PDA

Pokaż pełną wersje : Zarabianie kasy

Volshio
27-12-2007, 12:22
witam
moj kuzyn gra na non-pvp ma 67lvl pal i 82 dista, i ma problem jak zarobic sporo kasy?
ja nie wiem co mu doradzic? Ghostland ja tam zarabialem na nizszym lvlu
ale gdzie on moze dostatecznie dobrze zarabiac?
dzieki za pomoc i nie mowcie ze kupilem chara albo cos w tym stylu xD

Volshio
28-12-2007, 00:13
co nikt nie wie?

Fredrius
28-12-2007, 01:02
Kasa z prezentow swiatecznych nie wystarczyla na kupienie kilku gp? Jaka szkoda...

Thukon
28-12-2007, 01:20
1.Niech se idzie ze spearami na roty i niech sprzedaje mace i swordy. Ot ciekawy sposób.
Dużo rotów znajdziesz w 3 kopalni dwarfów o ile jest full respawn.
2. Niech idzie na Ghoule
Ghoule znajdziesz na Ghostlandzie, Triangle Tower.
3. Niech idzie na Elf Arcanisty
Elfy Arcanisty znajdziesz w fortecy Elvenbane, na bagnach Ab'dendriel.

FarowRime
28-12-2007, 02:52
@up
na bagnach venore, nie prowadzaj ludzi w błąd.
Więc właśnie te arcanisty to najlepszy zarobek, dość często dropują holy orchidy, które są warte 5k. Poza tym z elf scoutów i elfów wypadają czasami heaven blossomy, które warte są 500 gp za sztukę. Można też zbierać łuki ze scoutów które też są wartościowym łupem. Ogólnie z arcanistów jeszcze woce wypadają.
Elf Arcanist masz tu dokładny drop.
A, i aby szybko Ci to szło, to zabijaj je głownie w tej dużej wierzy pośrodku elvenbane oraz w podziemiach. bym zapomnial, masz jeszcze tam 3 respy dragów, je też warto zabijać.

demoninator
28-12-2007, 03:11
@all up
żal.tvtrwam

widzicie jego lvl?? 67 mówi wam coś? to nie jest palek co lata po gh albo ef... dobra nie moge z nich xddd

@topic
Niech idzie na bk długo mu to zajmie ale jak coś poleci too xdd. Ostatecznie minosy na darashi jak all puste będą.

FarowRime
28-12-2007, 17:43
@pan up
Sam jesteś "rzal". Na Julerze na ef siedzą sami 100+lvle... Nie wprowadzaj ludzi w błąd. -.- EF to jest najbardziej stabilne źródło zarobku. BK może owszem opłacalne, ale siedź sobie na nim 5h pod rząd czekając na respa...

KrEmAs KAc
28-12-2007, 18:35
Polecam na queście Berserk Potion praktycznie nikt nie chodzi a można niezłego loota uzbierać.

Volshio
29-12-2007, 17:42
byl ostatnio na EF dosc krotko bo tylko 1h, gra na non-pvp wiec duzo tam ludzi, exp byl maly ale nie chodzilo mu o exp, a co do kasy to sam nie wiem, wydaje mu sie ze na GhostLandzie zarabial wiecej xD
macie jeszcze jakies uwagi/propozycje

MiXer
29-12-2007, 18:16
Ja mam sprawdzony sposób. Może se zrobić noobchara na 8 lvl i krzyczeć pod depo FREI ItemZ PlaKz!!111 eq. podchodzic do hlvl i mówić "muj wója to Gieem itamz or ban!!!11" Na n-pvp w ryja nie dostanie to moze tak robić do bólu

demoninator
29-12-2007, 18:35
@pan up
Sam jesteś "rzal". Na Julerze na ef siedzą sami 100+lvle... Nie wprowadzaj ludzi w błąd. -.- EF to jest najbardziej stabilne źródło zarobku. BK może owszem opłacalne, ale siedź sobie na nim 5h pod rząd czekając na respa...

No widzisz sam mówisz że same 100+ lvl to do takiego 67 bez kumpli (autor nic nie wspomniał) leave or hunted/die i sobie pozarabiał

Papa_Smerf
29-12-2007, 19:50
polecam raty w thais bo czasem leci nawet 4 gp! ja mam o tyle dobze ze mam kolege kturemy wysylam dedle raty a on je spszedaje u npc za 2 gp mi daje 1 gp wienc mam niezly zarobek. bagi pod carlinem som tez fajne. coprawda kasa z nich prawie nie wylatuje ale lecom wisienki kture moszna potem sprzedac. skoro twuj kolega ma taki lvl to juz pewnie da rade na amazonkach wienc radze mu zeby tam poszedl ale niech uwarza bo one potrafiom byc bardzo niebezpieczne albo nieh idzie zarabiac na rotwormy bo powinien jusz dawac rade

pozdrowienia gdynji
krzysztof

post skriptóm
pszepraszam za slabom ortografie ale jest dyzletykiem to jest taka horoba ale sie lecze i jusz pisze coras lepiej

Zgon, post roku :D

Kherbi
29-12-2007, 19:55
Paladin z tak dużym lvl?
Ja radze guardy ( iron ore + lootbagi)
albo mt.sterum cyce (halabardy + kasa + exp + inne wartościowe śmieci)

Xerden
29-12-2007, 22:34
Guardy + lootbagi
OF + lootbagi
Jeśli ma PACC to na małpy, mino na darashi, tomby za tp z royal spearami.

AlcaneKoks
01-01-2008, 23:58
niech idzie na dragi posiedzi tam exp nawet nawet a loot to woi itp :) uzbiera mu sie tyle tego shitu i bedzie mial kasiorki ze chuj

Abut
04-01-2008, 20:13
Najlepsze źródło zarobku dla takiego poziomu to Małpy. Ja na godzine 50 lvlem, zarabiam nawet 6k przy żadnej stracie manapotionów.

marcin_1991
06-01-2008, 13:26
Mint i orc fort

Ask_or
06-01-2008, 18:45
Chakoyas , 5kgp/h

Galen
18-01-2008, 15:28
""ginalnie napisane przez krzysztof_tibijczyk
polecam raty w thais bo czasem leci nawet 4 gp! ja mam o tyle dobze ze mam kolege kturemy wysylam dedle raty a on je spszedaje u npc za 2 gp mi daje 1 gp wienc mam niezly zarobek. bagi pod carlinem som tez fajne. coprawda kasa z nich prawie nie wylatuje ale lecom wisienki kture moszna potem sprzedac. skoro twuj kolega ma taki lvl to juz pewnie da rade na amazonkach wienc radze mu zeby tam poszedl ale niech uwarza bo one potrafiom byc bardzo niebezpieczne albo nieh idzie zarabiac na rotwormy bo powinien jusz dawac rade""

pozdrowienia gdynji
krzysztof

post skriptóm
pszepraszam za slabom ortografie ale jest dyzletyki
em to jest taka horoba ale sie lecze i jusz pisze coras lepiej

Post Roku 2008
<<nie śmiejmy się panowie>>:D8o:D:D8o8o:D:D8o8o:D:D8o8o