PDA

Pokaż pełną wersje : Czy według was gdyby..

pelicus
26-12-2007, 18:09
... Pojawiła się dostępna lecz schowana za masą potworów nowa broń lepsza od dotychczasowej BEST broni, czy wywołało by to zamieszanie????

Moja skromna opinia jest taka iż: Pojawienie sie czegoś lepszego dostępnego lecz za np masą demonów itp. zrobiło by ogromne spustoszenie wśród High lvl ponieważ wybrało by się tysiące ludzi aby to zdobyć a co za tym idzie wielu zabitych itp. Na pewno wywołało by to jakąś wojnę Gildii:)

pCz
26-12-2007, 18:14
Pewnie wywolalo by to zamieszki w wiekszych metropoliach, gdyz dzieci biegaly by do bankow i do odzialow pocztowych by zakupic pacc i isc zdobyc ta nowe super bron...

Fredrius
26-12-2007, 18:19
Pelicus ile jeszcze zalozysz tematow z serii "Co by było gdyby babcia miała wąsy?"

@down
Watpie zeby chociarz 1 byl potrzebny.

pelicus
26-12-2007, 18:23
Tyle ile będzie trzeba....

Edit:
Ja w to nie wątpię, potrzeba takich tematów, ale być może nie w tym forum..

raven
27-12-2007, 18:37
Ja tez watpie ze sa potrzebne

Muzz
27-12-2007, 19:07
A po cholere ci te tematy? Co ci to daje? Ty masz nieźle zrytą czachę. Za dużo bajek. Przestań już spamować.

Voon
27-12-2007, 19:46
@Muzz:
Nie chce cie reportować ale w każdym poście w którego wchode jest twoja bezsensowna (nic nie wnosząca do tematu) wypowiedź (nie zreportuje tylko pokaże błąd).

@topic:
Hmm teraz ja: Co by było gdyby...
..ś miał mózg naturalny (nie, nie z bazaru) i umiał go używać? Czekam na sugestie.