Pokaż pełną wersje : druid vs knight
szukalem na forum i nie znalazlem takiego tematu, wiec zakladam nowy
mam do wyboru:
-knight: 20lvl skille 60/60
-druid: 29lvl 28mlvl
kasy z 20k+eq
poradzcie cos...
dodam ze skilowac nie bede, bo mam juz dosc, a co do druida to meczy mnie to waste
Knight Knight i jeszcze raz Knight to jest tylko i wylacznie moje zdanie ty i tak wybierzesz jak bedzie ci sie podobac! wiedz po co sie pytasz ? :confused:
koniec czekania gram knightem dzieki all
Zly wybor knight dolem Uuu... !! Knight jest beznadziejny ale druid wypas!
FreQok ma racje jednak wybralem druida czemu? bo jak widze 8k exp/1h knightem to mi jest niedobrze, a druidkiem lightowo 17-20k expa/1h na guardach
PS: dostalem ladna zjebke od kumpli za knigha
Ja ma do wybory :
- Knight 76lvl 82/80
- Druid 59 lvl 59 m-lvl
Ale lvl nie jest mi narzie ważny poprostu kto lepszy sie pytam
Ghost419
24-01-2008, 15:53
Knight najlepszy :miecz:
~~AnpeR~~
25-01-2008, 12:58
Ja ma do wybory :
- Knight 76lvl 82/80
- Druid 59 lvl 59 m-lvl
Jesli masz pacc lub zamierzasz kupic w najblizszym czasie to druid, jesli nie to knight.
Kapitan Chrupek
25-01-2008, 13:27
Ja ma do wybory :
- Knight 76lvl 82/80
- Druid 59 lvl 59 m-lvl
jak masz dobre eq do najta to proste ...
Knight po upie nie zmienil sie specjalnie ;P za to druid ma teraz wypasione czary ja sama gram druidem i jest kozacko :p Od 30 lvl druidem gra to przyjemnosc w 100% :D Polecam druida ;)
musisz zdecydować sam..sam zobaczysz,którym charem lepiej będzie Ci sie grało według mnie lepiej byloby Ci grać druidem,bo :
1. Wyższy lvl..
2.Nowe,dobre czary
3.Łatwiej Ci sie będzie expiło.
Drutem ci sie bedzie lepiej grac bo wkrutce i tak knightem bedziesz musial skilowac :baby:
We współczesnej tibii gracze nie potrafią sami dokonać wyboru... co tu się dzieje?! :o
Knight po upie nie zmienil sie specjalnie ;P za to druid ma teraz wypasione czary ja sama gram druidem i jest kozacko :p Od 30 lvl druidem gra to przyjemnosc w 100% :D Polecam druida ;)
No daj spokój. Rzygam manasami, których z huntu na hunt biorę coraz mniej, bo po prostu brakuje mi pieniędzy. Knight idzie na DC/Żółwie/Małpy/Lizardy i wyciąga niesamowite sumy pieniędzy wastując totalne minimum(Mimo, że teraz nie bierze uhów). Ja na jakikolwiek hunt biorę 5+ bp manas i żłopię je co minutę, bo brakuje mi many....
Powiecie narzekam. U profesji magicznych zmieniło się prawie wszystko. Teraz leczę się ~100 exurą, a exura gran z reda do full hp...mimo tego, many ubywa z sekundy na sekundę.
I do tego ten cap...
Mając Crown Helmet,Mammoth Fur Cape,Dragon Shield,Scarf,Hailstorm Rod(Nie biorę legsów bo szkoda capa), zarzucam backpack z 7 bp manas,kilkoma rybkami,shovelem i paroma drobiazgami zostaje mi całe 100capa ! Knight w moim przypadku miałby ~700...
Aqua1990
27-01-2008, 21:24
Zal Knight ze skillami 60\60 w dodatku 20 ;] jasne ze wygra knight:cup:
Saragoss
28-01-2008, 22:48
knajt jest najlepszy i bez gadania jak masz do wyboru tamten kina a druid to wybierz kina skille nie są aż takie złe a w razie czego można zawsze doskillować.Spytasz dlaczego kina?Proste mam wielu kumpli/kumpele ed ostatnio wybrałem sie na hunt behe kumpeli skończyła sie utamka zaliczyła zgona na 2 strzały oczywiście była w*****ona dlaczego bo przez tydzień padła 3 razy dlaczego bo druid ma mało hp i przy najlepszej okazji combo od byle lepszego potwora =DED! :confused::confused:
Moim zdaniem knight ake oczywiscie wybierzesz jak bedziesz chcial.Knight bardzo szybko zbiera kase i ma duzo hp dlatego zuzywa malo potionkow lub uhow oraz ma bardzo duzo capa dlatego nie bedziesz sie zastanawial na co isc najwyzej sie go doskiluje do 70/70 i bedzie gitara.Druidem na maksa sie powoli zbiera kase i ma malo hp co jest duza szansa ze DEAD i malo capa.Sam gram knightem i na wyzszych skillach i lvlu mozna siedziecz nawet 10h.Moja rada BIERZ KNIGHTA!
kijwieco
02-02-2008, 20:57
Omfg... Kolejny noob ktory nie wie ktora profesja jest najlepsza!
Druidem nie zbloczysz demca i nie wezmiesz za to loota, wolno bedziesz expil, malo kasy itp. Skonczy sie utamka nie zdazysz hotkeya albo wpisac <<<<DED>>>>
Knightem zbloczysz demca, wezmiesz loot, pozatym jest najlepszy i sie nim ladnie expi. Poza tym ma w h*j capa. Najlepsza profesja ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
Don_Kustosz
05-02-2008, 22:45
To tak jak by porównywać mc donald do sklepu adidasa...
knight i jeszcze raz knight kasa leci jak glupia wszedzie profit masz :)
Gawroon7
06-02-2008, 00:30
Ej a gdzie tu sorc ? Sorc jest az taki dupny ? Teraz sorc to stary druid ? Bo robie nowego chara i nie wiem czy oplaca sie robic druida ( runki na sell i te sprawy ) czy knighta...Bede malo gral, raczej rzadko pacce...ale beda zalezy..powiedzcie bo ja nie wiem.. a moze sorc?
FreQok ma racje jednak wybralem druida czemu? bo jak widze 8k exp/1h knightem to mi jest niedobrze, a druidkiem lightowo 17-20k expa/1h na guardach
Bo FreQok ma takie pojęcie o Knighcie jak ja o teologii, a Ty?! Ty jesteś jeszcze gorszy od niego bo słuchasz totalnego nooba :D
8k/h exp knightem hahah8o
Facc - Kina
Pacc - Druid
@2x up : Czemu nie sorc? Może dlatego, że nie chce mu się nowego chara zakładać :P?
Mydelniczek
07-02-2008, 01:28
TO co WOLISZ co bardziej odpowiada TWOJEMU stylowi gry a nie to co wbija wiecej pixeli.
Uzasadnij swoją odpowiedź
Janasziom91
07-02-2008, 15:19
Drutem ci sie bedzie lepiej grac bo wkrutce i tak knightem bedziesz musial skilowac :baby:
Lol?! skillowac?... do 80 skilla i fajrant a na 80lvl+ z avem bijesz frosty po 200+ -.-'
Kin_Yuki
07-02-2008, 16:06
Ci co powiedzieli że musisz znaleźć własny styl gry... Druidem musisz cały czas mieć na oku, ile masz many, musisz cały czas kalkulować. Czy jak tam wejdziesz to nie zawiną ci takiego hita że nie wyjdziesz. Wtedy myślisz... no to hop na utamce. Wyciągasz Avalanche i BUM! Wszystko leży. Znowu knightem, masz niby to exori... ale many zjada dużo. I w ogólnie wystawianie się na hity potworka, podbieganie do niego, itp. są dla mnie denerwujące. To że knight ma dużo kasy z expa, to prawda. Ale DRUIDEM możesz też zarobić robiąc avalanche lub icicle. I tu znowu druid do pewnego poziomu jest samo wystarczalny. Robisz sobie runki i nie musisz ich kupować. Tylko manasy, ale uwierz to się zawraca paro krotnie. Druid ma jedna wadę, nawet najkrótszy brak połączenia, może cię przenieść do świątyni. Podobno druidem gra się trudniej niż knightem. Ale co by to była za przyjemność mieć wszystko co najłatwiejsze... Ja ci polecam druida... styl gry jest super... Masz roda od 33 lvl, jest on wypaśny, jeśli masz pacc to masz i exori frigo, flam. Czyli to co jest potrzebne. Exp druidem na dragach to super sprawa... pod warunkiem że nie zaliczymy kicka :D jak ja ostatnio :P No ale to nie wina druida. A co do tego że komuś many braklo na utamce... to tylko i wyłącznie jego wina. Bo druid będzie pił manasy, jak knight heal potiony. Druidem na pewno się gra trudniej... ale to już pisałem.
Wybór należy do ciebie....
1. Idziesz na łatwiznę i bierzesz knighta?
2. Chcesz spróbować wyzwania i bierzesz Druida?
insanekid
07-07-2008, 09:21
Omfg... Kolejny noob ktory nie wie ktora profesja jest najlepsza!
Druidem nie zbloczysz demca i nie wezmiesz za to loota, wolno bedziesz expil, malo kasy itp. Skonczy sie utamka nie zdazysz hotkeya albo wpisac <<<<DED>>>>
Knightem zbloczysz demca, wezmiesz loot, pozatym jest najlepszy i sie nim ladnie expi. Poza tym ma w h*j capa. Najlepsza profesja ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
Koles rozjebaoles mnie ! Drutem Zbloczysz demca ale z mega waste! ale MOZESZ BIC JE SOLO !!!!!! a knightem ? dupa
Knightem na dzien z samej kasy z malp/barbarianow (125ek) wyciagalem 40~ k (nie, nie gralem calymi dniami) a druidowi na 100+ na DL (na tym sie expi) zwroci sie tylko ZE SZCZESCIA !~jak mu spadnie dsm albo cos, a z dl rzadko to leci bo tyle co sie na expilem i tylko zasrany fs mi spadl (expilem codziennie przez miesiac po 3-4 h) pozniej hacked xd
ED biora czesto na hunty, ek w dodatku powinien ci zafundowac mf
EK juz nie tak czesto, chyba ze jestes jednym z najlepszych z gildii, (najczesciej z gildia chodzisz na hunty)
Drutem Zbloczysz demca ale z mega waste!
Wysokopoziomowym druidem/sorcem zbloczysz dema z nieporównywalnie mniejszym waste niż profesje niemagiczne.
ale MOZESZ BIC JE SOLO !!!!!! a knightem ? dupa
Solo tak, na jakimś 200 poziomie, chyba że up/down, knightem jeżeli się uprzesz też możesz solować, ale waste jest ogromne.
druidowi na 100+ na DL (na tym sie expi) zwroci sie tylko ZE SZCZESCIA !~jak mu spadnie dsm albo cos, a z dl rzadko to leci bo tyle co sie na expilem i tylko zasrany fs mi spad
Jak ktoś gdzieś napisał - profesje magiczne waste od zysku dzieli cieniutka granica, po której stronie jesteś zależy tylko od Ciebie.
ED biora czesto na hunty, ek w dodatku powinien ci zafundowac mf
EK funduje mfy jak chce żeby go siochać, a jeżeli expią we 2 ek bloczy i zbiera loota a ED tylko wastuje.
Nie dość że nie masz pojęcia o profesjach to jeszcze odświeżasz stary temat.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.