PDA

Pokaż pełną wersje : Skoczkowie w Masce - Dzieci NEO

Vaner
26-12-2007, 21:08
A więc wpadliśmy z kolegą na wspaniały pomysł, żeby zrobić z siebie dzieci neo (jak to niektórzy mówią) Będą kolejne odcinki, każdy będzie coraz to bardziej głupszy :) i chce wiedzieć co o tym sądzicie. Jestem świadom tego, że zaczniecie jechać , no trudno już się z tym pogodziłem :P, ale jak chcecie kolejne filmiki ( coraz głupsze, a palnujemy ich 10) to mówice ;]

ŚRODA :
INTRO :
http://pl.youtube.com/watch?v=agCEei0cWfA
1 SCENA.
http://pl.youtube.com/watch?v=Aepp1rIkfS4

CZWARTEK:
Ofiarowanie Bombki Babuśce w KFC:
http://pl.youtube.com/watch?v=jauQdShEoQ0

PIĄTEK:
Miejska dżungla :
http://pl.youtube.com/watch?v=XD1xKyETzSk

SOBOTA:
<już wkrótce>
NIEDZIELA:
<już wkrótce>
PONIEDZIAŁEK:
<już wkrótce>

ENJOY!:)

Aruna
26-12-2007, 21:30
Sry żałosne ^.^ :(

BuUrY
26-12-2007, 22:10
Z maski jak dzieci neo dobrze, że nazywasz sprawy po imieniu! A tak z innej beczki co to ma wspólnego z tibia?

Vaner
26-12-2007, 22:17
Z maski jak dzieci neo dobrze, że nazywasz sprawy po imieniu! A tak z innej beczki co to ma wspólnego z tibia?

To , że podrawiamy serwis Tibia.pl na filmkach dwóch, a zresztą przyda Ci się człowieku troche innych filmików niż tylko te z tibią :)

Piszczek16
26-12-2007, 22:18
Wedlug mnie troszke slabe dzieci neo przy was to mistrzowie same ich twarze sa brechtowne A wy skaczac przez te slubki niewiem co chcieliscie osiagnac wymyslcie cos smieszniejszego.

Vaner
26-12-2007, 22:20
Wedlug mnie troszke slabe dzieci neo przy was to mistrzowie same ich twarze sa brechtowne A wy skaczac przez te slubki niewiem co chcieliscie osiagnac wymyslcie cos smieszniejszego.

Jak już napisałem to był 1 filmik z 10, a każdy kolejny będzie się odznaczał coraz bardziej "głupszym" poziomem trudności więc ten film był tylko dla pokazu ^^ Jutro kolejny już będzie ;]

Bialason
26-12-2007, 22:20
Wy kurwy.
Pokazujesz znaki o których nie masz pojęcia, mowisz o tym nygasy(o ile wiesz co to znaczy) i pierdolisz głupoty aż głowa boli.
Po co robić z siebie konkretnie pozbawionego mózgu debila, niedorozwiniętego w łonie matki..
czy ty myślisz ze wystawisz filmik jak od*******asz pawiana i wszyscy cię będą lubili..
Graj w tą tibie ale po co spamujesz forum i youtuba takim hujowym materiałem
Chłopie jak tak sie nudzisz na podwórku to pierdolnij lepiej z bloku na baśke.

Vaner
26-12-2007, 22:25
Wy kurwy.
Pokazujesz znaki o których nie masz pojęcia, mowisz o tym nygasy(o ile wiesz co to znaczy) i pierdolisz głupoty aż głowa boli.
Po co robić z siebie konkretnie pozbawionego mózgu debila, niedorozwiniętego w łonie matki..
czy ty myślisz ze wystawisz filmik jak od*******asz pawiana i wszyscy cię będą lubili..
Graj w tą tibie ale po co spamujesz forum i youtuba takim hujowym materiałem
Chłopie jak tak sie nudzisz na podwórku to pierdolnij lepiej z bloku na baśke.

EJ Ty! Słuchaj, czy aż na tyle dobrze nas znasz ( nas jest tam dwóch, nie tylko ja ;], chyba, że nieoglądałeś ), żeby stwierdzać, że nieznamy tych "znaków". A tak teraz w sumie z inenj beczki bo nie chce mi się kłócić z każdym takim jak Ty :D będę pisał fajniejsze odpowiedzi a więc :spoko loko elo elo 320 z banki w blok wale codziennie dzieki za komenta

Irons
26-12-2007, 22:33
Przykro mi, ale to co pokazaliscie w "intro" przechodzi moje najsmielsze oczekiwania. Ten znaczek to eee, nie wiem co to bylo. Znaczek East Side jest zupelnie inny. żal

Saviour
26-12-2007, 23:18
Gówno, przez wielkie "G" :)

Ok'rzes
26-12-2007, 23:45
Banda krteynów i nic więcej co sobą reprezentujecie !? Jeb ni jcie sobie speedy w tedy zróbcie filmik. Ale w sumie rozumiem matka nie kocha ojciec ...pewnie uciekł bo kto by z wami w domu wytrzymał... to przed tesco skaczecie jak pojebańcy jacyś... żal... skasujcie to lepiej

Bolec19J20
26-12-2007, 23:47
Co to kurwa ma być ;( ŻENADA ! :baby:

Rehost
26-12-2007, 23:48
Pomysłów do zrealizowania takiego tematu jest mnóstwo ale wasz jest do dupy (: mogliście nie przeskakiwać tylko wbijać się na te słupki, ciekawsze by było...

Vaner
26-12-2007, 23:54
Banda krteynów i nic więcej co sobą reprezentujecie !? Jeb ni jcie sobie speedy w tedy zróbcie filmik. Ale w sumie rozumiem matka nie kocha ojciec ...pewnie uciekł bo kto by z wami w domu wytrzymał... to przed tesco skaczecie jak pojebańcy jacyś... żal... skasujcie to lepiej

Przed realem xDDD Udało nam się :D Macie nas za dzieci neo xD i tak nie powstrzyma nas to od utworzenia kolejnych filmików :)

Arcan
26-12-2007, 23:55
To jest żałosne, czy wy nie macie godnosci, żeby robić z siebie takich debili?

@edit, up

Mam nadzieję, że zostaniecie powstrzymani od umieszczania ich na tym forum.
Niech tylko się tu zjawią moderatorzy... może oni uratują resztki waszej godności...

Dagins
27-12-2007, 02:04
Prawdziwe dzieci neo komentują ten temat...

Rehost
27-12-2007, 03:04

witaj wśród nas

lycha_ziom
27-12-2007, 03:52
po 1 yo fajny nygga jesteś i normalnie murzyn z Ciebie
po 2 macie kłopoty z odruchami? gibacie się jak pierdol*ne rezusy...
po 3 ,,złożę dwie victorie ,lewa na górze to ,że damy rade leży w naszej naturze "a Ty walisz prawą na górę więc nawet naśladować nie potafisz...

Irons
27-12-2007, 12:06

Na jakiej podstawie tak sądzisz?

Even
27-12-2007, 13:36
To nawet nie zasługuje na miano "żałosne" :D

Etoric
27-12-2007, 13:45
Jak mi ktos powie, że w tym dziale są modki czesciej niz raz na dzien to wyśmieje. Ja to po 3 postach od razu bym usunął a tych 'fajnych' kolesi pobanował wpizdu;o

MatImmortal92
27-12-2007, 14:24
Wasza stara jebie maslem

Vaner
27-12-2007, 14:29
Wasza stara jebie maslem

A twoja margaryną

Dagins
27-12-2007, 15:09
Na jakiej podstawie tak sądzisz?

Po słownictwie?

Irons
27-12-2007, 16:58
@up

A no chyba, że tak.

Jackass :D
27-12-2007, 17:12
Ale wy jesteście bezlitośni ;x!! Nie martw się, kolego. Ja jestem z tobą!! Filmik widać, że zrobiony z nudów x] Popieram takie filmy, bo przynajmniej nie siedzisz na małym respie dragów pod thais i nie gapisz się w monitor cały dzień. Też lubię się tak wygłupiać x] A reszta ****i do pierdla dupy dawać jak nie chcecie oglądać czegoś takiego =P 9/10 bo może być lepiej =D

P.S A, i jeszcze jedno... W*****ają mnie te dzieci na tym forum. tibia.org.pl <- mniej dzieci neo i niepotrzebnych tematów itd. Odwiedźcie! Wrócicie z trzeźwym umysłem, a nie to co tutaj :|

Paczu
27-12-2007, 21:20
A więc wpadliśmy z kolegą na wspaniały pomysł, żeby zrobić z siebie dzieci neo (jak to niektórzy mówią) Będą kolejne odcinki, każdy będzie coraz to bardziej głupszy :) i chce wiedzieć co o tym sądzicie. Jestem świadom tego, że zaczniecie jechać , no trudno już się z tym pogodziłem :P, ale jak chcecie kolejne filmiki ( coraz głupsze, a palnujemy ich 10) to mówice ;]

ŚRODA :
INTRO :
http://pl.youtube.com/watch?v=agCEei0cWfA
1 SCENA.
http://pl.youtube.com/watch?v=Aepp1rIkfS4

CZWARTEK:
<już wkrótce>
PIĄTEK:
<już wkrótce>
SOBOTA:
<już wkrótce>
NIEDZIELA:
<już wkrótce>

ENJOY!:)

wcale nie musicie robić, bo już nimi jesteście :]

Duch Guardi
27-12-2007, 21:49
i tak nie pobijają "śpiewaka w masce" :D

Lenrock
27-12-2007, 23:08
paliliscie cos?

Vaner
28-12-2007, 14:03
dit may dzieki za komenta xd my sie trzymamy we 3 tj ja jakub i kamerzysta i czesto nam odwala ;d ale teraz wpadlismy na pomysl zeby to nakrecic ;d mamy tez filmiki z kfc i jak tancze na przystanku ale tego nie damy ;d wkrotce mozliwe ze beda nowe filmiki xd
pzdr- Vaner team :D

Etoric
28-12-2007, 14:19
dit may dzieki za komenta xd my sie trzymamy we 3 tj ja jakub i kamerzysta i czesto nam odwala ;d ale teraz wpadlismy na pomysl zeby to nakrecic ;d mamy tez filmiki z kfc i jak tancze na przystanku ale tego nie damy ;d wkrotce mozliwe ze beda nowe filmiki xd
pzdr- Vaner team :D

my jednak podziękujemy za twoje usługi(patrz mój podpis)

Lechista
28-12-2007, 14:41
:D Bardzo ładna prowokacja. Udało wam się doprowadzić dzieci wyżej do wyzwisk :D Ehhh.. jak ja lubie na takie coś patrzeć :D
Jedynymi dziećmi neo w tym temacie to wy użytkownicy ;]
i tak nie pobijają "śpiewaka w masce" :D
uhauauhuhauhau, przypomniałeś mi :D Leże i kwicze ;]

Vaner
29-12-2007, 21:12
Nowy Filmik!!! :)

Etrido
29-12-2007, 21:46
Przed realem xDDD Udało nam się :D Macie nas za dzieci neo xD i tak nie powstrzyma nas to od utworzenia kolejnych filmików :)

CO nie powstrzyma Zioemk Co za RPoblem Jechac Do was i Napierdolic i Elo skonczone Nagrywanie Ziom ^.-

Lynx
29-12-2007, 21:52
CO nie powstrzyma Zioemk Co za RPoblem Jechac Do was i Napierdolic i Elo skonczone Nagrywanie Ziom ^.-

Ale ty jesteś męski Ziom ^.-

Vaner
29-12-2007, 21:53
@ 2up
teraz to mnie rozmieszyles. wbijaj do olsztyna na osiedle hamburg zapytaj sie o zysia to mnie znajdziesz i pobijesz :( pliks tylko nie mocno <lol2> o lol...... ze tez sa gorsze dzieci neo niz ja <hahaha>

Bialason
29-12-2007, 22:26
paliliscie cos?

Chłopczyku co oni mogli palić..
Zwiniete papiery z zeszytu chyba...

Jeszcze nie usunieto tego tematu?;o

Vaner
29-12-2007, 22:30
@up
oh nie usunieto^^
jestesmy jeszcze za mali zeby palic nawet kartki zeszytu lol
ale nie smiej sie z nas;s
wiem wiem ty nigdy nie miales 16 lat ^^

Bialason
29-12-2007, 22:40
@up
oh nie usunieto^^
jestesmy jeszcze za mali zeby palic nawet kartki zeszytu lol
ale nie smiej sie z nas;s
wiem wiem ty nigdy nie miales 16 lat ^^

hmm tak sie składa że miałem, parę lat temu.
Wiem wiem wy nigdy nie mialeście 14 lat ^^
Za ten ostatni filmik w autobusie pona*******ał bym was po tych głupich główkach
Składasz "2" wiktorie bo zobaczyłeś teledysk Damy Rade, zauważyłeś że rapowanie w modzie i od*******asz głupoty.
Chłopczyk wez sie pierdolnij w łeb, włóż zwoje knight armor i pierdolnij z balkonu na drapieżnego ptaka.
Nudzi wam sie banany pierdolone to do roboty.
Już z wami wiecej nie bede konwersował na ten temat... "dzieci neo" kurwa...
do czego to doszło w tym kraju

Vaner
29-12-2007, 22:43
ja sie nie wypieram mialem 14 moze nawet nie uwierzysz ale mialem tez 8 lat !!!! dobry jestem co? mowie olsztyn zaprasza osiedle generalow <hamburg> a napierodlic to mogl by Ci kamerzysta bo ma miedzy innym czarny pas w taekwondo^^
btw wlasnie zabilem drpaieznego ptaka na balkonie lol

Etrido
29-12-2007, 22:44
@ 2up
teraz to mnie rozmieszyles. wbijaj do olsztyna na osiedle hamburg zapytaj sie o zysia to mnie znajdziesz i pobijesz :( pliks tylko nie mocno <lol2> o lol...... ze tez sa gorsze dzieci neo niz ja <hahaha>

16 lat amsz i tak kozaczysz To elo Gratulacje Dla ciebie jeszcze na tym filmiku nie wygladasz na <fightera> <lol2>?;]

Vaner
29-12-2007, 22:48
wiem wiem ^^ wygladam na 10 a zachowuje sie jak bym mial tak z 6 co nie? wlasnie takie juz zycie ;s

do ktoregos tam wczesniej tego co mowil ze mam sie pierdolnac: od kamerzysty :wiesz chlopak na rapowaniu to ja sie znam , a ty lepiej sie pierdolnij sam,
bo walisz takie tu glupoty, ze az na dupie robia sie poty,
kurwa co ty tu robisz wogole, jestes 0 powiem ogolem,
chcesz mi dojechac 8-latek ci pojedzie, mam ten styl tak jakby po sasiedzie. dalej chcesz sie jechac jak mi przykro... dobra zbijam stad na piwko
a do tego pana up^^
pokaz sowje zdjecie albo nagraj filmik i pokaz jaki z ciebie kulturysta :>

Bialason
29-12-2007, 23:20
Miałem już nie pisać...
Ale za bardzo mnie rozśmieszyliście 8o "ponownie"
Kamerzysta taki wypiot!? haha chciałbym z nim solo, uwierz mi stał by z 2 sec...
on ma czarny pas? karateka? w dupe niech se wsadzi swój pas, wiesz co to Tajski box?
Wasz kamerzysta złożył by sie na lowkicka

Widze też ze twoj idol to Mezo
Gl

Vaner
29-12-2007, 23:32
tajski box?? dobra sorry przepraszam juz nie bede tu cie wyzywal bo mnie pobijesz jakims takim arcy mega chwytem...A umiesz jak chuck norris? tak z polobrotu? nagraj filmik i daj go tu doda to troche powagi do naszego tematu. Cos masz do Meza?? Nie no tylko go w to nie mieszaj ok? On Ci nic nie zrobil...Nie no na pewno ty go nigdy nie sluchales wiec jestes elo ziom.

Kamerzysta xD elo elo

Draggman
29-12-2007, 23:55
y: ja mu zrobiłem epulsa
x: no gratulacje jesteś kozak

xD ŻALosne ale da się oglądać

Czwartek był dobry :D

Vaner
30-12-2007, 00:01
babcia probowala wcisnac kazdemu krzaczek:P

Vaner team postanowil jej troche pomoc i podrzucil bombke

Kamerzysta elo elo xD

Etoric
30-12-2007, 00:02
;D o tym podforum pamięta TYLKO Atimcia niestety:-( a szczególnie o mnie:'-((((

PanKracy
30-12-2007, 00:44
Mi sie bardzo podobają wszystkie filmy xD

dark_solti
30-12-2007, 05:41

popieram...:p

CzareKing
31-12-2007, 01:35
AHahahhaahahahahhaahhahah, na tym filmie co w autobusie byliście było widać taką morde w tle jak kamerowaliście tego Pawła czy jak mu tam, żal widziałem tego leszcza xDDD. Filmiki takie sobie.:P

Vaner
31-12-2007, 12:12
mozliwe ;d

Nyksus
31-12-2007, 16:40
Przesadzacie, lecz z bombką dla babci było fajne :D

MatImmortal92
31-12-2007, 22:38
Wasza stara kisi ogóra.

Edier Master
31-12-2007, 23:57
witaj wśród nas

On nie komentuje tego tematu tylko was xP

Joan
01-01-2008, 03:00
ehh... pisanie takich pierdół że na rl Cie pobije itp jest dla mnie żałosne...

Zgadzam sie że filmy są do bani no ale cóz nie musze odrazu pisać "masz w pierdól jade po Ciebie" tylko dlatego że mi się filmik nie podobał.....

próbujcie dalej może jakis bedzie najs:cup::D

Helaro
01-01-2008, 05:32
Olsztyn ach :D Ale może być tylko lekka żenada :baby:

Even
01-01-2008, 06:24
Miałem już nie pisać...
Ale za bardzo mnie rozśmieszyliście 8o "ponownie"
Kamerzysta taki wypiot!? haha chciałbym z nim solo, uwierz mi stał by z 2 sec...
on ma czarny pas? karateka? w dupe niech se wsadzi swój pas, wiesz co to Tajski box?
Wasz kamerzysta złożył by sie na lowkicka

Widze też ze twoj idol to Mezo
Gl

Ejjj ziomeqqqq plss nie przestan plx prosze no wez kurde no :<
Ejjjj no ja sie ciebie boje :S boje sie tajskiego box'a bauwhawuhauwhawuhauw tajska skrzynka, ej wez ten typek niech sie ciebie boi bo go rzucisz tajska skrzynka :< ja wezme wieksza skrzynke i gryziesz glebe boshe co za gosc straszy na forum skrzynkami :\
wiesz co ? nub z ciebie yolllllllll tajski box ty nawet pewnie nie wiesz co to jest =P nie wiem ! nie zaglebiam sie ale przerazasz mnie :fear: :(
A i jeszcze jedno. Smiejesz sie ze ma idola Mezo ta ? Wolalbym byc na jego miejscu i miec idola mezo niz na twoim i miec enrike iglesjasa
Ironia_mode_off >.<

Rafayen
01-01-2008, 23:09

To pasuje do Etorica...

Etoric
01-01-2008, 23:22
To pasuje do Etorica...

huh, jesteś całkiem ostry

Don_Kustosz
01-01-2008, 23:25
huh, jesteś całkiem ostry

i całkiem prawdomówny :p

Ufox
02-01-2008, 00:35
LOL nie musicie robic z siebie dzieci neo... jestescie nimi...

lol jeszcze niedaleko mnie mieszkacie :| moze to jakas zaraza ? musze uwazac :]

_Dda_
02-01-2008, 18:17
Hahaha znam tych debili (nie jestem taki jak oni) to jest.. jednym słowem żal dupe sciska dobrze, że zmieniłem szkołe dajcie sobie spokój

BO TO JEST HÓIOWE

@Up me2

Guriel
02-01-2008, 19:23
Y!

nie kamerujcie telefonem, pozyczcie jakas lepsza kamere ;p

Y!
gdzie macie maski ?;/