Pokaż pełną wersje : Wyvern
Mam 2 pytania. Mam 22 sorca (18,5mlvl). Nie mam narazie pacca.
1. Od którego lvla rozłożę wyverna? ("rozłożę"-chodzi mi o rozwaleni spokojnie, a nie tak ze zmarnuje 50 bp UHow)
2.Na jakich potworkach expić.
Jestem co prawda elite knight ale wiem cos o druidzie.
1. Vyvern rozłożysz samą różdzką od jakiegoś 38 levela jeśli masz jakieś skile.
2. Expij na dwarfach guardach tam jest w miare bezpiecznie. A jak zamówisz paca to odejdzi na Ankrahmun ja tam jestem. Expij tam na scrabach.
Pozdrawiam.:)
Dwarfy Guardy za dobre jak na 22 lev! Max Soldiery :P Guard wali nawet po 70-100 a 22 sorc tonie opłacalne!
Asash wiem ile wali dwarf guard gdybym nie wiedział ile wali ten potwór nie wbił bym 267 levela. 23 sorc spokojnie może expic na guardach, gorzej z geomancererm ale guar to pryszcz dla 23 sorca.
Aevolana
27-12-2007, 16:44
Asash wiem ile wali dwarf guard gdybym nie wiedział ile wali ten potwór nie wbił bym 267 levela. 23 sorc spokojnie może expic na guardach, gorzej z geomancererm ale guar to pryszcz dla 23 sorca.
Jesli to twoj prawdziwy lvl to szczere gz(nie wątpie ze to twojlvl). Troche przesadziles ze spokojnie moze expic. Jesli bedzzie mial lagi to nie pożyje długo... ale jjak go trzyma na odleglosc to spoko
Poza tym guardy są dość szybkie, a na dodatek w kopalniach są "nierówności" ziemii, po których się jeszcze wolniej idzie. Łatwo zaliczyć zgon, tym bardziej sorcem, który ma mało hp.
@Soffcia
Co Ty opowiadasz za pierdoly 22 lvl na guardach -.-, moze na pojedynczych, najlepiej na guardach expic z monkiem na malym lvl, co do Twojego lvl watpie czy taki posiadasz... Prawdopodobnie ~20 sorc padl by po drodze na guardy niz na nich expil.
Co do wyverna niejestem pewien ale z monkiem + wand i jakies runki mozesz spokojnie expic.
Co do wyvern to mozesz na nich spokojne expic z monkami. Expinia na guardach nie polecam chyba ze z sumonami.
ciemne dropsy
28-12-2007, 14:53
taaa, to wy gadacie pierdoly, moj druid 20 - 43 lvl (na tym kupilem pacca) to guardy i tylko guardy od 30 lvlu bralem najtrudniejsze kopalnie
Elder-poskramiacz-katany
28-12-2007, 15:14
no ludzi ja na guardy to na 19 drutkiem facc zapitalalem a na wyvy mozesz isc tera z blokerem graczem albo poczekac do 27 lvlu na guardach na monka i wtedy isc:D
Po 1:
Ja na 1 guardzie i 2 soldierach se rade dawalem druidem juz od 17 lv...
Po 2:
Tak są nierówności ale Guard też je odczuwa ;)
-Aevolanda powiedział/a ,że na Guardach z dystansu sie smialo zabije ale na lagach sie latwo padnie //\\ Popieram :)
Tak od 22-23lv możesz śmialo nawet z 2 guardami se poradzić tylko zawsze se zrob na wszelki wypadek tak z 2 ihy ;)
A co do Soff to nie sądze żeby podawała sie za takiego gracza narażając się na rook \\// www.tibia.com/community i se wpiszcie Kwapek chociaz wielu pewnie bedzie sadzilo ze sie podszywa ale trudno.
Dac rade to da sie i na 10 ale trudniej jest expic na nich "masowo", np z 2h. :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.