Pokaż pełną wersje : Shadow Rex
Marcin24
27-12-2007, 00:06
Bez zbędnego owijania w bawełnę. Ostatnio pojawiło się wiele postów, tematów itp. dotyczących Shadow Rexa i wykonanego questa przez niego (tu film (http://pl.youtube.com/watch?v=IGDb1HpN7oA)). Niestety muszę zmartwić użytkowników i ujawnić smutną prawdę dotyczącą owego filmu. Jest to fake. Tak, wiem, jest to informacja mrożąca krew w żyłach, zdarza się. W związku z tym, drodzy użytkownicy, nie zakładajcie nowych tematów i nie piszcie postów, o tym jak to wielki Shadow Rex zdobył Spike Sworda. Jest to naprawdę bardzo denerwujące. To tyle, mam nadzieje, że przeczyta to chodź trochę ludu forum, i nie będą już się pojawiać wątki Shadow Rexa na tym forum, chyba, że w temacie "Chcesz się z noobów powyśmiewać...". Dziękuje.
P.S. Proponuję przykleić temat, niech zostanie przez jakiś czas widoczny, jak cała sytuacja z Shadow Rexem się uspokoi, można skasować.
Cygan Slejter
27-12-2007, 00:13
@topic
a ze ots to prostym dowodem jest to ze duzo ludzi robilo to co on na filmie i kupaaa wyszla ;)
@up
Z tego, co wiem to to jest kwestia spolszczenia.
Bardziej mnie trapi exp na pomarańczowo po zabiciu maga, mino chodzący na skos oraz "spikesword", zamiast "Spike Sword".
/Ghand
MasterTusk
27-12-2007, 00:33
@up
Z tego, co wiem to to jest kwestia spolszczenia.
Bardziej mnie trapi exp na pomarańczowo po zabiciu maga, mino chodzący na skos oraz "spikesword", zamiast "Spike Sword".
/Ghand
Co do tego "spikesword", to poniekąd to jest dobrze;)
Spolszczona wersja...w sumie tez moze byc...ale minotaur mag z explo juz nie przejdzie, pomijając błędy na mapce;)
Popieram Założyciela tematu.
Aha i po co ta dyskujsa czy to fake i co go charakteryzuje?
Żeby nie było wymienie w punktach elementy fake w tym filmie.
1. W mino hell jest Orc (chodzi mi o sam dół MH).
2. Liczne nie dociągniecia typu napisy "spikesword" (zamiast "Spike Sword), Zła animacja po wypiciu Life Fluida, Mino Mag summuje Snake/
3. To że Shadow Rex "mówi" nie oznacza to że jest to fake, to jest poprostu spolszczona tibia. (Podobno jest na konkurencyjnej stronie, ale po co to komu?)
Ps. Jak o czymś zapomniałem prosze o napisanie tego, uwzględnie to w punktach :).
@up
n/c
Temat powstał, ale tylko ~jedna dziesiąta super odkrywców zajrzy tutaj zanim napisze swój temat kolejny o Rex'ie... Anyway, o ~10% mniej tych tematów : DD
To jest OTS nie fake. Mylicie stwierdzenia... Mapa Rookgaard pod Tibię 7.6 prze konwertowana na wyższą wersję, można to stwierdzić po podłożu :) A z resztą. Autor filmu przyznał się, że film został nagrany na OTS :)
Maxpixel
27-12-2007, 20:51
@Cygan Slejter >
Wlazłem w ten temat czytam, czytam i jak to dojrzałem to myślałem że nie wyrobie :D
To nie jest DOWÓD!!! Że mówi mówić a nie seys ... To jest Polska Tibia (Spolszczona) U mnie też mówi "Mówi" i co ? Wiadro :P
Marcin24
27-12-2007, 22:09
To nie jest DOWÓD!!! Że mówi mówić a nie seys ... To jest Polska Tibia (Spolszczona) U mnie też mówi "Mówi" i co ? Wiadro :p
Wyżej podali multum innych powodów.
Jacekkkkk
28-12-2007, 22:13
Shadow Rex moze i jest noobem ale nie moge z ludzi ktorzy do teraz podniecaja sie filmikiem tlumaczac mi czesto, gesto jak zdobyc Spike sworda. Zreszta niektorzy z was tez zachowuja sie troche dziecinnie piszac po x1000 razy jakim Rex nie jest noobem i ze ten film to fejk.
To moze ja wypowiem sie na ten temat i chociaz moje 2 posty tak 2 posty zostaly skasowane to mimo to wypowiem sie! Wbrew wszystkiemu, wbrew moderatorom, wbrew użytkownikom, w brew sie kopłem! Shadow Rex jak wielu z was uwaza jest noobem. Tak on jest noobem. On jest duzym noobem. Lecz nie dlatego ze potrafi podrapac sie uchem po nosie. Tylko dlatego ze zrobil filmik w ktorym ukazuje jak bardzo jest noobowaty i chcial byc super fajny. Od poczatku ukazania sie tego filmiku z udzialem Shadow Rexa w roli glownej zauwazylem pewne niescislosci. Zalicza sie do tego Shadow Rex mowi, lecz to nie jest jedyny powod. Drugim powodem jest nieprawidlowa mapka a takze czas w ktorym wykonywany jest film. To wlasnie dlatego uwazam ze ten temat powiniem byc przyklejony aby wszyscy, powtarzam wszyscy mogli ujrzec noobowatosc Shadow Rexa.
Powyższy post jest idiotyczny i bezsensowny.
Bezsensowny z tego powodu, że zawiera znane nam już od dawna udowadnianie, że film to fake.
Idiotyczny z tego powodu, że jego autor określa Shadow Rexa noobem. A uważam że nie zasłużył on na takie miano. Jedyne co zrobił to nakręcił filmik (co z tego że fałszywy) i umieścił go w necie. Każdy może to zrobić i nie jest to przejawem noobostwa. To że następstwem była fala tematów i postów traktujących o tym filmiku to już o SR nie świadczy.
Bez zbędnego owijania w bawełnę. Ostatnio pojawiło się wiele postów, tematów itp. dotyczących Shadow Rexa i wykonanego questa przez niego (tu film (http://pl.youtube.com/watch?v=IGDb1HpN7oA)). Niestety muszę zmartwić użytkowników i ujawnić smutną prawdę dotyczącą owego filmu. Jest to fake. Tak, wiem, jest to informacja mrożąca krew w żyłach, zdarza się. W związku z tym, drodzy użytkownicy, nie zakładajcie nowych tematów i nie piszcie postów, o tym jak to wielki Shadow Rex zdobył Spike Sworda. Jest to naprawdę bardzo denerwujące. To tyle, mam nadzieje, że przeczyta to chodź trochę ludu forum, i nie będą już się pojawiać wątki Shadow Rexa na tym forum, chyba, że w temacie "Chcesz się z noobów powyśmiewać...". Dziękuje.
P.S. Proponuję przykleić temat, niech zostanie przez jakiś czas widoczny, jak cała sytuacja z Shadow Rexem się uspokoi, można skasować.
Hehehe smieszny jestes trochę... I po co taki temat? Żaden mod tego nie przyklei.. ehh
Marcin24
29-12-2007, 15:43
Hehehe smieszny jestes trochę... I po co taki temat? Żaden mod tego nie przyklei.. ehhDziękuje, że trzymasz ten temat na górze.
To że następstwem była fala tematów i postów traktujących o tym filmiku to już o SR nie świadczy.Tym bardziej, że "noobstwem" nie jest teraz ten filmik, a użyszkodnicy, którzy spamują nim po tematach.
MasterTusk
29-12-2007, 15:48
Tym bardziej, że "noobstwem" nie jest teraz ten filmik, a użyszkodnicy, którzy spamują nim po tematach.
Nie zapominaj o jego ambicjach;)
"Mam nadzieje ze dzieki mnie Rookgaard jest choc troche lepszy..."
Cygan Slejter
29-12-2007, 22:14
Trzeba temat do gory dac:D
a tak w ogole to naprawde przegiecie z tym shadow rexem :/ moze pobawimy sie w zawody kto najwieciej na liczy linkow do filmu shadow rexa:D
@up
ja znalazlem ze 3 czy 4 jak cos to podam linki :D
Edit: skasowali moje 2 posty a waszych ile?
Marcin24
31-12-2007, 18:34
Szkoda, że nie pomyślał o forum.
Bez zbędnego owijania w bawełnę...
Na poczatku robiles duzo tego typu postow i chyba nawet tematu - z glupota o ktorej wszyscy juz wiedza - czytaj - wyjasnilo sie ...
Potem nawet bylo wmiare ... ale ten temat przebija znow podobnie ... ehh ile to on razy na tym pod forum byl wyjasniony a ty nadal dajesz nowe ...
@up
Może dla tego, że mimo wyjaśniania 8645845925razy ludzie nadal piszą posty "Ej, znalazłem taki filmik on ma spikesworda!!1 <link>"
MasterTusk
05-01-2008, 13:20
Shadow Rex swoją drogą, teraz będą powstawały tematy "sunrise is back!" ; "sunrise ma spika!" etc ;/
Marcin24
14-01-2008, 22:20
Ja dalej nie rozumiem, dlaczego to akurat Shadow Rex zrobił taką furorę.
Cygan Slejter
14-01-2008, 22:40
@up
Też sie wlasnie nad tym zastanawiam, ale jedyny wniosek to chyba to ze mamy tepe spoleczenstwo (nie wszyscy)
bo wiekszosc to nooby a SR umie dobrze ich wkrecic, no i zrobil "wiarygodny" filmik oczywiscie
oj, to stary filmik, wogle temat do zamknięcia, ale warto aby kilka n00bków go przeczytało to może będzie troche mniej tematów tego typu...
oj, to stary filmik, wogle temat do zamknięcia, ale warto aby kilka n00bków go przeczytało to może będzie troche mniej tematów tego typu...
Shadow Rex o ja zal mi go i wogole weznie kasujcie takie tematy :<
Marcin24
14-01-2008, 23:24
Temat może zostać zamknięty, ale dopiero po przyklejeniu. Niech ludzie to zobaczą, zanim założą następny temat.
@up
Zanim przeczytalem twojego posta, sam chcialem to zaproponowac ^^
Temat może zostać zamknięty, ale dopiero po przyklejeniu. Niech ludzie to zobaczą, zanim założą następny temat.
Nie za wysokie masz te wymagania ?? To chyba lepiej zrobic opis krok po kroku jak uzywac opcji szukaj - przecie w ten sposob pozbedziemy sie wiekszosci debilnych tematow ... Bo twym sposobem moze uda sie zamknac jeden typ tematow ...
@up dlatego właśnie trzymamy temat w górze... tobie też za to dziękuje.
Marcin24
16-01-2008, 16:21
To chyba lepiej zrobic opis krok po kroku jak uzywac opcji szukaj
Spoko. (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=161485) ...
Znowu zaczęły się pojawiać tematy o SR.
Odświeżam xd.
Drupiofpolska
02-02-2008, 21:39
Fajny temat, wszystko na temat Shadow Rex'a i jego niby zdobytego Spike Sworda zostało wyjaśnione. Masz u mnie plusa Marcin24..
Pozdrawiam
Hmm... Jak nadal widze Modernarorzy nie przyklejają tego tematu. No wiec .... Pora go odświeżyć aby został u góry :d
Ps. Proponuje aby temat odświeżać co kilka dni :d
MaciekPaladin
08-02-2008, 11:57
Haha a ten filmik to normalnie prawie super jak on pokazuje tego keya to normalnie szkoda ze jego capa nie widac biedaczek zapomniał właczyc CapSystem w ustawieniach :D
Tom The Tanner
08-02-2008, 16:21
@up
Też sie wlasnie nad tym zastanawiam, ale jedyny wniosek to chyba to ze mamy tepe spoleczenstwo (nie wszyscy)
70% to idioci. ;)
Vial
MaciekPaladin
09-02-2008, 19:38
Tak cyganie masz rację z tobą na czele i Shadow Rexem jeszcze na dodatek wszyscy tutaj wariujemy (zły wpływ) ;)
Wiecie po co ten post ? Niee ? Hmm...
ABY ŻADEN NOOB NIE PRZEGAPIŁ TEGO TEMATU !
Ps. Tak na serio, po prostu chce utrzymać temat u 'góry' =P
zieew. ja mam lepszy pomysł. co wy na to aby zrobić ogłoszenie [konkretnie topic w ogłoszeniach] że shadow rex wszystkich nabrał.
dzięki temu nie trzeba będzie bawić się w górników i odkopywać temat.
i tyle.
Marcin24
12-02-2008, 15:23
zieew. ja mam lepszy pomysł. co wy na to aby zrobić ogłoszenie [konkretnie topic w ogłoszeniach] że shadow rex wszystkich nabrał.
Jeżeli tylko powiesz mi jak mam założyć temat w ogłoszeniach to spoko.
Marcin twego tematu o opcji szukaj już nie ma ;<
Chłopaki jak będziecie odświeżać mój temat o błędach klienta tibijskiego:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=164974
to ja będe odświeżać ten temat
NIECH BĘDZIE NA WSPÓLNIE B)
Post Odświeżacz !
Wiecie po co go pisze ? Chyba już wiecie, Aby temacik był u góry. Thank you.
Co do tematu to ja mógłbym zrobić sam takie coś pod Tibię 8.1. Widze, że źle się zabrał do tej sprawy. Ale w jego filmiku najbardziej podobały mi się te skrypty :P.
Marcin24
05-07-2008, 10:59
Zauważyliście, że ostatnio znowu zaczynają dawać linki do Shadow Rexa?
@down
Ten temat jest stworzony do niepotrzebnego odświeżania, looknij wyżej.
@up: Kopu, kopu? Zauwazylem tylko tyle ze niepotrzebnie odswiezasz temat.
@topic: Shadow Rex rlz
TUTAJ (www.youtube.pl)możesz znaleść filmik. Wszystko to fake :/
Diablczek
07-07-2008, 19:51
Odświeżam
Shadow Rex powinien usunąć filmik z YT przynajmniej. Możliwe, że te 32425432534536256546437546875 noobków przestanie dawać linki.
Offtopic:
www.szadołrexzdobyłspikesłorda.com.jutube
To widać często na forum
Saltazar
07-07-2008, 20:47
@up
Tja... Już widze jak usówa ^^ Stracił by swoich 32132156469752 fanów(czyt. noobów).
Odświeżam
Shadow Rex powinien usunąć filmik z YT przynajmniej. Możliwe, że te 32425432534536256546437546875 noobków przestanie dawać linki.
Offtopic:
www.szadołrexzdobyłspikesłorda.com.jutube
To widać często na forum
powinien [usunąć wszystkie filmiki z YT skoro uważacie że to fake]
ma spike sworda to ma niech sie nim nie podnieca bo to pokazuje jakim bendzie noobemX(X(
chcialem cos dolozyc aby udowodnic ze to fake!
gdy otwiera skrzynke spike sword pisze lacznie "spikesword" tak jest tylko z longswordem czyli blad w fake, gdy pije lf, pokazuje sie z ziemi i leci do gory, tak jest na ots, dokladnie wam powiem ...FAKE JAK NIC!
GreenPeace
12-07-2008, 00:51
Na koncu filmu jest napisane ze to fake i zadna sila chyba ze wielkiego gma , cma czy innego popapranca z cipsoftu tego nie zmieni.
Azestowy
12-07-2008, 04:56
3. To że Shadow Rex "mówi" nie oznacza to że jest to fake, to jest poprostu spolszczona tibia. (Podobno jest na konkurencyjnej stronie, ale po co to komu?).
Jeśli to jest spolszczona wersja to podaj mi jej link, wtedy ci uwierzę.
@Up
A komu zależy na tym żeby jakiś spamer w cokolwiek uwierzył? Wszystkim wisi co ty o tym myślisz.
_BERCIK_
12-07-2008, 13:48
Temat do przyklejenia _/ Nic dodać nic ująć _/
Marcin24
02-11-2008, 17:59
Refresz, ludzie znowu zaczynają się podniecać Shadow Rexem.
GargoinX
03-11-2008, 19:57
To chyba nie jest powód do radości.
@Up
No raczej... Shadow Rex był i będzie :P... No przynajmniej cos sie dzieje na rooku... (trzeba patrzec na to z dobrej strony!)
Mysle ze temat ten jest do przyklejenia :P
Proponuję zamknąć, żeby chociaż tu nie poruszać tego tematu.
Zniesławianie plx.
Marcin24
03-11-2008, 22:12
Proponuję zamknąć, żeby chociaż tu nie poruszać tego tematu.
Musimy jakoś odświeżać.
daro8159
03-11-2008, 22:37
Popieram Założyciela tematu.
Aha i po co ta dyskujsa czy to fake i co go charakteryzuje?
Żeby nie było wymienie w punktach elementy fake w tym filmie.
1. W mino hell jest Orc (chodzi mi o sam dół MH).
2. Liczne nie dociągniecia typu napisy "spikesword" (zamiast "Spike Sword), Zła animacja po wypiciu Life Fluida, Mino Mag summuje Snake/
3. To że Shadow Rex "mówi" nie oznacza to że jest to fake, to jest poprostu spolszczona tibia. (Podobno jest na konkurencyjnej stronie, ale po co to komu?)
Ps. Jak o czymś zapomniałem prosze o napisanie tego, uwzględnie to w punktach :).
zapomniales o tym ze mino mag summonuje snake i wali z explo :p
Musimy jakoś odświeżać.
Wytłumacz mi PO CO? Żeby karmić trolla?
@down
Im więcej o nim mówicie tym bardziej jest na fali.
Marcin24
04-11-2008, 00:25
Żeby karmić trolla?Przeczytaj dokładnie pierwszy post i znaczenie zdania "karmić trolla".
@up
Tak jak prosiłem, przeczytaj pierwszy post. Jeśli przeczytałeś, to staraj się go zrozumieć.
Cygan Slejter
30-11-2008, 22:43
Daje na góre bo znowu temat ala shadow rex powstał
Rocket Slayer
01-12-2008, 07:27
Daj sobie spokój, nie odświeżaj niepotrzebnych tematów.
Patrz ty na datę ostatniego posta
Dobrze że odświeżył, ten temat powinien być na pierwszej stronie. W ogóle powinno się go przykleić.
sphinx123
11-12-2008, 17:30
To ktoś gra jeszcze w niespolszczoną Tibię? Współczuję!11 :cup:
Crunsher
20-12-2008, 15:25
To ktoś gra jeszcze w niespolszczoną Tibię? Współczuję!11 :cup:
ja gram i sie ciezę a co do tematu to widze go na 1 stronie :0
Perfect*Doll
21-12-2008, 17:46
Nie zapominaj o jego ambicjach;)
Po oglądnięciu owego filmiku i po wyciągnięciu konkluzji śmię twierdzić, iż ten cytat, jaki ukazał w swoim dziele Shadow Rex opisuje to, aby Rookstayerzy nie zmierzali tylko do nabijania leveli i skilli, aby ów poziom nie był najważniejszą wartością w tej grze. Chodziło tu natomiast o odkrywanie wszelakich zagadek związanych z Rookgaardem. Co prawda, cały film jest fake, ale dodaje choć trochę takiej "tajemnicy" odkrywania różnych dziwnych rzeczy, przedmiotów [czyt. Sword of Fury]. To chciał, zapewne, ukazać w tym filmiku Shadow Rex.
Na końcu przyznał się do tego, że film został stworzony na OTSie.
I nie nazwałabym go noobem, jak niektórzy z tego forum.
I jeszcze jedno:
Chyba lepiej jest odświeżyć stary temat niż zakładać nowy?
Golden-Sword
21-12-2008, 18:31
Shadow Rex... ;) podziwiam go dzięki niemu zacząłem grać na rookagaardzie.
Te tajemnice naprawdę wciągają :)
PS. I ja tez jestem za przywracaniem tematów zamiast tworząc nowe :D
Mialem go za śmiecia, ale po ostatnim filmie szanuję go. Miał szczytny cel :)
Cygan Slejter
08-01-2009, 18:21
Eh..znowu sie pojawily tematy i posty z mega evul pro Shadow rexem :)
temat na góre :)
.N3pt3r.
08-01-2009, 20:40
@Mods
Przyklejcie ten temat w końcu!
@up
NAJPROSTSZY sposób na hack ;P Nie tutaj.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.