Pokaż pełną wersje : Niewiem co Wybrac?
Srajtasma
24-12-2007, 22:06
Pomozcie otuz mam taki problem niewiem co mam wybrac Xboxa 360 czy PS3?
Ja bym wziął x'a ale to twoja konsola i twoja decyzja więc ty wybierz i nie polegaj na tym co na forum napiszą.
Może JEDNAK byś poszukał ?
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=155423
Ja bym wybrał Xboxa bo dużo gier na niego robią, PS3 popularne, ale to X~ ma same premiery ;)
Capality
24-12-2007, 22:26
Jak patrzyłem w Media Markt to Xbox na takim samym TV miał lepszą grafe niż PS3
Może coś więcej, np. jakie gry lubisz, jaki masz TV/LCD, itp.?
http://foteka.pl/full/93b5924b76d92e68816ac4ddd895c2fb.jpg
oczywista oczywistosc ze xboxa. Do tego gowna ps3 sie nawet nei zblizaj a tykac to tylko kijem.
..::QRAS::..
25-12-2007, 10:55
dla odmiany wez ps2 ze wzgledu na swietne rpgi
Johnny121
25-12-2007, 16:06
Jestem za X360.
1. Cena (coraz mniejsza)
2. Halo.
3. Gears Of War.
4. Guitar Hero 3.
Dla mnie te 4 punkty by wystarczyły;) Oczywiście PS3 też ma swoje hity, ale X360 jest bardziej popularny.
Po 1. Patrzysz na line-up exclusive'ow na obie konsole.
Po 2. Patrzysz, ktore z tych gier sa fajne, i w ktore chcialbys zagrac.
Pamietaj , ze konsola jest do grania a nie do stania.
Po 3. Za jakis rok pewnie ps3 wyprzedzi xboxa 360 wiec sie zastanow.
Na ta chwile xbox 360 jest lepszy, tanszy i ma wiecej gier.
No chyba, ze wolisz pograc w serie FF + Uncharted no to ps3 :P
Halo 3 - i reszta juz niema znaczenia :)
[x360 bierz!]
Ja bym brał PS3 dla samego Gran Turismo 5. Ale warto też pomyśleć o tym, że już niedługo X360 będzie przestarzały, a na PS3 będzie sporo świetnych tytułów.
Ja bym brał PS3 dla samego Gran Turismo 5. Ale warto też pomyśleć o tym, że już niedługo X360 będzie przestarzały, a na PS3 będzie sporo świetnych tytułów.
Przestarzaly to troche za mocne slowo. PS3 po prostu bedzie mial gry z wieksza iloscia elementow w grafice. Np. wiecej zwlok moze lezec na ziemii i nie mulic konsoli itp :P
Ale gry na xboxa 360 beda wychodzic przez najblizsze kilka lat (pewnie ponad 5 lat).
To jest tak samo jak bylo z ps2. Wyszly xbox 360, ps3 z lepsza grafika itp. a na ps2 nadal gry wychodza :)
@down: jezeli lubisz grac w mario ;)
Wii, po co komu inna konsola?
Na xbox'ie mi się lepiej grało niż na PS3.. Prywatne odczucie. ;]
Igor From Mlynary
26-12-2007, 17:01
Bierz Xboxa dużo lepszy
The Eye of Judgment - cudo
Mam PS3 nie narzekam.
O X'ie się nie wypowiem bo grałem tylko w sklepie (nikt nie ma ze znajomych :/).
Pozdrawiam
The Eye of Judgment - cudo
Mam PS3 nie narzekam.
O X'ie się nie wypowiem bo grałem tylko w sklepie (nikt nie ma ze znajomych :/).
Pozdrawiam
Zapomniales dodac ile kosztuje zestaw the Eye of Judgment ;) Te wszystkie karty itp...
Bierz x'a
1. Więcej Gier
2. Tansze gry
3. Lepsza grafa
4. Ps3 ssie
Tak, "ps3 ssie" - zajebisty argument, mam nadzieje że z podobnymi argumentami będziesz bronił pracy magisterskiej.
Imo Wii (innowacyjny, większa frajda z gry wraz z znajomym aniżeli na tamtych bublach), Ps2 (finale, budaki ;x - czego więcej chciec?)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.