Pokaż pełną wersje : Drut czy pall?
Bart3k91
24-12-2007, 19:07
Witam.Posiadam 24 pallka i 14 druta.Skille u pallka to około 60 dista.Drutem gram od nie dawna.Co doradzacie?Czym zarobie więcej kasy i kim łatwiej expic?Nie chce sobie robić nie potrzebnych problemów.
Ja bym ci radził grać dalej palkiem, no chyba że jest jeszcze opcja że all przełożysz z palka na druta to wtedy drutem byś super start miał, kasy by ci nie btrakowało, szpanowałbyś eq itd. ale ja bym ci dalej radził grać palkiem. Wybór należy do ciebie.:cup:
Pozdrawiam
balan1991
24-12-2007, 19:30
lepiej grasz pallem:lucznik: wiec pozostań przy pallku a wogule tam masz już w miarę dobre skille i możesz pójść juz expix bardziej wymagającym miejscu:elf:
pozdro
Ja bym na twoim miejscu grał Pallem.Pall na dobrych skillach nieźle wymiata i z kasą nie jest aż tak źle.
Moja profesja :mag: i wale z wand xD
szarusek
24-12-2007, 22:22
Ja też mam pala ale slaby.
Lepiej graj palem bo tam masz już lvl i fajnie się nim gra.
Ja też mam pala ale slaby.
Lepiej graj palem bo tam masz już lvl i fajnie się nim gra.
Ot to... 80 pall z 90-tym skillem to już potęga, poi dl's solo, nawet demony czy behe..... nieraz z dużym +, hity z ass starów bajka...
Keira More
25-12-2007, 13:08
Pallek!!!
Pallek rządzi i wymiata
To on będzie królem świata!
Bart3k91
25-12-2007, 14:36
Mam możliwość załatwienia 34 sorca, 35 mlvl...Opłaca się nim grać?
Ja bym wybrał Palka. Dlaczego? Otóż druidem fajnie sie gra, jednak jeżeli posiada się pacca, poza tym więcej zarobisz na pallku i masz już większy lvl.
Pozdro i powodzenia w grze.
Co do pytania z sorcem :)
Jeżeli masz dużo kasy, to graj sorcem, to jest poprostu ogrom satysfakcij, czary, magia po prostu cudo. Ale w końcu bieda zaglądnie ci w oczy ;) tzn. sorcem będzie ci się fajnie grało, ale po jakimś czasie expienia, po prostu manaski runy itd. nie będą się zwracać. I musisz mieć sporo kasy żeby efektywnie expić. No zostaje też chodzenie na słabesze potwory, ale to według mnie nuuuda :) Palem za to, loot zwróci ci straty na runki itd. jeszcze sporo zostanie. :)
Pozdrawiam
Jeśli nie masz pacca, to w ogóle nie myśl o drucie.
football'paladino
26-12-2007, 16:56
Twój wybór zależy od tego, co Ci daje więcej fun'u.
Jeśli jednak byłbym na Twoim miejscu wybrałbym paladyna, dlatego, że na 60 skillu dista potrafi sieknąć po 100+, a na wyprawach na dwarf guardy nie ma praktycznie żadnego waste. Taka moja opinia.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.