Pokaż pełną wersje : Masz malo kasy? Chcesz sie zbogadzic? SPRAWDZ SIE!
huheueh no wiec tak ;]
Masz szczescie, a nie masz kasy? ;]
Sprobuj ten sposob:
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/35507
ja lootnalem DSM'a na 54 lvl :D od tamtej pory nic nie idzie :D aby kasa za dsm sie skonczyla :D ale przynajmniej pozostaja wspomnienia ;]
niestety filmy jak czyscilem ten pokoj na lvl 53 (bo na takim najmniejszym go wyczyscilem, usunely mi sie podczas robienia formata :/ zamiast C sformatowalem D ;D ale to bylem pod wplywem czegos, nvm ;p)
zycze milego ogladania ;]
nie robcie tego w domu xD
pzdR! ;]
Ragnus_Firedhea
27-12-2007, 17:44
Nie nie chcę się zbogacic.
@up
a Ty zawsze piszesz poprawnie?
Jak juz mamy sobie bledy wytykac to przed drugim "nie" powinienes postawic przecinek ;]
pzdR! ;]
MatImmortal92
27-12-2007, 19:29
Po tytule myslalem ze bedzie pokazny sposob na zarobienie kasy,
jak masz farta to wszedzie sie wzbogacisz.
T3H_VirUs
27-12-2007, 19:34
1 uwaga z mojej strony.... zła nazwa tematu bo film nic do tego nie wnosi :P jezeli uwazesz ze na 1 dsm mozna sie "zbogacic" :P
@up
Banished: until Jan 18 2008, 12:23:58 CET because of account sharing
nie ładnie nie ładnie :D
Explorer of Hell
27-12-2007, 20:44
Ten film jest bez sensu.
Widac, ze nie potrafisz dobrze grac palem. Bijesz po 3 dragi na raz, leczysz sie przy okolo 200hp, czesto jestes w sytuacji, w ktorej drag moze zabic Cie jednym uderzeniem.
Twoj sposob na zarabianie nie jest wcale dobry... raz poleci Ci dsm, a potem przez bardzo dlugi czas nic. Na filmie akurat miales dosc duze waste, poniewaz nie potrafisz bic dragow oszczednie.
Widzialem na filmie, jak wspominales cos o Banshee Quescie solo... zycze Ci powodzenia. Zrob Film.
Co to miało byc te twoje tłumaczenie, że masz lagi o kurwa co to miało przedstawiac ???
Ty chciałeś wyjebac Banshee Quest solo o kurwa lol i to na 60 lvlu hahah.
Banished: until Jan 18 2008, 12:23:58 CET because of account sharing Teraz wiem dlaczego nie umie grac.
Budy_Maximus
27-12-2007, 22:46
Kilka pytań do master i pp
1.Kupiłeś postać czy dostałeś?
2. Dlaczego lejesz gsa który cię dogania nieużywając time ringa mimo że masz 2 szt. takowych?
3. Czemu używasz zwykłych mana potion mimo że:
a) leczą one około 2-3 raza mniej a niżeli strong mana potion
b) sa droższe tylko o 500 gp
c) sa tej samej wagi
4. Dlaczego nie leczysz się mając ~200 HP i lejąc draga w ten sposób że ten mógłby spokojnie walnąć ci wave 150~ i fb 80~ ?
5. Dlaczego nazwa twego tematu ściśle jest powiązana z zarabianiem a jego zawartość się nawet z zarabianiem nie widziała?
6. Dlaczego jesteś analfabetą?
7. Jeśli chodzi o zarabianie to wiele więcej byś zarobił gdybyś expał na powierzchni na poh ( ja na twoim lvlu wyciągałem po 0-2 gss w godzinkę i z 5 p armów)
8. Dlaczego lurujesz?
9. Dlaczego leczysz się z exury vita? kosztuje 160 many dodaje 200~ gdy exura gran kosztuje 40 i leczy 100~ ?
10. Ile masz lat? Bo twoja pisownia i zachowanie jest charakterystyczne:
a)dla dziecka tibi
b)dla dziecka niedorozwiniętego
c)dla dziecka mającego max. 10 lat
d)dla dziecka bitego przez rodziców lub wykorzystywanego przez WF-istę
P.S. Współczuję twojej mamie i tató
2. Dlaczego lejesz gsa który cię dogania nieużywając time ringa mimo że masz 2 szt. takowych?
c) sa tej samej wagi
4. Dlaczego nie leczysz się mając ~200 HP i lejąc draga w ten sposób że ten mógłby spokojnie walnąć ci wave 150~ i fb 80~ ?
5. Dlaczego nazwa twego tematu ściśle jest powiązana z zarabianiem a jego zawartość się nawet z zarabianiem nie widziała?
7. Jeśli chodzi o zarabianie to wiele więcej byś zarobił gdybyś expał na powierzchni na poh ( ja na twoim lvlu wyciągałem po 0-2 gss w godzinkę i z 5 p armów)
8. Dlaczego lurujesz?
9. Dlaczego leczysz się z exury vita? kosztuje 160 many dodaje 200~ gdy exura gran kosztuje 40 i leczy 100~ ?
a)dla dziecka tibi
Jeśli jesteś taki pro elo iks de to pierdolnij łbem w ścianę i wróć..
nie powinno cię obchodzić ile on ma lat bo ty się strasznie nie popisujesz.. myślisz że jesteś najmądrzejszy?.
Filmik może być, nie jest tak źle
każdy robi co mu się podoba w tej grze, t ring kosztuje i nie warto go marnować na gsa.
i smp nie jest droższy o 500 gp ;]
2up:
Dlaczego się wymądrzasz i krytykujesz innych, skoro sam czegoś nie wiesz? Exura Gran bierze 70 many.
t ring kosztuje i nie warto go marnować na gsa.
Lepiej paść nie ?:)
c) sa tej samej wagi
8. Dlaczego lurujesz?
a)dla dziecka tibi
Tez dzis sie zarejestrowałem, ale to nie znaczy, ze bede sie kozaczył na forum. Ty widocznie chcesz cos pokazać, ale przezywając rodziców osoby której nawet nie znasz ,a w rzeczywistości ta osoba mogla by byc Tobie bardzo przyjazna pokazujesz jakim nisko wartościowym czlowiekiem jestes. Jestem ciekaw kto moze chcieć sie zadawać z kimś kogo poziom nie jest wcale większy niz zero. Jeśli jestes dorosły, a sie tak zachowujesz to w takim razie rodzice Ciebie nie tak wychowali X(X(X(:confused:
Wluczykijek
28-12-2007, 00:05
@up.
yy sorki ale nie czaję. mógłbyś mi pokazać w którym momencie on obraża jego rodziców?:baby:
Lepiej paść nie ?:)
jak już nie raz pisałem..(; dead to element rpg dlatego jakby miał paść
to by padł przyczyn jest wiele kick/freez/lagg lub z własnej głupoty...
ja na poh wbiłem od 31 do 51 na facc.. i miałem dosyć.
a po update z royal spearkami t ring mu >chyba< dużo nie pomoże ponieważ teraz zasięg włóczni na ile sięga? 3-4 sqm? bo nie wiem, nie testowałem.. (:
pzdr
a)dla dziecka tibi
Moze ty jestes niedorozwinietym dzieckiem tibi posiadajacym 10 lat ktore rodzice bija a wfista wykorzystuje? Leczysz kompleksy?
Tez dzis sie zarejestrowałem, ale to nie znaczy, ze bede sie kozaczył na forum.
Osz kurwa mać.
Z calego zamieszania zapomnialem skomentowac sam film...
60 rp ornament solo? Tibia jest juz zbyt prosta... jaki 60 rp w czasach tibi 7.6 odwazylby sie zrobic ornamenta solo... chyba zaden...
Broni1990
28-12-2007, 05:42
Straszne waste jak na twoj lvl poproboj lepiej na powierzchni filmik troche nudny
Budy maximus jak taki master jestes zaprezentuj nam swoj filmik
Pozdro Guardia
Budy_Maximus
28-12-2007, 12:40
Jeśli jesteś taki pro elo iks de to pierdolnij łbem w ścianę i wróć..
n/c
nie powinno cię obchodzić ile on ma lat bo ty się strasznie nie popisujesz.. myślisz że jesteś najmądrzejszy?.
Myślę że nieco mądrzejszy a niżeli ty patrząc na to jak się wypowiadasz
/\
Filmik może być, nie jest tak źle
każdy robi co mu się podoba w tej grze,
Szkoda tylko że film nie jest w cale związany z nazwą tematu ;/ która mówi jak zarabiać a film przedstawia ewidentny waste ;s
t ring kosztuje i nie warto go marnować na gsa.
lepiej marnować mp
i smp nie jest droższy o 500 gp ;]
Oczywiście chodziło mi o różnice za bp a nie za szt.
a po update z royal spearkami t ring mu >chyba< dużo nie pomoże ponieważ teraz zasięg włóczni na ile sięga? 3-4 sqm
Nie mniej jednak jak ucieknie na 4 sqm od ksa to gs go nie hitnie a jak będzie 1sqm od gsa bądź zaraz przy nim to gs go hitnie ;]. Taka mała różnica
Ty widocznie chcesz cos pokazać, ale przezywając rodziców....
W którym miejscu przezywałem kogoś rodziców?
Jestem ciekaw kto moze chcieć sie zadawać z kimś kogo poziom nie jest wcale większy niz zero.
W jakich jednostkach podaje sie "poziom" i o jaki poziom ci chodzi? Może poziom wtajemniczenia? Trudno powiedzieć ....
Moze ty jestes niedorozwinietym dzieckiem tibi posiadajacym 10 lat ktore rodzice bija a wfista wykorzystuje? Leczysz kompleksy?
<ironia>Tak, zdecydowanie masz racje </ironia>
Budy maximus jak taki master jestes zaprezentuj nam swoj filmik
http://rapidshare.com/files/79576899/deepfibula.rec.html
Co to miało byc te twoje tłumaczenie, że masz lagi o kurwa co to miało przedstawiac ???
Ty chciałeś wyjebac Banshee Quest solo o kurwa lol i to na 60 lvlu hahah.
Banished: until Jan 18 2008, 12:23:58 CET because of account sharing Teraz wiem dlaczego nie umie grac.
To nie ja dostalem bana na konto -.-'
Gram sam tym pallem, duzo sytuacji do deada? 3 dragi naraz nie jest tak prosto nie miec, chcialem zeby bylo ostro dlatego bilem 3 dragi naraz, z tym zbogacaniem to dla brechty, niestety nie szczailiscie o co mi chodzi... no nic, teraz mam powazniejsze problemy...
co do banshee? mialem plan w 100% skuteczny, lecz niestety nie wykorzystam go, bo mam pewne problemy...
pzdR!
c) sa tej samej wagi
8. Dlaczego lurujesz?
a)dla dziecka tibi
Kolejna osoba, ktora chce kogos obrazic, bo mysli ze jest naj...
Gram w tibie dla zabawy... dzieki temu filmikowi dostalem troche radosci ;p lubie miec red , deep hp ;] tibia to gra, niestety jest cos takie jak "jakies opcykane opcje", tu zrob tak, tu tak, wez nagrode i w nogi...
Chcialem poczuc tibie na wlasny sposob :)
Ad.1
Kazdy kto chce sie zabawic musi kupic postac?
Ad.2
na drugim gs'ie mialem lagi, zreszta jak mnie dogonia to exura vita i dalej uciekam, mlvl sie treni, a pasc nie padne...
Ad.3
Uzywam zwyklych bo tak chce, widocznie twoi koledzy uzywaja strong potionow, wiec i Ty uzywasz strong, gz
Ad.4
Bo po updatecie nie ma COMBO...
Ad.5
Bo myslalem, ze sa tutaj ludzie, ktorzy zrozumieja moj czarny humor...
Ad.6
I'm what I'm
Ad.7
Ja plus k-legs, znudzilo mi sie expienie...
Ad.8
Bo chcialem zabic... ale lagi nie pozwolily...
Ad.9
Exura gran zabiera 70 many, daje 100 hp, a ja sram na 100hp ;] wole 2x wiecej ;]
Ad.10
Nazywam sie czesio...
Mam 17 lat, chodze do 2 lic, czy tylko 10 latek zachowuje sie jak 10latek?
ps: Lubisz dzieci?
Z Twojego posta zaczelismy dyskutowac nie na temat,
Ludzie zaczeli odpowiadac na Twojego posta, a moj temat poszedl w nie pamiec :( Jestem zazdrosny... (huehue xD)
zakonczmy to, i jak temat ma umrzec, to niech umiera...
pzdR!;]
jop naprawde genialny sposob na wzbogacanie sie ; o raczej pokazales jak mozna latwo zwascic kase :)
Budy_Maximus
28-12-2007, 15:04
Uzywam zwyklych bo tak chce, widocznie twoi koledzy uzywaja strong potionow, wiec i Ty uzywasz strong, gz
<ironia>ja używam strong bo chce się dowartościować</ironia>
a tak na serio to używam strong bo są wydajniejsze?
Nie myslałeś żeby sie leczyć IHami? Widze że lubisz waste ale o gustach się niedyskutuje
Bo po updatecie nie ma COMBO...
Teoretycznie niema ale mogę porobić zdjęcia specjalnie dla ciebie jak dl wali na raz wave i fb
Bo myslalem, ze sa tutaj ludzie, ktorzy zrozumieja moj czarny humor...
Przeliczyłeś się
ps: Lubisz dzieci?
<ironia>Jasne najbardziej od tyłu </ironia>
Pan Kracy
28-12-2007, 15:52
Bardzo dobrze, że wastuje kasę bynajmniej ma przyjemność z gry a nie oszczędza kasę, którą trzyma w dp i boi sie pokazać, żeby hunta nie dostać albo "zostać shakowanym" i all stracić...
Mi sie podoba, pozdro ziomek graj dla przyjemności tak jak to robisz a nie dla lvli ;)
Edit:
@down
tobie pozostaje tylko współczuć
wiem że rozchodzi sie o to że miało być zarabianie hajsu a nie wastowanie no trudno nie wyszło mu będziesz go za to jechać jak idzie? zrobiłem mały offtop wyżej ale tą grę stworzyli żeby mieć przyjemność a nie grać dla lvli jak ty to pewnie robisz żadnej przyjemności z gry nie masz a jak padniesz to matka boi się wyjść z pokoju... elo
Budy_Maximus
28-12-2007, 15:56
@up
nie o to sie tu rozchodzi.....
widzę że niepotrafisz przeczytać nazwy tematu ;s
pozostaje współczuć
Fallathanu
28-12-2007, 16:11
@Budy~
Widzekoles ze jestes niezle niedojebany, to tyle z mojej strony <ironia></ironia>
ps. Bo obejrzeniu Twojego .reca stwierdzam ze jestes Bogiem, zrobie chaRA u Ciebie na swiecie i poprosze Cie o nauki pvm elo
@Budy~
Wy*******aj stąd, ke?
@ Topic
Faktycznie, kilka błędów popełniałeś, nie wnikam - może tak lubisz ^^. Bez ryzyka nie ma niczego ;)
Każdy gra tak jak lubi..
c) sa tej samej wagi
8. Dlaczego lurujesz?
a)dla dziecka tibi
Nie wiem jak u innych potworów.. w kazdym razie teraz juz rzaden ze smoków nie potrafi uderzyc tzw. combo... wiec tu troche znubiles ;*
@Budy~
Widzekoles ze jestes niezle niedojebany, to tyle z mojej strony <ironia></ironia>
ps. Bo obejrzeniu Twojego .reca stwierdzam ze jestes Bogiem, zrobie chaRA u Ciebie na swiecie i poprosze Cie o nauki pvm elo
spoko, nie ma sprawy ;]
@Pan Kracy
Dzieki :)
@Fokusik
Lubie tak xD Y! dokladnie, bez ryzyka nie ma zabawy ;]
60 rp ornament solo? Tibia jest juz zbyt prosta... jaki 60 rp w czasach tibi 7.6 odwazylby sie zrobic ornamenta solo... chyba zaden...
To juz nie jest tibia 7.6 :p trzeba sie z tym pogodzic
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.