Pokaż pełną wersje : Co by się stało jeśli...
... powiedzmy na jakimś świecie podczas wielkiej ilości graczy pojawiła by się plaga demonów B) od tak mały psikus CipSoftu
Jakie były by tego skutki?
A może skutki wywołane protestami i zaspamowaniem zarządu Tibi e-mailami?
Czekam na wasze pomysły...
pozdro pelicus
Fredrius
26-12-2007, 18:15
Temat rzeka. Wedlug mnie bez sensu. Zaraz sie zleci masa trolli ktore wymysla niewiadomo co.
Znasz pojęcie: POBUDŹ WYOBRAŹNIĘ????
A ty pobudź swój mózg do myślenia. Plaga demonów, ech...
Omg noob ... Ale masz bujną wyobraźnie ... a może gmi wybijali by ludzi w depo ?
dawid000
26-12-2007, 19:19
powkurzal bym mdw zeby przylazl mnie zalatwic przychodzi ubijaja go demony pozniej ja ubijam je z fista i sprawdzam loot z mdw
a tak na serio
zamknac temat!!!!!!!
Invisiblee
26-12-2007, 20:10
tfui stary puzcil by ułe i kaRzdy by padU !:<
@ To jasne, ze kazdy wpadlby w bulwers i chcialby rzucac w swoja stara krzesłem.
Kazdy 6-60 lvly char by padl affff ;f
Egon_Abus
26-12-2007, 20:35
A wtedy byś się obudził :)
no i widzicie jak wam ładnie idzie wymyślanie głupot:):p
żeby tak dalej
Omg noob ... Ale masz bujną wyobraźnie ... a może gmi wybijali by ludzi w depo ?
Na tibia.pl pisało (albo na hunted.pl) że kiedyś GM'owie zabierali PK na GM ISLE, jako karę. xD
po 1. to jest nie realne
po 2. to jest nie realne
i po 3. to jest nie realne
wystarczy ? czy jeszce cos mam dodac na ten temat ?B)
Arcasiros
26-12-2007, 21:51
Jego kolejny temat typu "Co by było gdyby...?"
Że nie przekroczyłeś 30 postów to musisz je nabić w tak durny sposób?
Ja lubię szary ;)
@Topic
Prawdopodobnie h-lvle by je zabijały...
Nooby by oczywiscie poszly padac by sie pochwalic ze padly na demie a h lvl pewnie by poszli zabic demy. :baby:
To praktycznie nie realne. Plaga demonów?? To głupi temat
Na tescie dla tutorow bylo pelno dark knight/hero i takich tam smieci na drodze do Veno. Bylo smiesznie, ale nie chec czegos takiego w rl tibi. To nie ma sensu. Podobnie jak te hydry na moscie... Stac i czekac, az ktos je zabije by przejsc?
Plaga demonów ? :baby: Całe miasto by padło -.- Już lepiej żeby GM'owie weszli do depo i każdy z nich UE puścił xd
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.