Pokaż pełną wersje : Wasze NOCKI..:):)
Coldogandier
27-12-2007, 19:22
Piszemy tutaj o naszych nockach.
-Co najczęściej robimy(expienie, skill, mlvl, lootbag)?:)
-Gdzie się wybieramy?;)
-Do której godziny gramy?:p
-Co robimy żeby nie usnąć?B)
-Gdzie w nocy najbardziej opłaca się expić?:D
-Jak radzimy sobie przed atakami starszych?8o
Segalczuk
27-12-2007, 19:33
;o na nocke sie szykujesz ;p?
/on topic
lol2 xd
najczesciej to ide na pk tak kolo 2-3 nad ranem i pekuje 50-70 knightow dla kasy ;p
Adinleer
27-12-2007, 19:44
Teraz to nie, jeszcze jak miałem 50 ek i byłem można tak powiedzieć, że przywiązany do tej gry siedziałem z 20 godzin przy kompie ( z przerwami, przecież trzeba było zejść do kuchni na dół po coś do picia czy do jedzenia). siedziałem do 4 rano przeważnie, na początku było ciężko, ale potem sobie taki nawyk wyrobiłem. Teraz po hacku mam to w du#pie. Pozdrawiam
-Co najczęściej robimy(expienie, skill, mlvl, lootbag)? - śpimy
-Gdzie się wybieramy? - do łóżka, ew na kanape
-Do której godziny gramy? - śpimy do rana
-Co robimy żeby nie usnąć? - ?
-Gdzie w nocy najbardziej opłaca się expić? - W łóżku na poduszkach (dla hardkorowców na nightmare ;))
-Jak radzimy sobie przed atakami starszych? - zamykamy drzwiii......
KrEmAs KAc
27-12-2007, 19:58
to nie lepiej iść na imprezkę i powyrywać laseczki??B)
Adinleer
27-12-2007, 20:02
Codziennie chyba nie będziesz chodził na imprezki. Zresztą tak wogóle co do tematu: Szkoda czasu na tibie.
KrEmAs KAc
27-12-2007, 20:03
Codziennie chyba nie będziesz robił nocek. Zresztą tak w ogóle co do tematu: Szkoda czasu na tibie.:D
xPoniaTx
27-12-2007, 20:07
Zdecydowanie bardziej wole sie wyspac i niz robic nocke w tibii bo szkoda zdrowia :P:P jak to moja mama mowi: "noc jest od spania a nie od grania" :P:P wole sie tego 3mać ;]
-Co najczęściej robimy- stoje pod depo
-Gdzie się wybieramy - carlin
-Do której godziny gramy - do szusmej
-Co robimy żeby nie usnąć - czytamy debilne tematy na forum takie jak ten
-Gdzie w nocy najbardziej opłaca się expić - pod depo
-Jak radzimy sobie przed atakami starszych? - dorastamy
Coldogandier
27-12-2007, 20:32
-Co najczęściej robimy- stoje pod depo
-Gdzie się wybieramy - carlin
-Do której godziny gramy - do szusmej
-Co robimy żeby nie usnąć - czytamy debilne tematy na forum takie jak ten
-Gdzie w nocy najbardziej opłaca się expić - pod depo
-Jak radzimy sobie przed atakami starszych? - dorastamy
Bardzo mi przykro ze ten temat wydaje Ci sie debilny.. :]
ja.maniacze.w.nocy :P:P a w dzien do laski.........wiem ze powinno byc na odwru:P
moja nocka wyglada tak( piatek sobota)
-Co najczęściej robimy- Stoje przy barze
-Gdzie się wybieramy - na parkiet co jakis czas
-Do której godziny gramy - do poki nie wroce z nowa laska na chate
-Co robimy żeby nie usnąć - RED BULL i seta lub kreska
-Gdzie w nocy najbardziej opłaca się expić - nocny klub blisko goracych miejsc typu klatka,rura basen
-Jak radzimy sobie przed atakami starszych? - starszy rozumiem jako faceta z ktorym dana laska przyszla. Obrona - ochorona lub co sie kilka razy zdazylo: ewakuacja na inna impreze
WASTE:
wejscie, alko(manasy)WAZNE - licząc na lepszy towar nie pij piwa jak menel - od 100 zl ( euro i funt zalezy gdzie i ceny inne)
prezerwatywy - 7 zl (jak wyzej
POTWORY:P
Dziewczyny od 19 roku zycia, do 27 (wyzej nie licze) liczace na nadzianych frajerow, których chcą wycyckac. NIe dac sie najwazniejsze
Expic polecam najlepiej na paccu tzn kluby z karta V.I.POutffit - prawie garniak tzn.: spodnie czarne i koszula czarna i buciki czarne. wlosy na zel,ogolony i wypachniony.
Bron(czyli na co laski sa wrazliwe) - dobry bajer i kasa.
Ogolnie w tibi jak w rl wszystko opiera sie na kasie.
POZDRAWIAM I ZYCZE UDANYCH HUNTOWxD
@edit
BEST LOOT - lesbijki mi sie trafily 22 i 21 lat.zyciowy cel spelniony: przeleciec lesbijki
Imm0rtal
27-12-2007, 21:22
moja nocka wyglada tak( piatek sobota)
-Co najczęściej robimy- Stoje przy barze
-Gdzie się wybieramy - na parkiet co jakis czas
-Do której godziny gramy - do poki nie wroce z nowa laska na chate
-Gdzie w nocy najbardziej opłaca się expić - nocny klub blisko goracych miejsc typu klatka,rura basen
-Jak radzimy sobie przed atakami starszych? - starszy rozumiem jako faceta z ktorym dana laska przyszla. Obrona - ochorona lub co sie kilka razy zdazylo: ewakuacja na inna impreze
WASTE:
wejscie, alko(manasy)WAZNE - licząc na lepszy towar nie pij piwa jak menel - od 100 zl ( euro i funt zalezy gdzie i ceny inne)
prezerwatywy - 7 zl (jak wyzej
POTWORY:P
Dziewczyny od 19 roku zycia, do 27 (wyzej nie licze) liczace na nadzianych frajerow, których chcą wycyckac. NIe dac sie najwazniejsze
Expic polecam najlepiej na paccu tzn kluby z karta V.I.POutffit - prawie garniak tzn.: spodnie czarne i koszula czarna i buciki czarne. wlosy na zel,ogolony i wypachniony.
Bron(czyli na co laski sa wrazliwe) - dobry bajer i kasa.
Ogolnie w tibi jak w rl wszystko opiera sie na kasie.
POZDRAWIAM I ZYCZE UDANYCH HUNTOWxD
@edit
BEST LOOT - lesbijki mi sie trafily 22 i 21 lat.zyciowy cel spelniony: przeleciec lesbijki
...potem się obudziłem i zobaczyłem, że padłem na bocie.
Ancient900
27-12-2007, 21:34
A potem cie budzi mama i każe iść do koścoła ;[
@topic
Nawet jak chcę zrobić nocke to o 2 odlatuje xd
Noc jest od spania, a już napewno nie od gapienia sie przez noc w pixele -.-
...potem się obudziłem i zobaczyłem, że padłem na bocie.
:D dokladnie to samo mi przez mysl przelecialo (no moze nie o bocie ale o obudzeniu sie) :]
moze was matka budzi...nie pamietam jak to jest od 10 lat. a co do kosciola w niedziele to nie dla mnie jestem ateista. Co do budzenia sie itd. to zal. dupe sciska autorowi posta ze isntnieje rl swiat i moze byc w nim milo.
Szkoda czasu na tibię.
Lepiej się wyspać ^^
zdecydowanie lepiej się wyspać a jak już to hunty cało nocne są bardzo opłacalne :]
piotrek26111
28-12-2007, 00:05
to nie lepiej iść na imprezkę i powyrywać laseczki??B)
Kompletnie nietrafiony argument. Z dwojga zlego lepiej byc uzalezniony od tibii niz szmaciarzem w rl.
Sepethro
28-12-2007, 05:32
ja sobie siedze przed kompem w nocy zazwyczaj expie - ale w*****a mnie jedno ze w 2/3 nocek jak sobie normalnie biegam legalnie
i expie to zawsze musi mi ekipa brazylijska albo meksykanska PK wbić i takie cos wyglada tak: oni mnie atakują -> ja daje sobie z nimi rade -> wołają h lvl kolege -> uciekam, uciekam, uciekam ... -_-
to jest wredne...
Agressiva
28-12-2007, 05:50
-Co najczęściej robimy - Oczywiście expię, ponieważ jest mało osób i expowiska nie są bardzo zalegane przez graczy. =)
-Gdzie się wybieramy - Hmmm różnie, od kopalni Dwarfów po Ghostland :)
-Do której godziny gramy - Hy Hy długo długo =P 8:00 - 9:00 rano
-Co robimy żeby nie usnąć - W dzień 5 kaw, 1 wieczorem i nocka murowana :D
-Gdzie w nocy najbardziej opłaca się expić - Dla mnie w tej chwili na Guardach bądź Dragonach. Ale głównie to na expowiskach, gdzie jest możliwość w razie co przeniesienia lootbaga.
-Jak radzimy sobie przed atakami starszych - Na szczęście moi rodzice się już przyzwyczaili do moich nocek, więc mam problem z głowy :)
Pozdrawiam Wszystkim Tibijczyków :)
Kompletnie nietrafiony argument. Z dwojga zlego lepiej byc uzalezniony od tibii niz szmaciarzem w rl.
Ahahahahahahahaha ty nie tylko jesteś użależniony. Ty nawet nie wiesz, że jest coś takiego jak realny świat.
widocznie masz jakis problem ze soba lub z kolegami. jakies traumatyczne wspomnienia?
@Caban Nadbaltycki
hehe 15-17 powiadasz...do 16 roku zycia prokurator trzyma reke na dziewczynce wiec ty tego nie mozesz zrobic:) nawet jak ci zwyczaj nakazuje sie wczesnie hajtac to i tak dupaxD (mam nadzieje ze cyganem nie jestes):P
Dark Horseman
28-12-2007, 11:29
@Up
Dlatego ja biore 16-18 ;]
Topic
-Co najczęściej robimy- Botujemy.
-Gdzie się wybieramy - Na jakis hunt place z dobrym exp rate na bocie.
-Do której godziny gramy - Do kiedy bot wbije lvl.
-Co robimy żeby nie usnąć - Śpimy./ Idziemy na imprezę.
-Gdzie w nocy najbardziej opłaca się expić - Zalezy od lvla i od bota.
-Jak radzimy sobie przed atakami starszych? - Nie występują.
Lechista
28-12-2007, 13:15
-Gdzie się wybieramy?;)
Nigdy nie grałem w nocy bo to jest marnowanie czasu. Kto jak kto ale ja wole się wyspać.
Sorka za offtopic....Polskie prawo karne muwi ze 15latka z 15 latkiem mogom uprawiac stosunek...troszke wiedzy nie boli a pomaga
Arcasiros
28-12-2007, 20:21
Hehe ;) Zaczeło się od tego gdzie expić w nocy a jesteście już na ....
Żeby nie było.
-Co najczęściej robimy- expimy
-Gdzie się wybieramy - cyclopis
-Do której godziny gramy - do 3-5
-Co robimy żeby nie usnąć - ? Mi się nigdy nie chcę spać :p (żeby nie było że co noc gram to 1 na miesiąc może 2 wiadomo szkoła...)
-Gdzie w nocy najbardziej opłaca się expić - na potworach które dają najwięcej doświadczenia i występują w największych ilościach (dziwne że autor nie podał tu komu bo 10 knight na demony nie chodzi chyba)
-Jak radzimy sobie przed atakami starszych? - Nie atakują
Coldogandier
28-12-2007, 20:41
-Gdzie się wybieramy?;)
-I jesli mieliscie jakies ciekawe wydarzenia albo sytuacje to bardzo by bylo milo gdybyscie o nich opowiedzieli..B)
Wariat381054x01
29-12-2007, 02:29
Skilluje
-Slime koło Mostów dwafwów
5:00 jak jest szkoła 3:00
-Kawa,Redbull, czasam nic
Expić da się wszedzie bo nie ma tylu PK i noobów ( POLSKA
ZzzzzZZZZZZZZzzzzzzzzZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzz DOBRANOC :)
I oczywiście chcem powiedzieć ze w nocy wcale nie jest mniej ludzi bo brazylia ma pułudnie czy jakoś tak :) Ale nie ma polaków, a 30% polaków to nooby pk spamerzy itp.itd
Skilluje
-Slime koło Mostów dwafwów
5:00 jak jest szkoła 3:00
-Kawa,Redbull, czasam nic
Expić da się wszedzie bo nie ma tylu PK i noobów ( POLSKA
ZzzzzZZZZZZZZzzzzzzzzZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzz DOBRANOC :)
I oczywiście chcem powiedzieć ze w nocy wcale nie jest mniej ludzi bo brazylia ma pułudnie czy jakoś tak :) Ale nie ma polaków, a 30% polaków to nooby pk spamerzy itp.itd
Ja też chcę Ci coś powiedzieć, mianowicie możesz w nocy zaświecić lampkę i otworzyć słownik ortograficzny jeśli takowy posiadasz.
Wariat381054x01
29-12-2007, 03:01
Ty sprecelowana swinio znajdz tam chociaż 3 błędy ortograficzne to możemy pogadać o analfabetyzmie a jeżeli ktos np. napisze ,,polska,,
polksa,, to są twz. literówki które każdemu się zdażają:D
Coldogandier
13-02-2008, 09:20
.. Wczoraj sobie zroiblem nocke.. do 5 ..:) calkiem milo bylo..
Salarigoth
13-02-2008, 10:54
Także prawo karne mowi ze 19 letni mężczyzna nie moze uprawiac sexu z 17- kobietom .\
Co robimy - expimy
Gdzie - ( w moim przypadku ) Wrl / dl's / dragi ew. Acient ruins tomb -2 ( mam sentyment do tej tomby ; d)
Do ktorej gramy - Powiem tak teraz mam feire to moje zycie wyglada tak: Wstaje 9 niewyspany ide sie kapac bo sie nie myje wieczorem tylko rano , robie sniadanie dzwonie po kolesi idzemy do kina/na bilard/pile/kosza/rowery/okolice/kebab/kfc/cartoon/bar rab/ mc donald i wiele wiele innych wracam do domu kolo 18 wsiadam na kompa i gram w tibie.Nastepnie o 3 dowiaduje sie ze jest trzecia lekko sie przy umywalce obywam w najbardziej smierdzacych miejscach i ide spac.I tak w kółko macieju .
Co robimy zeby nie zasnac - Nic poprostu o 1 juz padam z nóg a o 3 jestem w łóżku .
Co robimy z atakami rodzicow - Strzelamy matke w pysk :D nie no zartuje poprostu juz mama mi nie truje dupy.
Sorka za offtopic....Polskie prawo karne muwi ze 15latka z 15 latkiem mogom uprawiac stosunek...troszke wiedzy nie boli a pomaga
HAHhahhah@Hh@h@h
ALE ROFLA ZALICZYLEM XDDDD
-Co najczęściej robimy - Oczywiście expię, ponieważ jest mało osób i expowiska nie są bardzo zalegane przez graczy. =)
Tia o ok. godzinie 1 w nocy, brazole maja cos kolo 19 jezeli się nie myle...
Mapa_Europy
13-02-2008, 17:56
Kiedy robię nockę expie max 2h, a reszte spędzam z kumplami. Na gg, skoczymy na piwko, a czasem na miasto do klubu :p
Gorzej jest zorganizować to tak, żeby wszyscy mogli ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.