zaloguj się

Pokaż pełną wersje : erroe while ....

Peere91
25-12-2007, 19:08
Mam nastepujacy problem:
na kompie stacjonarnym (win xp) normalnie sie loguje
Natomiast na laptopie (win vista) nie moge sie zalogowac "error while resolving the server name" czy cos takiego...
Problem nie lezy w internecie bo to ten sam internet (przelaczam kabel)...
antywirus nod32, firewala nie ma wiec to nie firewall blokuje ;/ pomocy!!!

Slay
25-12-2007, 19:21
A system oryginalny masz?

Peere91
25-12-2007, 19:22
vista zainstalowana w serwisie (to znaczy przy kupnie juz byla i jest dalej [laptop dosyc nowy]. XP orginalny

btw. przy tibii 8.1 byl error 10061 czy jakos tak
chcialem zobaczyc czy bedzie update robic i 7.92 i przy 7.92 jest error while...

Theraphosidae
25-12-2007, 19:24
Koles, szczerze !*&^#*^# jestes?, i co myslisz ze na tym forum szczerze Ci ktos, sensownie pomorze,??? zastanów sie troche, mało masz for o tematyce komputerów?

Peere91
25-12-2007, 19:25
jakbys idioto troche po tych forach pochodzil to wiedzialbys ze na wiekszosci tibie sie tepi -.- dlatego z problemami z tibia lepiej na forach o tej grze pisac

Kenixia
25-12-2007, 19:28
@up on nie ma rl life i siedzi tylko na tym forum ;/ . i myśli ze jest elo bo kupił dziadkowi prezent...

Theraphosidae
25-12-2007, 19:50
jakbys idioto troche po tych forach pochodzil to wiedzialbys ze na wiekszosci tibie sie tepi -.- dlatego z problemami z tibia lepiej na forach o tej grze pisac

A kto kaze Ci cos pisac o grze?, masz problem z Tibią z komputerem, chyba, ze zle zrozumialem...idiotą nazywaj starą, jesli takową posiadasz-.-

@up on nie ma rl life i siedzi tylko na tym forum ;/ . i myśli ze jest elo bo kupił dziadkowi prezent...

Daruj sobie, zal, kur...laska i na forum o Tibii siedzi, kto tu nie ma rllife, róschoFfa PaniiuSichu-.-,Taka kozaczka. A ty myslisz ze jestes elo bo masz Rschoofy avart?...

Omggg

Dla Modów:Jezeli ktos mnie obraza, nie bede siedział bezczynnie, i słał raportów, a paniusia wyzej mysli ze laska i moze wszystko, jezeli zostane ukarany za ten psot prosze o ukaranie rózowej panny wyzej.

@down

Słyszałem ze popierasz akcje "zanim napiszesz?" 0.o

Cafe
25-12-2007, 20:10
Bawiles sie moze z ta zapora Windowsa?

@Theraphosidae
Wyjdz, boś głupi.

Irons
25-12-2007, 20:34
pomorze

Tu Mazowieckie, przykro mi.

Aha i nie takim tonem mi tu do mojej koleżanki, bo Suen przyjdzie i nic z ciebie nie zostanie, o!

Uther92
25-12-2007, 20:42
A ty myslisz ze jestes elo bo masz Rschoofy avart?...

Ale to w avatarze to DUPA...