zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dzielenie expa

kelvin19
25-12-2007, 12:33
Mam pytanie.
Co trzeba kliknąć żeby włączyć "dzielenie expa"

Duch Niespokojny
25-12-2007, 12:56
Lider musi kliknąć prawym przyciskiem na sobie i wybrać "enable shared experience". Musi być ponadto spełnione kilka warunków:
Najniższy level w party musi być nie mniejszy niż 2/3 najwyższego.
Aby dzielenie doświadczenia było aktywne, każdy z członków drużyny musi w ciągu ostatnich 2 minut atakować jakiegoś potwora, który atakował jednego z członków teamu lub leczyć kogoś, kto jest w party.
Wszyscy gracze w party muszą być w odległości nie większej niż 30 kratek i 1 piętra od lidera.

Lord_Piterek
25-12-2007, 13:32
@up

nie atakować tylko zabić i zdobyć expa (wtedy dopiero sie udaje podłączyć)

PiscemNatareDoces
25-12-2007, 14:11
Mam pytanie siedze troche na tym forum juz (to jest nowe konto) i dziwie sie ze taki Duch Niespokojny nie ma jeszcze statusu moderatora albo cos, bo zawsze madrze i rzetelnie odpowiada na pytania itp. zawsze jego posty cos ze soba niosa, a nie takie paly jak np. Vil ktorzy kozacza sie i umieja tylko klocic?

Krajzel
25-12-2007, 14:19
@UP
Ja też, Duch niespokojny na prezydenta8o

Vil
25-12-2007, 14:39
ja mysle ze to wina Ukladu i korupcji.

mezowski86
25-12-2007, 14:44
Mam pytanie siedze troche na tym forum juz (to jest nowe konto) i dziwie sie ze taki Duch Niespokojny nie ma jeszcze statusu moderatora albo cos, bo zawsze madrze i rzetelnie odpowiada na pytania itp. zawsze jego posty cos ze soba niosa, a nie takie paly jak np. Vil ktorzy kozacza sie i umieja tylko klocic?

buheheeh :D

PiscemNatareDoces
25-12-2007, 15:41
e, wiecie co tak mi sie smutno troche zrobilo jak tak napisalem o Vilu, wiec odwoluje to :( a ty u gory sie nie smiej...
ale Duch Niespokojny powinien byc modkiem :P

kelvin19
25-12-2007, 18:45
a nie dostaje się expa jak ktoś bierze ataki potworów?

Salarigoth
25-12-2007, 18:53
, a nie takie paly jak np. Vil ktorzy kozacza sie i umieja tylko klocic?

Po 1 nie wiesz co to pala jak mowisz tak na czlowieka.
Po 2 do Vila powinienes mowic prosze pana a nie go wyzywac.
Po 3 Vil niektorymi postami spamuje ale jak juz mowi na temat to bardzo dobrze.
Po 4 Genialny pomysl wyzywac Moderatora ja powiedzalem na Instynkt "baran" i dostalem bana po ok. 15 sekundach zobaczymy ile twoje konto potrzyma .
Po 5 Raport.

PiscemNatareDoces
25-12-2007, 22:55
Wiesz mnie to konto tyle obchodzi co zeszłoroczny śnieg w Bangladeszu.. :P
A w sumie tak mi sie szkoda zrobilo Vila troche przesadzilem ale juz przeprosilem, i nie z obawy o ban bo moge miec mnie to rybka :P ale po prostu szkoda mi go tak sie zrobilo :( srry :*

Duch Niespokojny
26-12-2007, 00:13
a nie dostaje się expa jak ktoś bierze ataki potworów?
Jeżeli chodzi ci o blokowanie, to owszem, dostajesz - wystarczy takiego potworka atakować.

Goorny
26-12-2007, 01:08
Po 1 nie wiesz co to pala jak mowisz tak na czlowieka.
Po 2 do Vila powinienes mowic prosze pana a nie go wyzywac.
Po 3 Vil niektorymi postami spamuje ale jak juz mowi na temat to bardzo dobrze.
Po 4 Genialny pomysl wyzywac Moderatora ja powiedzalem na Instynkt "baran" i dostalem bana po ok. 15 sekundach zobaczymy ile twoje konto potrzyma .
Po 5 Raport.

po 6 liżesz dupe moderatorom

Salarigoth
26-12-2007, 02:01
po 6 liżesz dupe moderatorom

Po 7 mialem 2 bany z tego jeden za wyzywanie moderatora brawo ; ] , vila poprostu szanuje i tyle . Lol lize dupe fakt powiedz to Instynkowi jak ja lize dupe ciekawe co odpowie.

Kamliss
26-12-2007, 02:02
ja mysle ze to wina Ukladu i korupcji.

Vil jesteś taki zły, tylko spamujesz i wyzywasz! VIL MUSI STRACIĆ MODA!! oneoehoehoenoene!

/2x down : wiadomo xd

Gatho Gokhinin
26-12-2007, 22:01
Można uznać że wszystko na temat dzielenia expa zostało wyjaśnione, prawda? =P

PiscemNatareDoces
26-12-2007, 22:53
Vil jesteś taki zły, tylko spamujesz i wyzywasz! VIL MUSI STRACIĆ MODA!! oneoehoehoenoene!

juz jestes fajny

LarvaExotech
03-01-2008, 18:01
zawsze jego posty cos ze soba niosa, a nie takie paly jak np. Vil ktorzy kozacza sie i umieja tylko klocic?

podzielam, podzielam..

a jesli chodzi o temat mam pytanie, bo postac uznawana jest za 'wliczona w walke' kiedy wspomaga druzyne leczeniem lub leje potwory. na jakiej zasadzie jest to leczenie? na kazdego potworka musze przynajmniej raz wyleczyc pomocnika zeby mi expa naliczylo?

Duch Niespokojny
03-01-2008, 18:41
a jesli chodzi o temat mam pytanie, bo postac uznawana jest za 'wliczona w walke' kiedy wspomaga druzyne leczeniem lub leje potwory. na jakiej zasadzie jest to leczenie? na kazdego potworka musze przynajmniej raz wyleczyc pomocnika zeby mi expa naliczylo?
Przynajmniej raz na dwie minuty.