Pokaż pełną wersje : Porażająco śmieszna parodia
Nie no jak to zobaczylem to mnie o malo nie skrecilo ze smiechu B) az dalem sobie to do podpisu hehe
http://youtube.com/watch?v=6wheDXyp3dU
Do tego typu rzeczy jest oddzielny temat.
Tzn? Jesli temat naruszyl regulamin to prosze o usuniecie
Chocapic
25-12-2007, 15:00
Mnie tam tylko rozśmieszyło:
"nice graphic ...
but only for premium account"
Łoł ! Niesamowicie śmieszna parodia, phi.
Nie wspominając, że mamy specjalny temat do 'śmiesznych' filmików itd.
Smerf.Secura
25-12-2007, 15:04
Ja tam nic śmiesznego w tym nie widziałem.
Masz porażająco durny humor. Co dla Ciebie jest śmieszne ? Czyjeś nie zrozumienie teoretyki gry jaką jest Tibia i nabijanie się z niej w stylu 6 letniego dziecka które nauczyło się robić gify itd. ? Żal...ale dobra to już twoja sprawa + to , że to nie odp. dział... matko jedyna... dzieci złomu i problemów psychicznych...
Signed // Martwe Świeta...
Widac skoro was nie smieszny to po prostu nie macie poczucia humoru
MasterTusk
25-12-2007, 15:17
Cos mi się wydaje ze to jednak Twoje 'poczucie humoru' jest inne -.-
Tzn? Jesli temat naruszyl regulamin to prosze o usuniecie
Nie naruszył, ale mamy na forum specjalny temat do tego typu grafik/filmików/flashy itd. Wystarczy poszukac. Jestes nowy, więc besztać Cię nie zamierzam.
Dobr ato gdzie mam dac temat?
Dla mnie ludzie co robią takie "filmiki" to mają jakiś uraz do tibii czy coś .. jakby kiedyś grali, i przez te nadmierne ich granie coś im się stało nie wiem oceny złe albo uj wie co i teraz się mszczą przedstawiając jaka ta gra jest kiepska :P ja tu stawiam 100% na traumę z dzieciństwa ...
ps. z ręką na sercu nawet sie nie uśmiechnąłem :P
Hmmm śmieszne?? Jak kto woli
Dobr ato gdzie mam dac temat?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=11905&page=29
Tutaj.
MatImmortal92
25-12-2007, 23:41
Ale smieszne mało co nie spadlem z krzesła.
Koles chyba ty masz inne poczucie humoru od innych.
Gz dla autora tego filmy.
Mało się nie zlałem ze śmiechu. Proszę trzymaj mnie, bo nie wyrobie. Podnieś mnie z podłogi, bo zaraz wbije zęby w krzesło.
Baartoss
26-12-2007, 00:57
Loled, co to ma być ?
Rotfl'łem się po pokoju...
To widać masz inne poczucie humoru niż 99% tego forum.
Pzdr
ale na twoim miejscu to bym dał większą i kolorową czcionkę w podpisie bo niektórzy mogą niezauważyć i ich nie poskręca :<
ten filmik jest tak zalosny ze chuj :D
a to ze napisales ze jest 'porazajaco smieszny' powoduje ze jest jeszcze bardziej zalosny :D
daj ocenic innym :D
pozdro!
Oceńcie przesłanie, nie grafikę n00bki....
@Blubs
Ten Twoj podpis to jest ironia?
Szkoda ze wiekszosc nie wystawila swojej opinii tylko dostosowala sie do innych.... :(
Jak dla mnie filmik dobrze ukazuje roznice miedzy paccem a faccem i banalnosc tibi :P:P 5\10
Pewnie większość ludu z tego tematu kiedy zobaczy jakieś arcydzieło malarskie powie szczerze- ja umiem ładniej namalować!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.