Pokaż pełną wersje : 54 Elite Knight Scrapper Arena
Witam!
Chciałbym się pochwalić moim pierwszym, mam nadzieje nie byle jakim filmikiem. Tak jak już w temacie napisałem przedstawia on moją walke na Arenie. Prosze o wyrozumiałość, ponieważ jest to mój pierwszy nakrecony film i nieco sie denerwowałem. Osoby które zamierzaja zostawićkomenty typu "ale noob", "szkoda że nie padłeś" prosze o zastanowienia przed napisaniem czegokolwiek.
http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=wokal
Miłego oglądania Bibe~
I nawet ja jestem na filmiku.
Perfekcyjnie wykonana arenka :)
Po raz kolejny gratulacje Bibenio ;)
Ogladac! :baby:
gz ja robilem ta arene na 50 lvl :D przed update
EJ nooo
26 pobrać ale 2 koment -.-
Prosiłbym o komenty te pozytywne jak i negatywne. Uwagi co moge poprawić a co powinienem wyeliminować :)
PozdrO bIBE~
Nie ma co komentować, ładnie Ci poszło ;) GZ
Pozdr.
PozdrO bIBE~
Na przyszłość pisz normalnie czyli:
"Pozdro Bibe~"
Wierz mi to lepiej wygląda.
@topic
Całkiem dobrze ci poszło...
W najbliższym czasie wybieram się moim 45knightem powastować trochę health potion robiąc tą arenę :)
Zrobię filmik :o
demoninator
28-12-2007, 22:22
Mam takie pytanie bo mam takiego samego EKa jak Pan z filmu tyle że wale z axa (a kumpel jest druidem i wali z rozdzki xd) i nie mam pojecia z jakim iść ;/ bo z fire axem to raczej nie...
Wydaje mi się że lepiej by Ci było z bronią dwureczną, ja nie stety nie miałem:p i tym samem moje exori nie było najlepsze:p. Nie musisz się nawet patrzeć na lvl broni po prosty bierz najlepsz jaka masz i idz. Powodzenia.
Do Migell'a
Nie zauważyłem tego i dzieki za zwrócenie uwagi
Pozdro Bibe~
P.S
Zauważyłem że sporo osób ściągneło mój filmik, jednak komentów jest tylko pare. Apeluj więc kolejny raz. Dawać komenty ]:>
Couranger
01-01-2008, 14:54
Ale noob szkoda ze nie padles
Wtf??
Widać, że nie potrafisz czytać a co dopiero grać. Jeżeli masz cos do mnie do pisz na priv albo w grze. X(
Jucha Furora
01-01-2008, 19:15
Easy mi troche ciezej poszlo,bo spiryty sie znecaly:<
Pirate Cutthroats
01-01-2008, 19:49
Haha o mało co nie padłeś na djine :P Z tym wodnym potworkiem też tak sobie Ci poszło :) Ale ogólnie było nieźle...ja bym wziął prezent, a nie miecz :]
Gratz wykonania. Nie lepiej było iść z 2 ręczną bronią?
Mumin121
01-01-2008, 21:13
Wydaje mi się że lepiej by Ci było z bronią dwureczną, ja nie stety nie miałem
@ip
Nie czyta się wszystkich postów ^^.
Salarigoth
01-01-2008, 21:59
Missclick zara zedytuje i zkomentuje film
gratz, ładnie poszło :], ja tam na 57 padłem na tej arence :D:D:D
http://i222.photobucket.com/albums/dd279/paczu/537.jpg
Heartagramek
01-01-2008, 22:17
A ja przedwczoraj zrobiłem arene moim 43 lvl EDem ;)
@Topic
Filmik może być, dobrze poszło : p
elitarny ziomek
01-01-2008, 23:13
Szczerze mowiac nic nadzwyczajnego teraz zrobienie areny knightem jest banalnie proste trzymamy palce na 3 hotkeyach i lecimy przez 10 poziomow
Nic specjalnego nie ma na tym filmie. Nawet się nie namęczyłeś podczas tego questa. Ja go robiłem na 56 lv przed update i miałem o wiele trudniej...
Ja przed upem nie miałem kasy na zrobienie tego. Wydalem na manasy i strong health potiono około 20k, a została mi połowa z tego ^^ ale przy cenie mystic blade na securze (około 25k) i tak sie oplaca.
Pozdro
Gz :) Dobrze ci poszło xD
@up
kradziej podpisa :>
@topic
faktycznie musiałem ominąć post w którym pisał o tym że nie ma 2handed broni : P
<BUMP>
Podnieście moje morale:p
Wszystko ładnie i jak po maśle. Żadnych zastrzeżeń.
Nie podlizuj sie ;*
Cya Bibe~
Gz. Myslalem ze ta arenka troche trudniejsza;p ja mam plan zrobic ja na 55 lvlu tez EK'iem ;) Eq mam troche slabsze ale moze pozycze ;d
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.