w stanie opisać. Wiesiek choruje na ostrą odmianę egzotycznej choroby zwanej przez specjalistów KAC (Kurewska Abrakadabra Czachy).
Znajomi oraz pani Halinka, sprzątaczka z bloku Wieśka i jednocześnie przyjaciółka rodziny twierdzą, że w obecnej sytuacji niewiele już można zrobić - Wiesiek jest skazany na śmierć. Pomyśl, jak straszne musi być życie z wyrokiem. A wszystko zacęło się tak niewinnie na imieninach u szwagra Wieśka, niejakiego Czesława Dż. ... Ale jest jeszcze szansa!
Możemy pomóc Wieśkowi!
Firma WDUPEX s.a. z Rozworowa Podlaskiego, producent czopków przeciwgrzybicznych "Solaris", zgodziła się sponsorować kampanię ratowania Wieśka. Za każde przesłanie tej wiadomości nowej osobie, firma WDUPEX wpłaca na konto Wieśka 2 ruble białoruskie. Uzbieraliśmy
już 374764687098176523,5 rubli, co jest równowartością około 26 groszy. Jeżeli uzbieramy 1,50 zł mama Wieśka będzie mogła kupić mu mineralkę w osiedlowym sklepie spożywczym i jej syn będzie uratowany (być może wystarczny nawet na regeneracyjną zupkę chińską). Tak więc nie czekaj!
Los Wieśka leży w twoich rękach! W tak łatwy sposób możemy mu pomóc...
(O właśnie znowu rzyga)
Precz z łańcuszkami!
Vegefa Ziom
11-12-2004, 11:21
wyślij to wszytskim osobom jakie masz na GG. Blokujcie numer gg:8603660 (gg:8603660) pod tym numerem kryje się 38 letni facet, który podaje się za 14 latnia dziewczynkę z Częstochowy. UWAŻAJ NA TEN NUMER ! On przesyła WIRUSY ! Jeżeli wyślesz to do 25 osób w Twoim komputerze pojawią się śliczne, specjalne GIFY do GG Za darmo i bez wirusów. ! POŚPIESZ O M G... I takich około 5 na dzień..
teraz moje:
PRZECZYTAJ TO I PRZESLIJ DALEJ BARDZOWAZNE jesli usuniesz ten list... bedzie to oznaczac ze na prawde nie masz serca Czesc, jestem 29 letnim ojcem. Ja i moja zona mielismy razem cudowne zycie Bóg poblogoslawil nas takze dzieckie. Nasza dziesieciomiesieczna córka ma na imie Rachel. Niedawno lekarz wykryl raka mózgu w jej malutkim ciele Jest tylko jedna droga, aby ja ocalic...operacja. TO przykre, ale nie mamy dosc pieniedzy na operacje. AOL iZDENT zgodzily sie nam pomóc Jedyny sposób w jaki moga to uczynic polega na tym, ze ja wysylam ten list do Ciebie, a ty wysylasz go do innych ludzzi. AOL sprawdza ile osób dostalo ten list. Kazda osoba która otworzy i przesle list dalej, do co najmniej trzech osób podarujemy 32 centy prosze, pomóz nam! jesli wyslesz ta wiadomosc do 11 osó, na twoim monitorze pojawi sie maly filmik video
Z ciekawości wyslałem do 11 osób i nic sie nie pokazalo ;(
and next:
to jest *wiadomosc* która przynosi szczescie w nauce ... jesli rozeslesz ja wszystkim których masz na liscie
kontaktów w tym roku zdasz wszystkie egzaminy, jesli nie odesliesz jej nikom u to bedziesz powatrzac rok...sory ale dostalem to i nie bede ryzykowac
i kolejne :D :
W poniedzialek ktos Ciebie pokocha. Stanie sie to o godzinie 12:30. Jesli nie rozeslesz tego listu w ciagu 15 min. do 20 osób nikt Ciebie nie pokocha przez 12 lat, i dostaniesz wpierdo... od kolegów. Nie wysylaj do nadawcy! ! !]
no comment :p
Dr.Unknown
11-12-2004, 12:35
to jest *wiadomosc* która przynosi szczescie w nauce ... jesli rozeslesz ja wszystkim których masz na liscie
kontaktów w tym roku zdasz wszystkie egzaminy, jesli nie odesliesz jej nikom u to bedziesz powatrzac rok...sory ale dostalem to i nie bede ryzykowac
i kolejne :D :
W poniedzialek ktos Ciebie pokocha. Stanie sie to o godzinie 12:30. Jesli nie rozeslesz tego listu w ciagu 15 min. do 20 osób nikt Ciebie nie pokocha przez 12 lat, i dostaniesz wpierdo... od kolegów. Nie wysylaj do nadawcy! ! !]
no comment :pTeż dostałem te 2, zawsze moja odpowiedz jest prosta, acz kolwiek wulgarna.
7. Lancuszki: To temat szczegolny. Nie toleruje zadnych, ale to Z A D N Y C H tasiemcow o albanskich wirusach, umierajacych dzieciakach, czy *******onych testach na szczescie. Przeslanie mi takiej wiadomosci jest rownoznaczne z totalnym brakiem szacunku do mojej osoby. Nie badzmy idiotami i nie posylajmy nikomu tych bzdur!! Jezeli mi to posylasz to jestes bezmyslnym debilem, ktory dal sie zrobic w CIULA przez innego ciula. Chcesz mi poslac lancuszek -> wy*******aj, ale to ****a juz!
zrodlo: http://jakzemnarozmawiac.prv.pl
Łancuszki to jest najorszy spam. Na gg. zablokowałem już ~50 osób od łancuszków ! Najgorsze są te te o jakichś wyimaginowanych chorych dzieciakach, aż sie chce takiego dobić po prostu jak sie to czyta. Wyjątkiem jest łancuszek srania na łancusszki....ale to tez łancuszek...
Dowizul z Inferny
11-12-2004, 22:36
z lancuszkami trzeba walczyc!! i grozic tym walikoniom z osr**ym ryjem" ze zawiadomisz admina gg o tym ze spamuja a potem mozesz modlic się ze ban ktury da admin bedzie to ban na ip!!
może sami zrbimy łancuszki? ja zacznne :
Witam , ja i moja rodzina składająca sie z 3 gejów , 2 pedofilów i jendego starego kozła wykryła chorobę która może zabić człowike jest to **** ( chackniety i po***any alkoholik ) na ta chorobe jest tylko jedno lekarstwo Bubble to postac 200lvl przyjedź do przydupasia dolnego pojdz w lewą strone prawej ulicy i spotkaj się z alfonsem kiełbasą pamietaj aby dostac bubble trzeba miec 3 podpaski i jeden bilet na film lubie łańcuszki
Prześlij to 5 osobom a dostaniesz w ryj
Prześlij to 15 osobom a na serio dostaniesz w ryj
Prześlij to 25 osobom a nie zaliczysz numerqu przez next 5000000 minut
Prześlij to 35 osobom a sie wkuriwa i wyciągne ak-47 i za*******e ci szynke z lodówki
THXALL RIGHTS BY GORGI :P
Ja dostałem raz taki:
Zostales
> > > > >
> > > > > wybrany
> > > > >
> > > > > przez
> > > > >
> > > > > Zioma
> > > > >
> > > > > co
> > > > >
> > > > > oznacza,
> > > > >
> > > > > ze
> > > > >
> > > > > jestes
> > > > >
> > > > > fajnym
> > > > >
> > > > > Ziomalem!
> > > > >
> > > > > Bedziesz
> > > > >
> > > > > mial
> > > > >
> > > > > szczescie
> > > > >
> > > > > przez
> > > > >
> > > > > dwa
> > > > >
> > > > > lata
> > > > >
> > > > > jesli
> > > > >
> > > > > wyslesz
> > > > >
> > > > > to
> > > > >
> > > > > do
> > > > >
> > > > > 8 osób
> > > > >
> > > > > lub
> > > > >
> > > > > wiecej.
> > > > >
> > > > > A
> > > > >
> > > > > jesli
> > > > >
> > > > > wróci
> > > > >
> > > > > to
> > > > >
> > > > > do
> > > > >
> > > > > Ciebie
> > > > >
> > > > > Wtedy
> > > > >
> > > > > bedziesz
> > > > >
> > > > > wiedzial,
> > > > >
> > > > > ze
> > > > >
> > > > > jestes
> > > > >
> > > > > ze***istym
> > > > >
> > > > > Ziomkiem...
> > > > >
> > > > > Musisz
> > > > >
> > > > > to
> > > > >
> > > > > przeslac
> > > > >
> > > > > dalej
> > > > >
> > > > > w ciagu
> > > > >
> > > > > 5 minut,
> > > > >
> > > > > albo
> > > > >
> > > > > Twoje
> > > > >
> > > > > Ziomalstwo
> > > > >
> > > > > Zniknie
> > > > >
> > > > > jezeli wyslesz ta wiadomosc do 11 osob, na Twoim monitorze
> > > > >
> > > > > pojawi sie maly film . Nie pytajcie, jak to dziala,
> > > > >
> > > > > ale dziala naprawde!
> > > > >
> > > > > Dobrej zabawy-jak sie pokaze to chyba padniesz ze smiechu
Na gg jedna moja koleżanka to rozsyła. Poprostu ją blocknąłem i tyle :)
Mosquito
18-12-2004, 10:30
Huh .. to chyba ja mam farta, bo jak narazie mało łańcuszków dostaję (jakoś 1 na tydzień). Jak wy dostajecie po 5 dziennie to można się tylko zachlastać. :p
Vegefa Ziom
21-12-2004, 12:15
Huh .. to chyba ja mam farta, bo jak narazie mało łańcuszków dostaję (jakoś 1 na tydzień). Jak wy dostajecie po 5 dziennie to można się tylko zachlastać. :p Ale można też zablokować kogoś kto rozsyła tyle tego shitu, że aż głowa boli...
Sharphis de'Moon
21-12-2004, 16:46
Ja znam inną wersję, którą równiez miałam w opisie: Wszystko sie da zrobic, ale trzasnąć obrotowymi drzwiami się nie da. :P
to trzaśnij drzwiami obrotwymi"
Da się trzasnąc drzwiami obrotowymi, nie było powiedziane o co trzasnąć, ja moge np.: trzasnąć drzwiami obrotowymi o ciebie jak bedziesz przechdzil, zaden problem.
Dwimenor
24-12-2004, 15:17
Wersja light(dla znajomych)
Łańcuszek dla znajomych Magdy i Gołdzi : Ustawcie sobie status :" MIKOŁAJ NIE ISTNIEJE ... MOJE ŻYCIE STRACIŁO SENS.. http://forum.tibia.pl/images/smilies/frownx.gif " jezeli tego nie zrobicie bedziecie mieli na maxa z***anego sylwka a juz nie wspomne ze mikolaj was dopadnie gdzies w krzakach... http://forum.tibia.pl/images/smilies/biggrinx.gif jezeli natomiast ustawicie sobie taki statuS to dpotka was ogrome szczescie w postaci usmiechow MAGDY& GOŁDZI & COMPANY http://forum.tibia.pl/images/smilies/biggrinx.gif WESOŁYCH ŚWIĄT I NIE ZAPOMNIJCIE O STATUSIE !! "PS();
Wersja full(dla nieznajmomych)
To jest idjotyczny Łanicószek dla znajomyh i njeznajomyh Magdy (rzęsy) i Gołdzi: Jerzeli maż w dópje łańcószki to tym bardziej pżesyłai go dalei Bydź morze popsójeż następnej osobie chómor na śwjenta http://forum.tibia.pl/images/smilies/biggrinx.gif Dołączcie do TYSJENCY takih optymistuw jak my i podobnie jak oni óstawcje sobie statós: "MIKOŁAJ NIE ISTNIEJE ... MOJE ŻYCIE STRACIŁO SENS.. http://forum.tibia.pl/images/smilies/frownx.gif" jerzeli tego nie zrobicie bedzjecie mjeli na maxa z***ane świenta TO NAPRAWDĘ DZIAŁA; Romek nie pżesłał dalej tego łańcóżka i nie óstawił sobje opisó; zanim pojawiła się na niebie pierwsza gwiazdka zhajcała mó się hoinka a Gutka starą popieściły stadionowe lampeczki, Marcela ruwnierz tego nie zrobiła i wszystkie jej domowe zwieżaki dostały sraczki a nie wspominamy o tym, jak Mietka dopadł mikolaj w kżakah... jerzeli natomiast óstawisz sobie taki statós i prześleż to guwno dalej; spotka Cię ogrome szczescie w postaci ósmiehuw MAGDY& GOŁDZI & COMPANY http://forum.tibia.pl/images/smilies/biggrinx.gif Hojinka spali się tylko częściowo, zwieżaki dostaną sraczki ale w Wielkanoc, Róskich na stadijonie o*******i słórzba celna a Mikołaje w następne święta będą badani pod względem pedalskich odróhuw Stwożyliśmy ten łańcószek od tak sobie w kilka minet więc morze zawierać drobne <blee>ndy ale i tak nie mósi Ci sję podobać WESOŁYCH ŚWIĄT I NIE ZAPOMNIJCIE O STATUSIE !! http://forum.tibia.pl/images/smilies/tonguex.gif
I jak tu nie kochać ludzihttp://forum.tibia.pl/images/smilies/biggrinx.gif
P.S
Zostawiłem pisownię orginalną.
Edit:Co do tych dzwi obrotowych.
"Wszystko jest możliwe, tylko trzasnąć dzwiami obrotowym się nie da."
To jest orginalna wersja przysłowia.
Chodzi tu o to, że zwykłym dzwiamy da się trzasnąć o futrynę, a obrotowymi nie.
Dzwiami obrotowymi można kogoś udeżyć/przywalić/powalić/uszkoadzić/zabić itd, ale nie można kogoś "trzasnąć". Trzaska się w futrynę(jeżeli chodzi o dzwi). Można kogoś trzasnąć pięścią/deską/krzesłem/... ale wtedy to już inna historia.
Nastepny łańcuszek:
Istnieje polska strona gdzie zbierane sa pieniadze na sztuczne serce www.polskieserce.pl naciskajac na skarbonke w ksztalcie serca wspomagasz te akcje o 5groszy.To niewiele ale jest duzo ludzi z dobrym sercem. Mozesz kliknac tylko raz dziennie na te skarbonke.Wyslij ten list jak najwiekszej liczbie osob.
Nieno głupszego łańcuszka niewidziałem:(
she_devil
29-12-2004, 13:04
Da się trzasnąc drzwiami obrotowymi, nie było powiedziane o co trzasnąć, ja moge np.: trzasnąć drzwiami obrotowymi o ciebie jak bedziesz przechdzil, zaden problem.
Wlansie o to chodzi ze sie tyymi drzwiami o nic trzasnac nie da bo jak bedzies zprobowal trzasnac we mnie to ja spadne na ryj...
Hallabard
30-12-2004, 19:54
@LOLO ja dostałem coś podobnego
Mam cos dla Ciebie a sprobuj mi to przerwac , ja sama nie lubie roznych lancuszkow (sa wk...) ale to jest cos innego... Istnieje polska strona gdzie sa zbierane pieniadze na sztuczne serce : www.polskieserce.pl , naciskajac na skarbonke w ksztalcie serca wspomozesz ta akcje o 5 groszy. To nie wiele ale jest duzo ludzi z dobrym sercem. Mozesz kliknac tylko raz dziennie na ta skarbonke. UWAGA jesli wyslesz to:
15 osobom - jestes wielki duchem sercem i moze czyms jeszcze ...
10 osobom - masz 2 rece (lewe) i 2 nogi
5 osobom - jestes inwalida 3 stopnia
0 osobom - jestes warzywkiem
Przesylam to do lubianych osob. Czyli do Ciebie. Jutro o 13:25 Stanie cos dobrego , przygotuj sie na najwiekszy szok swojego zycia ... Ktokolwiek przerwie ten list lancuchowy bedzie mial przeklete zwiazki
Tu mama Karoliny. Ona jest bardzo chora. Będzie mieć operację
nogi. Groziła jej amputacja, ale jest szansa na uratowanie jej.
Operacja ta jest, niestety, bardzo kosztowna. Za każdą przesłaną
do jakiejś osoby wiadomość serwer Gadu-Gadu obiecał przeznaczyć
10 gr. Jeśli wyślesz tą wiadomość do 30 osob, pokaże Ci się
filmik komediowy. Daję słowo, uśmiejesz się! Jednak mi i
Karolince nie jest do śmiechu. Porszę cię, wyślij tę wiadomość
do przynajmniej 30 osób, a pomożesz Karolinie. Ty nic nie
płacisz, a przeznaczysz na jej operację aż 15 zł! To dla nas
bardzo dużo, a ty poświęcisz jedynie 1 minutę na przesłanie tej
wiadomości do 30 osob. Dziękuję w imieniu swoim
__________________________________________________ _______________
Najbardziej mnie dziwi jak tacy "mądrzy" ludzie próbują kogoś namówić że za kliknięcie tu i tam ta i ta osoba albo to i to konto dostaną 1 grosz :| Ja olewam takie łańcuszki
blebleble
31-12-2004, 10:14
A ja znam najlepszy sposób. Każdemy kto wyśle ci łańcuszek podajesz link www.b.wazne.prv.pl i dajesz bloka :)
A można wiedziec co to jest za link????? 8o
A oto SUPER ŁAŃCUSZEK ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Prześlij to 100 osobom, a gratis dostaniesz mikser!
Prześlij to 200 osobom, a odkurzacz CLATRONIC będzie twój!
Prześlij to 537 osobom, a każda panienka będzie cię chciała zaliczyć!
Prześlij to 666 osobom, a będziesz mógł podpisać z szatanem pakt o przedłużenie życia!
Dodatkowo, jeśli wyślesz to w przeciągu 10 minut pokaże się filmik, jak pewien kretyn wysyła ten łańcuszek! Nie wiem jak to działa, ale działa!
Jeśli nie wyślesz tego nikomu to jutro w południe zmiażdży cię tabun pędzących słoni, a dobije cię szwadron gigantycznych wiewiórek żołnierzy!!!
Patimrok
31-12-2004, 12:53
Jeśli mnie kochasz, prześlij mi 1
Jesli mnie bardzo lubisz, prześlij mi 2
Jeśli mnie lubisz, prześlij mi 3
Jeśli mnie nie lubisz, prześlij mi 4
Jeśli mnie nie nawidzisz, prześlij mi 5
Jeśli mnie nie znasz, prześlij mi 6
Jeśli nie masz o mnie zdania, prześlij mi 7
Jeśli myślisz, że jestem ładny/ładna, prześlij mi 8
Jeśli myślisz, że jestem brzydki/brzydka, prześlij mi 9
Jeśli chcesz dostać buzi, prześlij mi 10
Jeśli chcesz ze mną chodzić, prześlij 11
Jeśli kochasz mnie, jak siostre/brata, prześlij 12
UWAGA!
Prześlij tą wiadomość do wszystkich [bez wyjątków], których masz na swojej liście kontaktów, aby dowiedzieć się, co o Tobie myślą odpisz koniecznie
KU*WA jak ja nienawidze takich łańcuszków już nie wytrzymuję nerwowo, ale to faktycznie dziewczyny najczęściej rozsyłają takie łańcuszki, ale dzięki za tamte z tym wiesiem itd będę je wysyłał każdej babie jaka wyśle mi następny łańcuszek :evul:
EDIT
a z resztą już mówiłem wielu osobom na gg, żeby mi tego nie wysyłały bo to jest wku*wiające, najczęściej mówiły że spoko nie wyślą następnym razem, a potem od tej osoby łańcuszek+dopisek: jak ja cie lubie wkurzać
@ blebleble
mam do powiedzenia bardzo wazny komunikat - napisze go tutaj - moze przeczytacie - komunikat brzmi:
WY*******AC Z ŁANCUSZKAMI
TAKIE COS NICZEMU ALE TO QRWA JEGO MAC NICZEMU NIE SLUZY!!! zapycha tylko siec QRWA JEGO *******ONA MAC :} - jak wierzycie ze wysylajac 20 po*******onych wiadomosci do 20 ludzi bedziecie mieli a) wielki dom b) szczescie w milosci c) za***isty samochod d) jakies inne a nie wysylajac to jak wyjdziecie z pokoju to sie na was szafa zwali i zginiecie TO JESTESCIE PO*******ENI ;] (bez urazy) wielkie dzieki za wysluchanie ;]
(rozdalem juz 4 ignory na gg i nie chce rozdawac wiecej)
teraz troche informacji (z pierwszej lepszej strony o spamie i lancuszkach):
listy te wywoluja niepotrzebne zamieszanie, obciazaja lacza przez zbedny ruch w Sieci. Wysylajacym spamy moze tez chodzic o zebranie bazy danych adresow e-mailowych w celach komercyjno-marketingowych (chodzi oczywiscie rowniez o mail)
Co zrobic w takich sytuacjach - bo czasem nie wiemy, czy to zart, czy tez sprawa powazna? Jesli chodzi o lancuszki, osobom niewierzacym zaleca sie dalsze niedowiarstwo, osobom wierzacym przypomina sie, ze wiara w moc lancuszkow jest wykroczeniem przeciwko pierwszemu przykazaniu dekalogu (nalezy wierzyc tylko w Boga, a nie w jakies tam moce pocztowe, nawet jesli chodzi o poczte elektroniczna).
to dokladnie tam jest
UWAGA UWAGA W PIATEK O GODZINIE 22.00 PROSIMY WSZYSTKICH O BYCIE NA GG BĘDZIEMY POBIJAĆ POLSKI REKORD ŻÓŁTYCH SŁONECZEK CZY NIE CHCESZ ZOBACZYĆ JAK TWOJE GG MA SAME ŻÓŁTE SŁONECZKA NO PEWNIE ŻE CHCESZ MACIE BYĆ ROZEŚLIJ TO DO WSZYSTKICH KTÓRYCH MASZ NA GG
Nieno ten ma jakis sens ale łańcuszek jak łańcuszek nienawidzeX(
Dziś dostałem nowy:(
Prześlij tą wiadomość wszystkim , których masz na gg a dowiesz się co o Tobie myślą inni. Każdy odeśle Ci tą buźkę, która wyraża jego uczucie do Ciebie. A buźki są następujące:
-- Kocham Cie!
-- Szaleje za Tobą!
-- Chcę Cię mocno uściskać!
--Chcę Cię pocałować!
--Myślę o Tobie!
--Jesteś dla mnie aniołkiem!
--Podobasz mi się!
--MmM.. Zakochałem/am się w Tobie!
--Chcę Cię bliżej poznać!
--Mam dla Ciebie kwiatuszek!
--Fany KOKSIK z Ciebie!
--Fajną masz pupcie!
-& Chcę się z Tobą lizać!-- slonko Ty moje!-Bardzo Cię lubie!
--Jesteś spoko!
Czemu akurat ja je dostaje:(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.